Şimdi Ara

Poco X5 pro 5g kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar Poco X5 pro 5g modeline sahip telefonu aldım ama forumda konusunu göremedim. Pek fazla rağbet görmedi sanırım bu model, aramızda alan kullanan var mı acaba?




  • Pek fazla rağbet görmedi değil, forumda konusunu açma gereği hissedilmedi galiba.. Birde genel olarak Xiaomi ekolüne ait telefonlarında ayarları menüsü yazılım detayları aynı olunca diğer konular üzerinden yorumlarını yazan çok var, forumda da X5 PRo kullanıcısı olduğunu yazan görmüştüm bir kaç konuda.. HB yorumlarını normalde kaale almam ama 3-5-10-50 değil yüzlerce yorumdan ne kadar çok kullanıcısının olduğunu ve yorumlarından herkesin çok beğenerek kullandığını görebilirsin.. Poco, X4 fiyaskosundan sonra gerçekten şahane bir F/P telefonu yapmış.. Çevremden bi kaç kişi daha benden görüp beğenerek aldılar ve onlarda memnun kaldıklarını söylüyorlar..


    Şubat ortasından bu yana sarı renk X5 Pro kullanıcısıyım, çok da memnunum. Sarı rengini özellikle sipariş ettim ve aldım. Aslında 1 senedir Poco F5 PRo'nun çıkmasını bekliyordum ancak ocak şubat arası günlerde acilen bir telefon almak zorunda kalınca, o dönem için konuşuyorum araştırmalarım sonunda incelemelerde de genelde çok beğenildiğini görünce X5 Pro'u sipariş verdim mağazadan da teslim aldım. Aradan geçen sürede 1 KEZ bile donma takılma ısınma v.s.v.s gibi saçmalıklar yaşamadım bir kez bile yavaşlama hissetmedim. Her şeyiyle telefondan çok memnun kaldım..


    Bu telefonun özellikle ses kalitesi GSMArena sitesinde de görüldüğü gibi 12T Pro ile aynı skoru alıyor, ses kalitesi çok çok iyi. Arayüz zaten hafifliğiyle biinen Poco Launcher akıyor resmen telefon. Genel olarak günlük kullanıyorum telefonu, telefonda oyun oynayan oyun yükleyen biri değilim dolayısıyla oyunda şöyledir böyledir bir şey diyemem ama günlük kullanımda daha bir kez bile bana bir sorun çıkardığını görmedim.. Şubatta ilk çıktığı günlerde ben aldığımda o zaman fiyatı 11.500'dü şuan 10.500 galiba, bence bu fiyatlara güzel bir telefon X5 PRo..





  • Teşekkürler yorumun için hocam bende aynı şekilde hiçbir takılma donma yaşamadım . Ayrıca kamerasınıda çok beğendim.

    Şuan android 12 yüklü görünüyor bende normalde 13 gelmesi lazım sizinde aynı mı acaba?@Sedat.
  • @muratonline


    Rica ederim..


    Kamerası bu fiyat seviyesinin en iyilerinden bence.. Arkadaşımın samsung A54'ü ile birebir kıyaslama yaptığımda renk doğruluğu ve detay konusunda devasa farklar olmasa da X5 PRo biraz daha dengeli görünüyordu.. Daha iyileri var mıdır tabii ki evet, daha fazla para verirseniz var ama bu fiyat seviyesinde ne gece ne gündüz fotoğrafları asla kullanıcısını üzmez diye düşünüyorum.. Normalde xiaomi ekolünün telefonları kendi yazılımından ziyade GCam ile daha iyi fotolar çeker bu genelde hep böyle oldu ama internette tavsiye edilen net bir Gcam sürümüne denk gelmedim, ilerleyen günlerde belki X5 Pro'a özel bir GCam çıkarsa mutlaka denemek lazım.


    X5 Pro Android 13 geçen ay avrupa sürümü dağıtıldı, global ve hint romu olarakta bu ay başında kullanıma sunuldu.. Haziran'ın ilk haftası gibi güncelleme bizlere de gelir diye tahmin ediyorum, belki mayıs sonunda da gelebilir..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 19 Mayıs 2023; 0:17:32 >




  • Dün itibariyle bu telefonu almış bulundum. Xiaomi note 8 pro dan geçiş yaptım. Gerçekten harika bir telefon. Akıyor maşallah. Köşeli tasarım olması çok güzel duruyor. Şuan gördügüm kadarıyla tek kötü yanı poconun kendi berbat ötesi launcheri. Eski xiaomi telefonumda ana ekranı saga sola kaydırıyordum klasör oluşturuyordum. Bunda yukarı kaydırıyorsun. Yukarı kaydırınca Tüm uygulamaların hepsi karşına çıkıyor. Ne klasör oluşturabiliyorsun ne de simgeleri oynatabiliyorsun. Sırf bu yüzden telefondan sogudum. O da olmasa gerçekten efsane telefon



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muxo -- 19 Mayıs 2023; 12:18:57 >
  • @muxo ben klasör oluşturup kullanıyorum bir sorun yaşamadım

  • Selam :)

    Redmi note8 den poco x5 5g ye gectim. Guzel cihaz.
    Unlock ettim. Magisk ve eurom kurdum. Mutluyum.
  • Telefonu Türkiye garantili resmi aldım. Yaklaşık 4 ay oldu. Global rom ile geldi. HyperOS güncellemesi aldı. Çok memnunum. Forumda neden konusu yok ilginç. Hız açısından sorunsuz. Pil açısından sorunsuz. Her oyunu açıyor. Kamerası oldukça iyi. Video da EİS var gayet güzel çekiyor. WiFi 6 ax var. Evde wi-fi 6 modem var. Turknet gigafiber var. 904mbit telefondan bağlantı hızı alıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.