Şimdi Ara

Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (3049. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76.362
Cevap
1.572
Favori
3.805.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
166 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30473048304930503051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Güzel site yapmıslar ellerine sağlık para harcamayalım diye siteye girilmiyor !

  • Arkadaşlar overcooked 18 liraya düşmüş overcooded 2 de 80 küsür lira. Sizce hangisini almak lazım arada bir eşimle oynarım diyorum ne tavsiye edersiniz? Ya da yine uygun fiyatlı iki kişi oynayabileceğimiz bir oyun var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nevruz84

    Bende bunu anlamıyorum. 25-30 saatlik oyuna 250₺ vermem diyorsunuz da aldığınız oyunları arşiv mi yapıyorsunuz. Bu foruma takılan hemen herkes aldığı oyunu oynadıktan sonra satıyor zaten. Spiderman miles morales oyununun sec hakkını 100 e alıp bitirip 90 a sattım. 10₺ ye oynamış oldum. Bu kafayla gow yada last of us 2 vs almamanız lazım.



    Alıntıları Göster

    Evet, arşiv yapmaya çalışıyorum. Hiç sec, pri hesapla uğraşmadım. GoW serisi çok sevdiğim bir seri değildi. Çıkışından 1 yıl sonra 95'e almıştım. TLoU 2'yi 20 liraya kiralayıp bitirdim. 100 liraya gerileyince onu da alırım. RDR 2, AC hatta FIFA 250 TL olsa çok demem. Min. 100 saate yakın içerik vaat ediyor çünkü. Derdim alıp-satmak olsa PS bile almaz yandaki kafeden bir tane kiralar geçerdim. Oyunun kira süresi dolacak, sec fiyatı ben bitirene kadar gerileyecek, zarara gireceğim stresiyle oyun oynamayı sevmiyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 22 Aralık 2020; 15:32:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ya tetris effect bile 282 den 142 tl ye düsmüs . Bidaha söylüyorum TETRİS 142 tl . Ülkenin kapısını kilitleyin gidelim vallahi yetti.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeerDrinker_ -- 22 Aralık 2020; 15:32:57 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dobermann

    Arkadaşlar overcooked 18 liraya düşmüş overcooded 2 de 80 küsür lira. Sizce hangisini almak lazım arada bir eşimle oynarım diyorum ne tavsiye edersiniz? Ya da yine uygun fiyatlı iki kişi oynayabileceğimiz bir oyun var mı?

    Hocam ben de eşimle oynamak için Overcooked aldım, biz acayip iyi vakit geçirdik. Overcooked 2 'yi de almayı planlıyorum.


    Şimdi de A Way Out oynuyoruz. 2 kişi oynanabiliyor sadece ve hapisten kaçmaya çalışıyorsunuz.


    Bir de Lara Croft and the Temple of Osiris bu tip çok oyunculu oyunlar sınıfına giriyor.

  • dobermann kullanıcısına yanıt

    overcooked muhteşem bir oyundur aile için.DLC lerinide alın mümkünse.

    birde Moving Out da var güzeldir o da.

  • Surveillance kullanıcısına yanıt
    Overcooked 2 ilki kadar güzel değil. Biz de ilkinde çok eğlendik ama 2yi az oynadık..
  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

    Muhtemelen bu dediğiniz oluyor. Tek seçenek steam gibi diğer kartları yasaklamak olabilir ama o da yatırım istiyordur yine dediğiniz gibi. Çok üzücü bir durum :/


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silinebilir




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bangez -- 22 Aralık 2020; 16:21:40 >
  • PS-5 için NBA 2K21 hayalimiz de suya düşmüş oldu böylece 


    Civilization-6 güzel indirim görmüş, muhtemelen onu alacağım, bir de yarın bitecek indirimlerden AC Origins'i patlattım mı tamamdır, 2021 takvimindeki oyunlar çıkana kadar kütüphanemiz son şeklini aldı demektir.

  • Zamanında GTA V'i PS3 için 150-170 TL civarı ön sipariş vermiştik.2013'de asgari ücret o zaman 800 TL'di.Dolar da 2 küsürlerdeydi.Yani o zamanda oyunlar çok pahalıydı.Şimdi de, çok pahalı...Steam'de yeni çıkan bir oyunda pahalı oluyor.Türkiye'de her zaman oyunlar pahalı olmuştur ve her zamanda pahalı olacaktır.Koleksiyon hastalığı varsa illa arşiv yapmak istiyorsanız.Yeni çıkan bir oyun için konuşacak olursak.Asgari maaşın 4 de 1'ini oyunlara para vermek zorundadır...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: intercityfirm1895

    Arkadaşlar adamların oyunları 30-40 dolar yapıp çok satıp “sürümden kazanma” olayını yapmama sebebi aslında bu işten zararlı çıkacak olmaları. Sen her ülkenin store’unda 60 dolar olan oyunu Türkiye store’da 40 dolara satarsan herkes gelir buradan alır dolayısıyla 60 dolara kimse almaz o oyunu. Burada nasıl gidip Hindistan store’a bakıyorsunuz aynı mantık. Ya da Nintendocular gidiyor Güney Afrika store’dan alıyor.

    Ha dersinki Türkiye lokasyonlu kişiler alabilsin bizim store’dan bu şekilde bir engel getirsinler diye. Yani bu işin uzmanı değilim de günümüz teknolojisinde yapılamaz diye düşünüyorum. Bir şekilde aşılır yurtdışındaki adam lokasyonunu Türkiye falan gösterebilir. Bir diğer seçenek sadece Türk kredi kartlarını kabul etmek. Ama bu da büyük ihtimalle teknolojik bir yatırım gerektiriyor. Yani emin olun burada bizim aklımıza gelen her şey Sony’nin de aklına geliyor. Şahsi fikrim Türkiye küçük bir pazar ve adamlar Türkiye’ye özel fiyat sunma konusunda yapılacak yatırıma değmeyeceğini düşünüyor hatta bunun hesabını yapmışlardır. Bu çapta büyük şirketlerde bu tür konular ciddi ele alınır ve analizler yapılır.

    Aslında tam bir kısır döngü. Ekonomi berbat olduğu için fiyatlar yükseliyor, fiyat yüksek olduğu için alamıyoruz, alamayınca pazar küçük kalıyor, öyle olunca da Sony fazla iplemiyor. Maalesef olan bize oluyor.

    Dostum dedigin gibi olsa steam salak mi turkiyeye ozel fiyatlama yapiyor keza xbox ultimate sistemi de aptal mi ki tr ozel fiyat veriyor.


    Ps ucuz olacak diye now sistemini bile getirmiyor ulkemize. Keske bizi su ingilizlerin kucagina atmasalardi. Bence sorun ingiltereden kaynakli

    Japonlarin haberi bile yoktur ulkemize yapilanlardan.


    Bizim ulkede deli gibi bir sevda ps adamlar yuz bin tl yapsa veya en utopik fiyatlari isteselerde veren kesim var . Eroine bagimli gibi sony ye bagimlilik var malesef

    Ben kendi adima tepki olarak oyun almamaya devam edecegim . Suan sadece netflix youtube ve amazon izlemek icin kullaniyorum. Oyun disi olduklari icin fanda calismiyor memnunum.

    Arasirada division 2 atiyorum.


    Xbox series x cdsiz versiyon cikana kadar devam edecegim cikincada xbox dan devam edecegim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhabalar, titanfall 2 almayı düşünüyorum da online tarafı hala aktif mi 1 saat oyun arasın istemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nil2014 kullanıcısına yanıt

    İşin cacık kısmı nedir, hocam?Sadece bir kişiye hesabımı paylaşacağım.Kendisi primary de takılırken ben secondary de kendi hesabımda takılma şansım olabilir değil mi?

  • brnbry kullanıcısına yanıt
    Eger acelen yoksa ocagi bekle yilda 3-4 kez indirim.goruyor
  • toprak12345 T kullanıcısına yanıt
    Kesin gelirse beklerim hocam tabiki
  • brnbry kullanıcısına yanıt
    Gecen yil ocakta olmustu die hatirliyorum 180 tl ye 15 ay gibi kampanya, subatta ve haziranda olmustu birde yil bitmeden, yuksek ihtimal gene ayni sekilde olur, ama kesin kelimesini kullanmiyim:)
  • Final fantasy 7 remake almak istiyen olursa sec hakkini alabilirim beyler
  • Hiçbir sıkıntı çıkmaz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep yeni oyunlar indirime girmiş. Infamous Second Son+First Light'ın indirime girmesini bekliyordum.

  • 
Sayfa: önceki 30473048304930503051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.