Şimdi Ara

Poco X3 pro açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • POCO X3 Pro 8/256 Türkiye garantili cihaz aldım Temmuz 2021'de. Telefonun birkaç gündür mikrofonu bir aramada çalışıyor bir aramada çalışmıyordu. Yeniden başlatınca ya da safe modda başlatınca düzeliyordu. Bugün yine yeniden başlatmayı denedim. MIUI yazısında takılı kaldı. 10 saniye Power tuşuna basıp yine denedim yine yazıda kaldı. Bu sefer safe modda açmayı denedim yine MIUI yazısında kaldı. Beklemeye karar verdim 10 dk olmuştur sonra açılmadı telefon. Ne Fast Boot'a ne başka bir menüye girmiyor ne de açılıyor. Şimdi MIUI yazısına bile gelmiyor. Anlayacağınız tık tepki yok. Şarja koyduğumda animasyon da gelmiyor. Sadece PC'ye bağlayınca yeni donanım bağlamışsın gibi PC'den ses geliyor ama başka bir şey yok. Güç tuşuna basınca donanım çıkarmışsın gibi ses geliyor yine. Başka ışık ses titreşim hiçbir şey telefon tarafında.


    Kutusu faturası aksesuarları duruyor. Garantiye yollamak istiyorum fakat nereye yollamam gerektiğini bilmiyorum. Kullanım kılavuzunda datagate yazıyor sanırım onlarda dağıtıcıymış. Telefonu Trendyol'dan almıştım. Bilgisi olan var mı acaba?


    Genpa, KVK, Delta sitelerinden IMEI yazdım cihaz bulunamadı dedi. Hangi servis ilgileniyor bilmiyorum. Kullanıcı kılavuzu üzerinde datagate yazıyor.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.