Şimdi Ara

Playvision HDA-51A Digital Sound Decoder ile uyumlu ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar Playvision HDA-51A Digital Sound Decoder ile uyumlu kullanabileceğim 5+1 ses sistemi önerilerinizi bekliyorum.
    max bütçe 150-200 tl



  • güncel..
  • 5.1 analog girişe sahip her ses sistemi playvision decoder ile tam uyumlu çalışır. Logitech ve creative marka 5+1 modellerinin ses girişleri genelde 3.5mm stereo jak şeklinde olduğu için ara dönüştürücüler ve ektra kablo kullanmadan direkt bağlanabilir. Microlab, vestel, premier gibi markaların 5.1 girişleri genelde RCA şeklinde olur ve dönüştürücü kullanmanız gerekebilir. Fakat bu markaların en büyük artısı genelde fonksiyonel uzaktan kumandalarının olması ve hoparlör seslerini bölgesel olarak ayarlayabilmenizdir. İlk başta bu decoderi premier marka ses sistemi ile kullandım. Daha sonra Vestel ve şuan creative gigaworks G500 ile kullanıyorum. Decoder hepsi ile de gayet güzel ve performanslı bir şekilde çalıştı.

    Size tavsiyem bulunduğunuz yerde vatan bilgisayar tarzı teşhir amaçlı ürün sergileyen elektronik marketler var ise öncelikli olarak cihazların seslerini dinlemeniz olur. Beğendiğiniz modelin 5.1 analog girişleri olduktan sonra her durumda playvision decoder ile tam uyumlu çalışacaktır zaten.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.