Şimdi Ara

Playstation Eye Bozuk Görüntü Alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Amerikadan bir tanıdğımın vasıtasıyla eye of judgement bundle ı sipariş etmiştim. Ürün bu akşam elime gecti, bir heves kurdum herşeyi. Accessory settings den Eye'ın ayarlarını yapayım dedim. Demez olaydım, bir de baktım ki bütün herşey pembe pembe cizik cizik, görüntü diye bişey yok ortada. Cıkardım taktım olmadı. Birkac kere daha denedim artık simsiyah ekran görünüyor. Eye of judgement da daha oynayamadan patladı elimde.





  • kamera bozuk mu geldi yani...
  • Muhtemelen öyle geldi Serhan arkadaşım, o kadar hevesle bekliyordum ki...
    69.99$ a bundle aldıktan sonra Türkiye'den 100 ytl ye sadce eye almak cok zoruma gidiyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eande -- 20 Kasım 2007; 1:09:10 >
  • yok tabiki öyle bişey yapma.. amerikaya geri gönder tanıdıgın varsa tamir ettir veya değiştirt dicem ama aylar sürer... Playasia dan 30$ a bir eye alman daha mantıklı. bunun bi çözümü yokmu ya global garanti falan. günümüzde küçülen dünyada herkes her ülkeden alışveriş yapabiliyor, illegal bir durumda yok... e o zaman buna bi garanti verilmesi lazım değilmi? Sony nin benim digital camerada 1 sene uluslararası garantisi vardı bu EYE da yokmu bir araştır istersen.
  • iki kere postlamışım kusura bakmayın...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eande -- 20 Kasım 2007; 18:35:29 >
  • Evet tabi araştıracağım garanti işini ama şöyle bir durum var getiren şahıs elinde cok fazla siparişi olduğu icin kutudan cıkarıp getirmiş, yine de iyi bir paket yapmasına rağmen ezilmiş olabileceğini düşünüyorum. Şu anda geri gönderemem zaten geri gitti kendisi işi yüzünden, kargoyla göndermekte play-asia dan almakla aynı kapıya cıkacaktır.Şu anda zaten ikinci şıkkı düşünüyorum ama normal postanın güvenilirliği konusunda şüphelerim var ayriyetten oluşabilecek sorunlarda play-asia ne kadar bana yardımcı olucaktır bilemiyorum. Cok yeltendim ordan almaya ama emin olamadım bir türlü, olursa bu ilk olacak heralde...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.