Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34.822
Cevap
286
Favori
1.311.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal;

    Oyun ps4 de 900p ve 30fps
    ps4 pro da 4k ya yakin ve 30 fps calisacak.

    Peki ps4 pro ya 1080p tv baglarsaniz ne olacak? ps4 proda 30 fps devam edecek ama oyun 1080p native olacak. Belki de grafik kaliteside artacak ki sunumda bunu bir kac oyunda gosterdiler. Ama 1080p de ps4 pro hala bir muamma... hersey yapimciya kalacak gibi, tam bir karmasa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolda değişiklik olacağı söyleniyordu. Herhangi bir fark gören oldu mu? Bana aynı gibi geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birincisi ps4 ucuzlar mı onu sorayım. Ps3'ü bırakmanın zamanı mıdır acaba? Birde ps4 oyunları ile ps4pro oyunları farklı mı olacak, ileride ps4proya geçince tekrar oyun almak gibi bir problem olacak mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4 sahipleri dayanışma toplantısı gibi olmuş. PS4 bazı oyunlarda 30 FPS zor yakalarken Pro 4K da 30 FPS verebilecekse arada büyük bir performans farkı var. Hem iyi hem kötü haber olarak yani 4'ün biraz gelişmiş bir modeli değil arada baya fark olan bir model. Her firma gibi Sony de bu ürünü ön planda tutacak ve geliştiriciler de bunu baz alacaktır. İlk zamanlarda olsa bile aynı oyunu, aynı grafik kalitesinde 30 FPS ile 60 FPS oynamak arasında grafik ve detay seviyesi olarak da fark olacaktır. İlk başlarda belki tek fark frame rate olur ama daha sonradan bu fark oldukça büyür ki çok geçmeden ilk sene içerisinde çoşan geliştirici ekipler fps düşürmek, grafik düşürmenin bile çok etkili olmayacağı oyunlar da olacaktır. Zaten 3 yıl sonra Pro'yu çıkarmak açık açık bir önceki alet başarısız oldu demek, Pro'yu da bir ara model olarak görmüyorum, artık bu konsol firmalarının yeni ticari modeli olacaktır. Aslında firmalar içinde en mantıklı yol, hem daha fazla kazanç sağlayacaklar hem beklentiler PS5 deyince olan beklentilerden daha düşük olacaktır. Tıpkı işlemci, ekran kartı, telefon gibi konsollarda aynı mantık ile satılacak anlaşılan. Zaten iyi satacak, e iyi satmışken Sony'in para kazanmak için 6 yıl daha niye beklemek istesin.




  • 5 yıllık işlemcinin darboğaz yapması lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ottomans1453

    4k blueray neden yok ya!

    Şakamı bu? Normal bluray filmleri oynatıyormu bari? Onuda oynatmıyorsa hiç almayalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne arkadaş dalga geçiyorlar heralde ps4 sahibiyim yazık oldu bana sonraki nesil kesinlikle sony almayacağım üstelik bunun da fiyatı 400 dolar yazıyor yazık gerçekten çok yazık !
  • Sahsen konsolu beğendim 399 euro'ya satısa cıkması ayrı sevindirici sonucta gücü 1.84'den 4.2tflops'a çıkmış bir konsoldan bahsediyoruz herkese hayırlı olsun

    Konsol çıkmadan önce yaptığım çoğu yorumlar doğru çıktı bu arada yayınlanan resimden teknik dökümana kadar herşey doğruymuş.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anki konsolun mesela fifa online da 1080p60 fps oynattığını pro 4k60fps oynatmalı, öyle değil mi ki online da eşit olabilsinler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1080p/60 fps oyuncuları hayal kırıklığına uğradı. Bazı arkadaşların dediği gibi 4k/30 fps konsolu olacak. Vr odaklı konsol beklerken 4k HDR üzerine yoğunlaşmışlar. Ve framerate meselesinden hiç söz etmediler. Bir yandan PS4 sahiplerini kızdırmamış oldular. "eğer PRO'yu HD televizyona bağladığınızda" diye lafa girdiğinde konuşmacı hiç dişe dokunur şeylerden bahsetmedi. Şaka gibi azıcık AA, grafik farkı gösterdiler. Zaten şuanki 1080p bir PS4 oyunu bize gayet yeterli geliyor tek beklentimiz o grafik kalitesini 60 fps'de vermesiydi. Ama azıcık detay renklendirme AA iyileştirmesi sunacak sadece. "Yapımcılara 60 fps için güç olanağı sunduk" gibisinden bir şey de demediler. PS4 ün 40 milyon satması SONY'nin ayağında pranga olmuş bu kitleyi kızdıracak bir sunum olmadı.

    Ancak Microsoft E3'te Project Scorpio videosunda "best frame rate" "High frame rate" gibi vaatlerde bulunmuştu.

    60 fps'ciler Xbox'ı beklesinler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gultekinlive -- 8 Eylül 2016; 7:42:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Online da iki konsolda aynı fps değerleri verecek, 4k ps4 pro 30 fps, 1080p 30 fps Ps4

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayı düşünmüyorum. bu nesil benim için bitti artık. nasip ps5 e. 4k tv, hdr, upscale. 30fps. görünen o ki daha yüksek grafik aynı fps olacak (30fps). 2 sene sonra ps5 in tanıtılmayacağının garantisi yok. hiç ps4 kullanmasaydım alırdım ama bu saatten sonra zor. arkadaşın ablası insafa gelir de arkadaşıma alırsa deneme imkanım olur onun dışında çok da tın.
  • ridvan1903 kullanıcısına yanıt
    Ozaman ben orjinal ps4 sahibi , ps4 pro sahibiyle eşleşirsem fps 30 olacak, orjinal ps4 sahibiyle eşkeşirsem 60 fps olacak.

    Garip bir durum çıktı ortaya....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Grkwnxs

    quote:

    Orijinalden alıntı: 1982-utkan


    quote:

    Orijinalden alıntı: Opricnik


    quote:

    Orijinalden alıntı: Kool Giancana

    Native 4k imis upscalemis beni alakadar etmiyor simdi bu konsol standart ps4 e gore fhd de grafikler gelismis 60fps oynatacak mi ne bicim sunumdu arkadas bi mok anlamadim

    Yapimciya kalmis bir sey bu standart 60 fps diye bir olay yok. Islemci ana ps4 ile ayni oldugu icin battlefield 1 gibi bir oyun proda olsa 60 fps 1080p calismaz

    Coz yukseldigi zaman islemcinin isi kolaylasiyor.Ben i5 2400 ile bf4 980ti 4k oynuyordum i5 2400

    Şaka mı yapıyorsunuz bu nasıl bir mantık ?

    Gayet ciddiyim ve yuzde yuz dogru

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2K

    PS4 sahipleri dayanışma toplantısı gibi olmuş. PS4 bazı oyunlarda 30 FPS zor yakalarken Pro 4K da 30 FPS verebilecekse arada büyük bir performans farkı var. Hem iyi hem kötü haber olarak yani 4'ün biraz gelişmiş bir modeli değil arada baya fark olan bir model. Her firma gibi Sony de bu ürünü ön planda tutacak ve geliştiriciler de bunu baz alacaktır. İlk zamanlarda olsa bile aynı oyunu, aynı grafik kalitesinde 30 FPS ile 60 FPS oynamak arasında grafik ve detay seviyesi olarak da fark olacaktır. İlk başlarda belki tek fark frame rate olur ama daha sonradan bu fark oldukça büyür ki çok geçmeden ilk sene içerisinde çoşan geliştirici ekipler fps düşürmek, grafik düşürmenin bile çok etkili olmayacağı oyunlar da olacaktır. Zaten 3 yıl sonra Pro'yu çıkarmak açık açık bir önceki alet başarısız oldu demek, Pro'yu da bir ara model olarak görmüyorum, artık bu konsol firmalarının yeni ticari modeli olacaktır. Aslında firmalar içinde en mantıklı yol, hem daha fazla kazanç sağlayacaklar hem beklentiler PS5 deyince olan beklentilerden daha düşük olacaktır. Tıpkı işlemci, ekran kartı, telefon gibi konsollarda aynı mantık ile satılacak anlaşılan. Zaten iyi satacak, e iyi satmışken Sony'in para kazanmak için 6 yıl daha niye beklemek istesin.

    2 sene sinra ps 5 cikinca da pro alanlar aglasir. Almayi dusunmuyorum. Zengin ve parayi sokaga atacak kadarxrahat olanlar alsin. Zaten bu sacmaliklarda insanlar tuketmeye programlandigi icin ortaya cikiyir.insanlar doyumsuz ve sabirsiz cunku. O tipler yuzunden biz yaniuoruz. Daha martta aldim su aleti lanet sony.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yeni kasa aldım 1 ay önce
    Çöpmü oldu ps4 üm
    Bakıyorum koca bir hayır
    ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır, oyun piyasaya 60 fps çıktıysa her iki ps4 sahibi online aynı fps de oynayacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bu konsol gerçek saf 4K deneyimi sunacakmi? Yoksa Fps ve grafik iyileştirmeyi yapıp 1080p net görüntüyü 4K Tvlerdede upscale edirek?

    Scorpio ya rakip olarak mı çıkıyor PRO?Bakıldığında Scorpio dan düşük özellikleri var ?
    Ara bir konsol olmuş sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 8 Eylül 2016; 7:55:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anxius215

    quote:

    Orijinalden alıntı: venomstr

    quote:

    Orijinalden alıntı: kkratoss

    Bir an önce çıksınlar çıkacaklarsa artık. Üzülerek söylüyorum ki konsollar oyunları ciddi bir biçimde sınırlamaya başladı artık.

    "Grafiğe önem vermek" ne demek yahu? O kadar itici bir cümle ki...

    Grafik fetişistlerine de sinir oluyorum. Bir de sırf grafiğe göre oyun alan reziller var.

    "Oyunun grafikleri nasıl, iyi mi?" şu cümleyi kuranların ağzına vurasım geliyor

    Hocam buyrun vurun ağzıma. 2016 yılındayız, elbette grafiklere önem vereceğiz. Oynanışa da önem vereceğiz grafiğe de. Bkz: Witcher 3. Hem oynanış hem görsellik olarak inanılmaz tatmin edici bir oyundu. Grafiklere önem vermemek kadar saçma birşey olabilir mi asıl?

    Kardes sen belli zenginsin tuzun kuru sokaga atacak paran var. Ama soylesene ps4un grafiklerini begenmemek ac gozluluk degil de nedir?sizin gibiler yuzunuzden surekli olarak biz parayi sokaga atiyoruz ama tek fark zarari bize dokunuyor siz rahatsiniz. Ha sojaga atmak derken mikseler bu serefsizlerin oyununa gelip de pro zirvalugini almam. Ama ps4 um cop olacak ben ona yaniyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: speedycruiser

    Ozaman ben orjinal ps4 sahibi , ps4 pro sahibiyle eşleşirsem fps 30 olacak, orjinal ps4 sahibiyle eşkeşirsem 60 fps olacak.

    Garip bir durum çıktı ortaya....

    Fps eşitlemesi sadece online oyun kısımlarda geçerli birde fps eşit olsada detay seviyesi yine pro'da yüksek olacak single player'da ise hem fps hemde detay seviyesi pro'da yüksek olacak

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.