Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (5412. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Skylik , mg3 , mg3 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir - 14 Masaüstü1 Mobil
5 sn
109.981
Cevap
260
Favori
4.029.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
169 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
38. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 54105411541254135414
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Olan oldu artık, bu dakikadan sonra PC'de nal toplar tahtakale esnafı, emekler çöpe gitti bir karar yüzünden:



    x (formerly twitter)
    Tom Warren (@tomwarren) on X
    https://twitter.com/tomwarren/status/1787354629610635627
  • Spartan 117 kullanıcısına yanıt

    Merak etme sen, üzülme. İyi bir oyun herşeyi unutturur. CDPR gibi bir dolandırıcı bile affedildi PC piyasasında, bırak affedilmeyi ödüle boğuldu. Bu neki?

  • broodofqueen kullanıcısına yanıt

    Göreceğiz rakamları, bu ay Ghost of Tsushima çıkıyor, o zaman daha net anlaşılacak. Ayrıca CDPR'ın Cyberpunk öncesi topladığı güven ve şu anki güveni arasında dağlar kadar fark var. Cyberpunk öncesi gözüm kapalı her oyunu alırım diyordum şu anda Witcher 4 bile gelse beklerim. İçerideki kadro değişti birsürü gidenler oldu stüdyonun kemik kitlesinden.

  • Spartan 117 kullanıcısına yanıt

    Burada stüdyoda sorun yok, aksine stüdyo işini çok iyi yapıyor. Burada asıl sorun Sony'de ve herkes bunun farkında. Satışlar düşebilir ona katılıyorum malum PC tayfa biraz kibirlidir ama oyuncular olarak balık hafızalıyız. Bunu Xbox/PS ayırmadan söylüyorum hepimiz öyleyiz, iyi oyun oldu mu oyuncu milletinin el ayak birbirine giriyor.

  • Meali sizin bu kadar ağlak bir topluluk olduğunuzu bilmiyorduk, bundan sonra emzik biberonla gezecez elimizde demiş Sony’cim
    [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 6 Mayıs 2024; 9:59:4 >
  • broodofqueen kullanıcısına yanıt

    İyi oyun hangi platformda olursa olsun oynanmalıdır, bu yüzden burada ne kadar PS/Xbox arasında gidip gelse de konu buradakilerin birçoğu diğer platforumun güzel oyunlarını da oynuyor ona eminim.


    Stüdyo örneğini güven noktasında vermiştim yoksa zaten bu oyunda yarım çıkmış eksik çıkmış gibi bir durum yok. Sony'nin PC'ye daha önce çıkardığı oyunlar da kendi kitlesi tarafından çok sevilen ama PC'de o ilgiyi görmeyen oyunlardı. Tam Helldivers ile o baraj yıkılıyor derken Sony hançeri sapladı, attığım tweet de mealen onu söylüyordu zaten, bu dakikadan sonra tekrar güven kazanmak kolay olmayacak Sony için. Ghost of Tsushima'da bitmiş ve komple bir oyun, bakalım hangi rakamlara ulaşacak hepimiz göreceğiz.

  • Persona_6 kullanıcısına yanıt
    Yanlış çeviri.
    Doğru meali “Biz sizi önüne ne koyarsan kabul eden , yeni nesil güncellemesi adıyla para istediğimiz ve remastered oyunlarla dolandırdığımız müşterilerimizden sandık. Hakkını savunan topluluk olduğunuzu bilmiyorduk. Bize güzel ders verdiniz” demişler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 6 Mayıs 2024; 11:5:48 >
  • Bu kararı doğru bulmuyorum. Sıkıntı çıkan ülkelerde zorunluluğu kaldırmasını anlardım ama her yerde karardan geri adım atmak bu lincci tayfaya güç verecektir.
    Sony benim gözümde değer kaybetti bu hareketiyle. Bir kere koz verirsen yine yaparlar. Bazen duygusal olmak da gerekiyor karar verirken. Neler olacak göreceğiz bakalım
  • oliwander O kullanıcısına yanıt
    Haklısın müşteri her zaman haksızdır. Sony dendiğinde kullanıcısını ezmeli. Müşteri söz sahibi olmamalı. Benimde gözümden düştü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 6 Mayıs 2024; 12:13:10 >
  • Sony, PC oyuncu kitlesiyle tanışmış. Öyle kafasına vurup parasını aldığı PS kitlesi gibi olmadıklarını anlamıştır.

  • Sony’nin yaptığı rezaletti ama bu rezaleti savunmak da ayrı olay zaten. Parasını verip oynamayan insana sen Afgansın oynayamazsın, yok sen hangi kabiledensin diye soramazsın. Neyse Sony tecrübe edindi. Pc oyuncuları ayarı da verdi ama yapımcıya patladı.
  • Bu saçmalık da son bulmuş geç kaldı sony ilk günden çakacaktı cevabını, bence de sony pc kitlesiyle tanıştı. Bundan sonra ona göre davransın. PC platformu bu işte, maniplasyona açık bir grup barındırıyor içinde cok büyük bir grup olduğu için, xbox'ın gönüllü troll ekibinin ağına takıldılar. Bundan sonra böyle basit hatalar yapmamaları lazım. Bu forumda bile o kadar mesai yaptılar ki hepimiz ağzımız açık izledik ki xbox tr ekibi cok kücük. Reddit twitter global ekibini de görmüş olduk.

  • Persona_6 kullanıcısına yanıt
    Returnal'da mı 10 milyon satmış
  • PC oyuncuları çok büyük bir kitle, konsollar ne kadar satarsa satsın PC kitlesi bambaşka bir şey. Ayrıca herhangi bir marka bağımlılığı yok; önlerine kaliteli iş konulursa satın alıyorlar, kalitesiz işi yerden yere vuruyorlar.


    Sony burada hiç beklemediği tepki almış, konsol dünyasında liderliğin şımarıklığı diyelim. Derslerini aldıklarını düşünüyorum.


    Geri adım sonrası oyuna çok etkisi olmaz, kaliteli işi her zaman kendini gösterir.

  • Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt
    Adam aldığı oyunu bi kaç ay sonra saçma sapan bir üyelik zorunluluğu yüzünden oynayamıyor. Tepki koyulması doğru değil mi ?
    Ne güzel tepki koydular. Sony’de bi güzel geri adım attı. Uzun yıllar ps kullandım. Bir tane söz sahibi olduğum durum hatırlamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 6 Mayıs 2024; 11:37:23 >
  • broodofqueen kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle doğru. Çok acemice hareket etmişler baştan, ki böyle global hizmet sunan firmaların her şeyi en ince ayrıntısına kadar incelemeleri lazım.


    Özellikle PC tarafına belli ki hala aşina değiller, ama sonrasında yayınladıkları özür mesajı da güzel. Kabullenmişler. Kısa zamanda çözerler.

  • Sony’nin üçüncü dünya Ortadoğu kafası ile PC’de at koşturamayacağı gerçeği açığa çıktı işte işin özeti. Oyun alırsın iade edemezsin, remaster yapıyoruz der sonra ana oyunu Plus’dan kaldırır, 60 fps patch yapar 10 dolar ister, sözde Plus’a oyun koyar ve Ps5 destekli olması için oyunu satın almak zorunda kalırsın, ve şimdi de bu…

    İster toksik deyin ister bilmem ne deyin ana umarım Sony’yi kendine getirir bu durum gelecekte de. Çok gördük biz ürünü alana kadar ağam paşam çekenleri…
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 22MARTLI

    Haklısın müşteri her zaman haksızdır. Sony dendiğinde kullanıcısını ezmeli. Müşteri söz sahibi olmamalı. Benimde gözümden düştü.

    Yazdıklarımdan bunu anladıysanız bu sizin sorununuz hocam. Müşteri ile ilgili değil, Grummz, Paul Tassi, Actman, Destin gibi tipler bir konuda yorum yapıyorsa, aynı fikirde olsam bile şüphe duyarım çünkü bu tip adamların derdinin hak savunmak değil beğeni peşinde koşmak olduğunu düşünüyorum.

    Bu tip adamlardan haz etmiyorum, aynı fikirde olma hissinden de hoşlanmıyorum.

    Kararın magdur insanlar için daha iyi olduğu doğrudur ama bu konuda doğru yapıldı helal olsun diyecek insanlardan çok, sizin gibi " diz çöktüler ehe ehe ehe" diyecek insanların daha fazla sesi çıkacaktır. Buda normalde hiçbir önemi olmayan kişilerin kendini güçlü sanmasına sebep olur ki ilerde zorbalama işini abartacaklardir.

    Sony bu kararından ötürü ilerde psn gerektircek online oyunlarında sıkıntı çekecektir. Benim görüşüm bu yönde





  • Adamlar ps konsollarında kafalarına göre at koşturduğu ve her dediğini çok rahat yaptırıp hiç tepki görmedikleri için gerçeklerle tanışınca afallayıp geri adım atmışlar. Bundan sonra akıllı olurlar. Güzel oldu.
  • 22MARTLI kullanıcısına yanıt

    naber fakeeee

  • 
Sayfa: önceki 54105411541254135414
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.