Şimdi Ara

PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: İnFinite Possibilites Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.728
Cevap
76
Favori
173.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • joof kullanıcısına yanıt
    Hocam ps5 düşünüyorum dıyorasanız direk uygundur bu üründe
    HDMİ 2.1 var SAMSUNG SONY şuan için hiç bir üründe yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu aynı model mi acabahttps://www.amazon.com/dp/B07NHQ4CXM/?tag=tvfindr-best-20

    Kodu PLA değil de PUA olarak geçiyor
  • joof kullanıcısına yanıt
    Hocam PLA olan LG TÜRKİYE GARANTİLİ.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anladım yutrdışı kodu öyle o zaman
    bu TV yeni nesil konsollar için en uygun seçenek olarak duruyor düşük input lag oranı ile.. eğer Sony'den falan bir hamle gelmez ise
    bir de fiyatının düşmesini beklemek gerek
  • joof kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam şuan alınabilecek en başarılı ürün.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam bu model nanocell mi oled mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: joof

    hocam bu model nanocell mi oled mi ?
    Hocam nanocell
  • Peki sizce 2020 modeli beklenmeli mi. Yurtdisinda 9800 modeli var . Gerci ozelliklerine baktiginda 9010 ile tamamen ayni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: joof

    Peki sizce 2020 modeli beklenmeli mi. Yurtdisinda 9800 modeli var . Gerci ozelliklerine baktiginda 9010 ile tamamen ayni
    Hocam tercih sizin zamanınız varsa bekleyşn stok kalırsa fiyat düşer tercih sizin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

    Hocam tercih sizin zamanınız varsa bekleyşn stok kalırsa fiyat düşer tercih sizin

    Alıntıları Göster
    hocam peki 9010 ile 9000 serileri arasında ekran boyutları hariç fark var mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: joof

    hocam peki 9010 ile 9000 serileri arasında ekran boyutları hariç fark var mı

    Alıntıları Göster
    Hocam fark yok özellikleri aynı


  • PlayStation 5, En Çok TV Markasına Sahip Oldu - Sony Dahil - Ciddi Bir Baş Ağrısı

    Sony, yaklaşmakta olan yeni PlayStation konsolu hakkında birkaç ayrıntıyı yayınlamaya başlıyor. Ve ne kadar çok öğrenirsek, Sony'nin şu anki PlayStation 4 üzerinde gerçekten önemli bir yükseltme yapacak gibi görünüyor.

    Oyun ve AV hayranlarının dikkatini çekmek için en son bilgi snipeti, yeni Sony PlayStation CEO'su Jim Ryan'ın CNET ile yaptığı röportajda “PlayStation 5” in (adı henüz onaylanmadı) 4K oyun oynamayı destekleyeceği vahiy. 120Hz'e kadar kare hızları. Bu, oyun deneyiminde büyük bir adım olabilir - oyunların böyle bir kare hızını tutarlı bir şekilde vurabilecek gibi görünmüyor olsa bile.

    Bununla birlikte, PS5'in bu kadar yüksek 4K kare hızları çıkarmasıyla ilgili büyük bir sorun var: Sony'nin kendileri de dahil olmak üzere mevcut 4K TV'lerin büyük çoğunluğu bunları kaldıramayacak.


    Bu talihsiz durumun arkasındaki suçlu HDMI konektörüdür. Bu, tüketici dijital AV alanında fiili bağlantı haline geldi, ancak özellikleri sürekli gelişiyor. Çoğunlukla taşıyabildiği veri miktarını artırmak. Ve şimdi, PS5 ufukta iken, HDMI bağlantısı en önemli geçişlerinden birini geçiyor. TV'lerin saniyede 120 karede 4K yüksek dinamik aralıklı videoyu destekleyip desteklemeyeceğini belirleyen bir geçiş.

    Bu yıl çıkan büyük çoğunluk da dahil olmak üzere hemen hemen tüm 4K TV'ler v2.0 HDMI'lar taşıyor. Ancak bunlar yalnızca 18gbps veri hızlarını desteklemektedir. Sabit veya değişken yenileme hızlarında sıkıştırılmamış 120 fps 4K HDR videoyu desteklemek için bu yeterli değildir.

    Yeni onaylanan HDMI 2.1 standardı, 48Gbps büyük miktarda veri taşıyabilir. 4K'yı HDR'de 120Hz'de sabit olarak veya (PS5 destekliyorsa) değişken yenileme hızında işlemek için kolayca yeterlidir. HDMI 2.0 bağlantı noktaları, bu tür yüksek veri hızlarını sihirli bir şekilde desteklemelerini sağlamak için yazılım tarafından yükseltilemez.

    Bunu akılda tutarak, 4K @ 120fps ve hatta 8K @ 60fps kullanan PlayStation 5'in tüm konuşmalarından yeni konsolun bir HDMI 2.1 çıkışı taşıyacağı oldukça kesin görünüyor. Yine de bu yıl 4K TV'lerinde HDMI 2.1 bağlantı noktalarını destekleyen tek TV markası, 2019 OLED modellerinin tümü ve birkaç üst seviye LCD serisi ile birlikte SM90'lar, SM95'ler, SM98'ler ve SM99'lar.

    Artık HDMI 2.1 bağlantı noktalarına sahip Samsung, Sony ve LG 8K çözünürlüklü TV'leri satın alabilir / sipariş edebilirsiniz; bunlar da elbette bir sonraki PlayStation'ın tartışmalı 8K resimlerini oynatacaktır. Şu anda niş setleri genellikle LG’nin 4K modellerinin çoğundan çok daha pahalıdır.

    Netleştirmek için, zaten HDMI 2.1 bağlantı noktası olmayan bir TV'niz varsa veya satın alırsanız, 4K @ 120Hz'yi desteklemek için hazırlanmış PS5 oyunlarını hala oynayabiliyor olmalısınız. (Umarım!) Boş ekranlarla karşılaşmazsınız. Bununla birlikte, bu tür oyunlardan maksimum performansın tadını çıkaramayacaksınız.

    Yalnızca HDMI 2.0 bağlantı noktalarına sahip TV'lerin PS5 4K / 120Hz / HDR oyunlarıyla ne kadar iyi performans göstereceği tartışmaya açıktır. Farklı üreticilerin HDMI 2.0 uygulamalarından farklı performans seviyeleri ekleyebildikleri kanıtlanmıştır. Samsung, şu anki Q90R ve Q85R / Q80R TV'lerin 4 bit: 120 bit 4: 2: 0 renk alt örneklemesi (nispeten temel bir renk performansı seviyesi) ile 4K @ 120Hz'yi destekleyebileceğini bile önerdi.

    Ancak, HDMI Lisans Yöneticisi için Pazarlama Başkan Yardımcısı Brad Bramy'den durumu ele almasını istedim ve yanıtı oldukça açıktı:

    “HDMI 2.1 teknik özellikleri ve yeni Sabit Hız Bağlantısı sinyalizasyon teknolojisi, sıkıştırılmamış 4K @ 120 için kesinlikle gereklidir. HDR ile HDR'ye eşlik eden diğer tüm gelişmiş özelliklerin, özellikle dinamik HDR'nin [Dolby Vision ve HDR10 +] uyumluluğunu sağlamanın tek yolu bir HDMI 2.1 sistemi - yani kaynak, kablo ve ekran. ”

    Diğer TV markaları aksini ispatlamak için öne çıkmadıkça, Jim Ryan'ın son açıklamalarını izliyor gibi görünüyor, eğer bir sonraki konsolu satın almak için zaten büyük bir PlayStation hayranı iseniz ve temel grafik yükseltmelerinden birini kullanmak istiyorsanız, ayrıca yeni bir TV'nin maliyetini de hesaba katmanız gerekecektir.

    Dahası, 2020'nin TV aralıklarının neler getirebileceğini görmek yerine şimdi bu yeni TV'yi almaya karar verirseniz, seçenekleriniz şu anda Sony veya Samsung'un gözü sulandıran pahalı 8K modelleriyle veya LG'nin HDMI 2.1'den biriyle sınırlı görünüyor. hazır 4K setleri.




  • Bende şuan KS8500 kullanıyorum 4500 tl bütçe ile ks8500 üstü performans alman çok zor. Ps5 tam performans almak için hdmi 2.1 olması gerekiyor diye biliyorum onlarda zaten 10k dan başlıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canlee89

    Bende şuan KS8500 kullanıyorum 4500 tl bütçe ile ks8500 üstü performans alman çok zor. Ps5 tam performans almak için hdmi 2.1 olması gerekiyor diye biliyorum onlarda zaten 10k dan başlıyor
    Hocam
    LG 55SM9010
    Bu modelde HDMİ 2.1 var diğer ay 6999 dan satılacak
  • 65 inclerinde fiyat dususu bekleniyor mu peki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • joof kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyat düşüşü mayıs ayında olur 2020 modeller stoklara girince ama bu modellerde stok kalırmı orası belli olmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aciliyet yoksa bekle hocam. ilk parti ps5ler düşük stok gelirse 2021'i bulur almanız. acele etmenize gerek yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 35ultrAslan

    aciliyet yoksa bekle hocam. ilk parti ps5ler düşük stok gelirse 2021'i bulur almanız. acele etmenize gerek yok.
    Hocam neden düşük gelsin nerden bu bilgi?
  • ps4 çıkış tarihinden 1 ay sonra ve 2k civarı stokla gelmişti. ikinci parti ise ocak ortasında geldi. umarım aynı saçmalıkla karşılaşmayız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 35ultrAslan

    ps4 çıkış tarihinden 1 ay sonra ve 2k civarı stokla gelmişti. ikinci parti ise ocak ortasında geldi. umarım aynı saçmalıkla karşılaşmayız.
    Hocam bunda aynı olay olmaz diye tahmin edıyorum yeterince stok getirir SONY bence.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.