Şimdi Ara

Playstation İngiltere'ye Oyun Fiyatlarının Düşürülmesi Talebinde Bulunun (GÜNCELLEME!) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • sen nereden biliyorsan benim ülkeme düşman olduğumu ben de ordan biliyorum bunu. hükümeti sevmiyorum, nefret ediyorum hatta ama ben hayatımda hiç ülkemi dışarıya şikayet etmedim ama eden varsa da beni ilgilendirmez. sırf sizleri kudurttuğu için bile takdir de ederim onları. ben sana Atatürk düşmanı da demedim sizin gürüh sevmiyor İsmet Paşayı dedim. senin cumhurbaşkanın aynı masada oturuyor o Atatürk düşmanı deli tarihçiyle dedim, okumada sıkıntın yoktur ama anlamanda biraz kıtlık var galiba. ben rahatsızım evet, antidepresan kullanıyorum her gün, çünkü bu ülkede yaşamak bunu gerektiriyor. hiçte gocunmam psikiyatriste gitmekten çok şükür. ha belki A haber izlesem sabah akşam ülke günlük gülistanlık diye kendimi kandırsam, zam haberlerini görmesem belki de ruh sağlığım düzelecek ama kendime koyunluğu yakıştırıp bu ihaneti yapamam.
  • Persona_Non_Grata kullanıcısına yanıt
    Allah yardımcın olsun, samimi olarak söylüyorum. Rica ediyorum bana bulaşacak şekilde mesaj atma, bu senden insanca bir dilektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

    Allah yardımcın olsun, samimi olarak söylüyorum. Rica ediyorum bana bulaşacak şekilde mesaj atma, bu senden insanca bir dilektir.
    ben ortaya istediğimi yazarım , sen üstüne alma, umursama. teşekkürler iyi dileklerin için.
  • Aslında sony nin asıl ağır abileri japonya da değil mi ? Onları mail yağmuruna tutsak zaten adamların ticari kaygıları yok oyun piyasasında da en fazla desteği hep japonlardan gördük , kimseyi üzmeyelim herkes memnun olsun kafasında oldukları için bence onlarında etkisi olacaktır .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Persona_Non_Grata

    sen nereden biliyorsan benim ülkeme düşman olduğumu ben de ordan biliyorum bunu. hükümeti sevmiyorum, nefret ediyorum hatta ama ben hayatımda hiç ülkemi dışarıya şikayet etmedim ama eden varsa da beni ilgilendirmez. sırf sizleri kudurttuğu için bile takdir de ederim onları. ben sana Atatürk düşmanı da demedim sizin gürüh sevmiyor İsmet Paşayı dedim. senin cumhurbaşkanın aynı masada oturuyor o Atatürk düşmanı deli tarihçiyle dedim, okumada sıkıntın yoktur ama anlamanda biraz kıtlık var galiba. ben rahatsızım evet, antidepresan kullanıyorum her gün, çünkü bu ülkede yaşamak bunu gerektiriyor. hiçte gocunmam psikiyatriste gitmekten çok şükür. ha belki A haber izlesem sabah akşam ülke günlük gülistanlık diye kendimi kandırsam, zam haberlerini görmesem belki de ruh sağlığım düzelecek ama kendime koyunluğu yakıştırıp bu ihaneti yapamam.


    zaten bi fox haber felaket tellahlığı yapıyor ya kardeşim biriniz şu soruya cevap veremiyor elin gavuru avrupası amerikası neden tayyibi istemiyor neden chp başa gelsin diye gezi olayları çıktı sürekli kriz kaos havası yaratılıyor özellikle sizin kesim tarafından hiçmi düşünmüyorsunuz hiçmi anlamaya çalışmıyorsunuz bugün mısır abd nin kucağında suudi arabistan abd nin kucağında sırf abd ye yalakalık yapmayan katarın başkanıdamı kötü yönetiyor ülkeyi ? şuan dünya onuda sevmiyor ama ülkesindeki insanlar en azından nankörlük yapmıyor her partiyi tutarsın anlarımda şuursuzca eleştri yapıyorsunuz terör sevici partilere oy verin

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • nerde yalan dolan haber varsa foxta ulan hastane yaptı adam sakat numarası yapan adam soktunuz oraya sonra foxta yayınladınız domates patates fiyatlarını tvlerde yüksek gösterdiniz bizde uzaydan almıyoruz bunları heralde yok muharrem incenin mitingine 5 milyon gitmiş ağlamış falan ya geçin bunları istanbulun yarısının işi gücü yok muharrem inceyi izlemeye gidicek olaya bak :D izmirin yarısı bile gitmiyordur chp mitinglerinde böyle terör sevici partinin Atatürkün partisini lekelediği için utanç duyuyorum

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.