Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (1423. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.341
Cevap
188
Favori
1.134.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14211422142314241425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • X2 gelsin tabiki lucky eggden bol ne var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galiba geliyor gönlümün efendisi x2 xp




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snorlax lapras muhabbeti sanırım yumurtadan çıkma oranlarını artıracaklar.
    Bizdeki şansla miltank çıkar bol bol. O da 10 luk yumurta düşürürsek ölme eşeğim ölme.
  • Sonunfa ilk snorlaxımı yakaladım yav. 2146 cp lik. İv 22 yani yerlerde. Skill en iyisi ama :-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dedecimmm kullanıcısına yanıt
    Yok ya lucky egg demiyorum. Toplu evolve diyorum. Tek tek evolve edip ana ekrana dönmektense, transferdeki gibi hepsini seçip tek seferde evolve.

    xp için pidgey toplayıp evolve kasma işini 2 defa yaptım ekranın sıcaklığından dokunamaz oldum daha da yapmam telefon bozulacak artık :D
  • X2 seçerim tabiki hedef 40 level olmak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canımı sıkan en büyük şey 10 bin evolve yapmış biriyim ben 3 gün demek abartısız 10 bin evolveyi yemeden içmeden 3 günde yapabilirsiniz.


    yeni hesabımda 76 lucy egg var ve çok evolve yapıyorum resmen zulüm transfer gibi çoklu secsek evolve desek o sırayla evolve filmini oynatsa evolvelese sarja takıp bıraksak ne manyak olur.

    ama adamlar daha onu düşünemeden 40 yaptık bile
  • 3250 pidgey candy var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OLIVERA O kullanıcısına yanıt
    O ne sabır birader helal olsun. Ben 34'üm ama level puanları çok fazlalaştı 33'ten 34'e 2 aydan fazla sürede geldim 35'e kaç ay sonra geçerim hiç bilmiyorum. xp kasacak hevesim de pek kalmadı. en yakın pokestop için otobüse biniyorum alüminyum Arada İstanbula gitmesem zaten hiç oynamazdım bu seviyelere kadar heralde
  • Arkadaş şu günlerde ivfly programını kullanmak doğru mudur? Kullanıyor musunuz? Ban dalgası vurur mu bu programa?
  • Spoofer forumunda eleman ağlıyo 1,5 milyon stardust gitti diye. Stardust o basamaklara çıkıyo mu ben onu bilmiyodum :D
  • Etkinlik ne zaman geliyor?
  • 32 levelim. 1.609.000 sturdust im var. 2-3 haftadır da oynamıyorum. Sıkıldım artık event gelirse veya pvp ve takas gibi yenilikler gelirse tekrar aktif şekilde oynamayı düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alitaro A kullanıcısına yanıt
    İlk zamanlarda çok bilinçli oynamıyodum ben ya. 30dan önce dust harcamamam gerektiğini fark ettiğimde 28-29 falandım.

    30 olduğumda tonla stardust harcadığım pokemonları ağlaya ağlaya çöpe gönderdim :)
  • 32 levelim bütün stardustlarımı bitirdim hiç pişman değilim Günde 8-10k dust dust toplarım her akşam harcar bitiririm. Oynamak istediğim pokemonlara kullanmadıktan sonra saklamanın manası yok diye düşünüyorum.Hiç olmazsa o pokeleri güçlendirip bol bol savaştırıp hevesimi aldım.Dust o kadarda zor birikmiyor ki günde 2 saat bile takılsanız bir çok powerup yapabiliyorsunuz o konuda kendimi hiç kısıtlamadım.
  • Aynen bende hiç dust biriktirmedim 28 e kadar ivsi iyi olanlara bastım onlar hala canavar tabi en üstlerde takılıyorlar. Mesela dragonite yaptım 93 iv 2300 falandı bekler miyim hiç bastım power upu. Şimdi 30 level 3180 falan. Snorlaxlara, blisseylere, dragonitelere tyranitarlara yani Gymde iş yapan hepsine bastım. 2800 3100 arası 60 tane pokemon var. Ve 2800 2400 arası exeler vaporeonlar falan 40 tane hepsi fulllenmiş durumda. Zaten yeni level açana kadar uzun xp istiyor ki ilerleyen levellerde daha uzun olacak. O yüzden yeni level gelene kadar stardust birikmiş oluyor. Sonra yine basıyorum :D

    Biriktiren için bişey diyemem tabi herkesin stili farklı ama oyunu daha ne kadar oynayacağının garantisi yok. An gelir siler atarsın belli olmaz. O yüzden basıyorum dustu cpler maks oluyor. Keyfim yerinde oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • salak gibi pokemon çantasını fullemedim indirim geldiği zaman şimdi yer bulamıyorum
  • Beyler bu arada 40 levelden sonrası olması söz konusu olmaz herhalde değil mi? Sonuçta eldeki nesiller 40 ta Max değere ulaşıyor. Sonraki genler için böyle bişey söz konusu olabilir mi acaba?



    Bir de bu sıralar madalya olayına taktım. Rattata ve magikarp madalyası tamamlayan var mı. Ben daha gümüşteyim geçenki etkinlikte bile o kadar magikarp yakaladım ama çok az eklendi madalyaya büyük istediği için. Türlerde de murkrow sağolsun darkı yaptım ama buz ve dragon olmadı tabi daha.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi ben yanlış mı gördüm yoksa İstanbul'da 500e yakın gym mi var aynı şekilde Ankara'da da 400e yakın
  • Engoverr E kullanıcısına yanıt
    Ben level atlamaktansa o madalyalar için oynuyorum esas. Madalya için kasarken de pokedex de doluyo xp de geliyo.
    Jogger'ı açmak için bi dönem ekranın ışığını kapayıp sadece yürüdüm. Savaş madalyalarını açmak için kamp kurdum sürekli onlara kastım.
    Öyle öyle Rattata, Magicarp, Pikachu kaldı. Bi de unown madalyası varmış da o bende açılmadı hiç yakalamadığım için heralde. Şu sıralar Rattata benim için en kıymetli pokemon :) 19 tane kaldı Tiny Rattata için. Dolmuşla giderken Rattata ve Charizard çıksa hiç bakmam bile Charizard'a :)
  • 
Sayfa: önceki 14211422142314241425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.