Şimdi Ara

PlayStation 5 için yeni nesil VR seti duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PlayStation 5 için yeni nesil VR seti duyuruldu



    Konsol tarafında tek başına devam ettirdiği sanal gerçeklik sistemi ile oyuncuların sevgisini kazanan Sony, PlayStation 5 için yeni nesil sanal gerçeklik sistemini duyurdu.



    Ayrıca Bkz.The Elder Scrolls 6'ya ait olduğu iddia edilen bir oynanış videosu paylaşıldı



    Geçtiğimiz dakikalarda duyurulduğu üzere Sony, PlayStation 5 için yeni bir sanal gerçeklik sistemi üzerinde çalışıyor. Duyuruya göre yeni sanal gerçeklik sistemi; çözünürlükten, görüş alanına birçok geliştirmeye sahiplik edecek. Görsel açıdan gelecek olan rahatlık ve geliştirme dışında ergonomi açısında da birçok yenilik yapılacak.



    Özellikle yeni VR setin konsola daha rahat bağlanması ve oyuncuların rahat etmesi adına tek bir kablo ile setinizi PlayStation 5'e bağlayabileceksiniz. Ayrıca VR setin kontrolcüsü için de bir yeniliğe gidilicek ve yeni VR kontrolcüsü, PlayStation 5 kontrolcüsü DualSense'in bazı özellikleri de dahil olmak üzere yeni özelliklere sahip olacak. Ergonomi açısından da yüksek bir performans vaat edildi.



    Çıkış tarihi henüz belli değil ancak bu yıl içerisinde çıkmayacağı doğrulandı.



    Sony Interactive Entertainment platform planlama ve yönetimden sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Hideaki Nishino, yeni nesil VR setlerini duyurmaktan mutluluk duyduğunu ve oyuncuların bu yeni VR seti ile birlikte oyunların dünyasına çok daha rahat dahil olacağını söyledi.




    Kaynak:https://blog.playstation.com/2021/02/23/introducing-the-next-generation-of-vr-on-playstation/#sf243317607







  • Vr severlere Hadi hayırlı olsun
  • ''PlayStation 5 kontrolcüsü DualSense'in bazı özellikleri de dahil olmak üzere yeni özelliklere sahip olacak.''


    Sanırım bu nesilde en iyi kontrolcü deneyiminden sonra VR da eklenecek buna.

  • PS5 Kontrolcünün şimdiye kadar yapılan en dayanıksız ürün olduğunu yazmışlardı geçenlerde. Ömrü 500 saat bile değil diye hatırlıyorum , buna rağmen hala sevinebilecek misin merak ettim :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tobepeople

    PS5 Kontrolcünün şimdiye kadar yapılan en dayanıksız ürün olduğunu yazmışlardı geçenlerde. Ömrü 500 saat bile değil diye hatırlıyorum , buna rağmen hala sevinebilecek misin merak ettim :)
    Her okuduğunuza inanmamanızı tavsiye ederim yoksa işiniz zor. Bu arada çatır çatır kullanıyorum sorun yok umarım herkes bir gün tecrübe eder bu kontrolcüyü
  • ps5te PS4 Vrı deneyen arkadaşlar oldu mu? PS4e göre üstünlükleri var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tobepeople kullanıcısına yanıt
    Bu düşüncede olan insanlara anlam veremiyorum. 3 aydır ps5 kullanıyorum. Günün en az 5,6 saati konsol ile oyun oynamaktayım. Çok sinirli,gergin oynadığım zamanlar oluyor. Kolun anasını ağlatıyorum en az 10 15kez sert parkeye düşürdüm. 5 yaşında kızım var nerden baksan 7,8 kez de firlatip yemeye çalışmıştır. Halen bir bozulma,tepki gecikmesi,esneme yok. Taş gibi kol. Ps4 kolunu 2014 senesinde 2. Ayında mahvetmiştim joystickleri yumuşamış kendi kendine hareket ediyordu. Ps1 den bu yana kullanıyorum bu cihazları sıkı hastasıyım. Tecrübelerim bu şekilde. Bence çok milletin lafına bakmayın alın ve deneyin.
  • tobepeople kullanıcısına yanıt
    Bak yeni aklıma geldi dün bu saatlerde ps5 fan sesi sorunu var diye tartışma başlatılmış. Bir arkadaş ortalığı karıştırmış buna da en az 40 50kişi inanmış. En fazla 2,3 ünde ps5 vardır. Neyse o başka konu Arkadaşa mesaj attım video atarmısın şeklinde numarami verdim atti. Arkadaş disk sürücünün içerisinde oyunu birakmış. Dedim diski çikar bide şimdi at bakalım. Bariz belli cd sürücü olduğu. Çıkarttı ve 5 dakika sonra ses yok dedi. Hayatında playatation serisi kullanmamış insanların boş yorumlari ile dolanıyor forumlar. 2014 senesinde dedilerki ilk seri ps4ü alma neden dedim mavi,kırmızı,sarı ışık hataları verir. Dinlemedim kimseyi ve aldım. Sene 2021 halen kullanıyorum. Halen çalışıyor. Çiziksiz. Demem o ki herkesin lafına bakmayın. Alın ve deneyin. Memmun kalacaksınız.
  • tobepeople kullanıcısına yanıt
    Hocam konsol ile gelen orjinal dualsense 2 ay içerisinde bozuldu ki ben dualshock orjinal kolumu 6 yıl bir fiil kullanmış biriyim. L2 yayı fırlayıp gitmiş, kronik bir sorunmuş. Geri iade sonrası Amazon TR üzerinden yenisini aldım. Adaptive feedback özelliklerini her iki kolumda da şu an kapattım, kullanmıyorum. Umarım ilerleyen günlerde kol ile ilgili farklı sorunlar yaşamayız.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.