Şimdi Ara

PLAYSTATION STORE'DA EN UCUZ OYUN FIYATI BULUN (EN KOLAYI) - DH KULLANICILARINA ÖZEL (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
548
Cevap
93
Favori
50.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba , iki arkadaşım bu konu hakkında bir süredir çalışıyor, hafta başında uygulama play store da yayınlandı. Daha çok yeni olduğu için eksikleri bulunmakta ancak geliştirmeye devam ediyorlar. Bildiğim kadarıyla yakın zamanda uygulama Appstore a da eklenecek. Burada paylaşmamı rica etti. Her türlü geri dönüşünüz çok değerli olacaktır. Play store linki :

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.micate.psn5
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maturax

    Arkadaşlar projeyi biliyorsunuz 2015 yılında DH kullanıcılarına kolaylık sağlaması için geliştirmiştim ancak 2016 yılından beridir vakit bulamadığım için maalesef geliştiremiyorum, arada açılabilir, kapanabilir, hiç çalışmayabilir olağan görmeniz lazım.

    Farkındaysanız proje herhangi bir kar amacı gütmüyor, gönüllülük esaslı, sizi rahatsız etmemesi için reklam teklifleri gelmesine rağmen hiç koymadım. Hosting masraflarını hala cebinden karşılıyorum, site kendi kendine kapanıncaya kadar kullanabilirsiniz :) Kalın sağlıcakla.

    Reis reklam ver ya en azından kendi masrafını çıkartsın kullanışlı olsun sıkıntı değil


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar merhaba, daha önce söylediğim gibi arkadaşlarım uygulamayı Appstore a da eklemiş durumdalar. Her türlü geri dönüşünüz çok değerli olacaktır. Appstore linki :https://apps.apple.com/tr/app/psn5-store-comparison/id1561532245?l=tr

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ctepe38

    Merhaba , iki arkadaşım bu konu hakkında bir süredir çalışıyor, hafta başında uygulama play store da yayınlandı. Daha çok yeni olduğu için eksikleri bulunmakta ancak geliştirmeye devam ediyorlar. Bildiğim kadarıyla yakın zamanda uygulama Appstore a da eklenecek. Burada paylaşmamı rica etti. Her türlü geri dönüşünüz çok değerli olacaktır. Play store linki :

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.micate.psn5

    güzel olmuş. neye baksam tr daha ucuz. demekki biz fakiriz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ctepe38 C kullanıcısına yanıt
    Uygulama çok iyiymiş hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Site ayvayı yemiş vaziyette. Alternatif önerisi olan var mı?

  • ctepe38 C kullanıcısına yanıt

    Uygulama yalnızca iOS 13.2 ve sonrasına yüklenebiliyor. iPhone 6 kullandığım için yükleyemiyorum, yükleyemediğim için de oraya yorum yazamadım. Böyle basit bir uygulamanın yazılım kilidi olmaması gerektiğini düşünüyorum. Arkadaşlarınıza iletebilirseniz eski telefonlara da yüklenmesini sağlayabilirlerse çok güzel olur.

  • shadyarda S kullanıcısına yanıt
    Kendilerine ilettim, ilgileneceklerini söylediler. Anladığım kadarıyla başta belli özellikleri kullanmak için ios 13.2 minimum olarak seçilmiş, ama daha alt versiyonlarda, o özelliklerin alternatiflerini bulmaya çalışacaklarını ilettiler. Güncelleme gelirse buradan da paylaşırım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.