Şimdi Ara

plazma mı Led mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam yıllardır Xbox ve Ps3 kullanıyorum. Daha üst konuları araştırdım ama kafam karıştı. İstanbul Bilişime gittim dahada karıştı...

    Yıllardır Samsung q7 serisi 42 inc plazmada oyun oynuyorum. Şimdi 50 inc e terfi edeceğim yalnız 3d destekleyen 50 inc bir samsung plazma mı yoksa LED mi almalıyım. Hareketli görüntülerde özellikle Fifa da görüntü nasıl olacaktır. Led daha sonra gözüme batmasın. Görüntülerin daha parlak olması doğallığını bozuyormu? Gözü daha mı çok yorar.
    50 inc televizyonu sadece oyun ve film için kullanacağım..

    Görüşlerinizi bekliyorum..



  • Aradaki farkı bilmiyorum ayrıca hiç plazma TV kullanmadım ama LED TV'leri baya övüyorlar. Renkler daha canlı falanmış. Ayrıca son teknoloji LED TV'ler diye biliyorum. (3D TV'leri saymazsak)

    50'''de baya iyi film izlenir ama. :) Şimdiden hayırlı olsun.

    Bu arada LCD boyutu ne kadar büyürse oyunlarda o kadar kötü görüntü alırsınız deniliyor ama ben bu olaya inanmıyorum. 42'' FULL HD LCD TV sahibiyim. Ne oyunlarda ne de HD filmlerde herhangi bir pürüze rastlamadım. (:
  • Led tv'lerde plazma ve lcd tv'lere gore oyunlarda daha iyi performans alirsin.
  • LED TV'lerde renkler daha canlı evet ama aynı zamanda daha cıvık. En doğal ve gerçeğe yakın renkler Plazma TV'lerde. Bende 1 senedir 46" Full HD Plazma TV kullanıyorum hem ps3'te hem Xbox360'ta...Her çeşit mkv filmi de izledim 720-1080-sd hiçbir sorun yok. Bende sadece karıncalanma oluyor görüntüde biraz ama o da heralde bizim elektrik tesisatından olsa gerek onun dışında Plazma çok iyi iş çıkartıyor diyebilirim. Oyunlarda LED TV'ler daha iyi iş çıkartır görüşüne de katılmıyorum. Tepkime süreleri ve kontrast oranları dikkate alındığında her zaman plazmalar öndedir. Ayrıca yeni nesil plazmalarda artık özel oyun modu da var o moda geçtin mi hiçbir sorun da kalmıyor. Bu arada Plazma alıcaksanız Samsung tavsiye etmem. Ben Panasonic kullanıyorum size de öneririm olmadı Pioneer olabilir ama Samsung 3. tercih olmalı. Plazmaların tek eksisi burn-in problemi ama o da eskiye nazaran azaldı oldukça. Dikkatli kullandıktan sonra nema problema.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.