Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (1654. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.822
Cevap
287
Favori
1.311.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16521653165416551656
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu üst kapağı açma olayı evet, fan sesini önemli ölçüde azaltıyor ancak, üst kapak açık olduğu için yanlardan hava gelemeyeceği için cihazın diğer bileşenlerine ulaşamamış oluyor. Böylece cihazın alt kısmı ısınınabilir bu da RAM'lerin ve diğer çipsetlerin daha fazla ısınmasına yol açabilir. Bununla ilgili net bir bilgi yok ama denilenler bunlar. Yine de dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Daha fazla toz girmesinden bahsetmiyorum bile. Fan konusunda en çok benim başım ağrımıştır. Denemediğim yol kalmadı ama yapacak bir şey yok. Sony mühendisleri cihazı böyle tasarlamışlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LordMurat55

    Arkadaşlar bu üst kapağı açma olayı evet, fan sesini önemli ölçüde azaltıyor ancak, üst kapak açık olduğu için yanlardan hava gelemeyeceği için cihazın diğer bileşenlerine ulaşamamış oluyor. Böylece cihazın alt kısmı ısınınabilir bu da RAM'lerin ve diğer çipsetlerin daha fazla ısınmasına yol açabilir. Bununla ilgili net bir bilgi yok ama denilenler bunlar. Yine de dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Daha fazla toz girmesinden bahsetmiyorum bile. Fan konusunda en çok benim başım ağrımıştır. Denemediğim yol kalmadı ama yapacak bir şey yok. Sony mühendisleri cihazı böyle tasarlamışlar.
    hocam garantiye gönderdiniz mi? yeni seriyle değişim vs yapma imkanları yok mu? ya da para iadesi isteme falan olamaz mı, ben de 2 gün önce aldım, salonda uçak motoru var hanım odaya girmiyor ben oyun oynarken

    şu standı kullanan varsa yorumlarını beklerim, işe yarar mı hiç yorum - inceleme de bulamadımhttps://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/dobe-sony-ps4-pro-dikey-stand-multi-fonksiyonel-fanli-sarjli-stand-lisansli-urun-veritical-stand-437116191#product-seller-info




  • colaker kullanıcısına yanıt
    Hocam standın işe yaradığını söyleyende var, aynı şekilde yaramadığını söyleyende var Sizinki hangi seri 7016 ?
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    yanlış görmediysem 7116 hocam. bayramdan önce geleceğini aklım kesse servise vereceğim, değişim olmasa da en azından bi macun sürüp içini temizleseler o da yeter
  • colaker kullanıcısına yanıt
    Hocam benim zaten aldığım PRO ilk günkü satışa çıkan prolardandı. Haliyle onun sesi aşırı fazla :) Hala da duruyor evde belki satışa çıkarabilirim. Sırf ondan dolayı 7116b modelli cihazı aldım ve biraz rahatlattı açıkcası. Fakat yine God of War gibi grafik ve 4k destekleyen oyunlarda ses haliyle çoğalıyor. Bunun çözümü yok maalesef. Sony'nin kendi dikey standını aldım onunla da biraz da olsa azaldı diyebilirim. Ama yineliyorum ses tamamen gitmedi ve gitmez de, özellikle 4k ve grafik isteyen oyunlarda bu çok fazla oluyor.
  • colaker kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam bendede aynı model var ama ben rahatsız olmuyorum hatta duymuyorum biler :) Siz bi gönderin sonucu buraya yazarsınız, işe yararsa bende gönderirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ARTHUR.

    Anladım hocam bendede aynı model var ama ben rahatsız olmuyorum hatta duymuyorum biler :) Siz bi gönderin sonucu buraya yazarsınız, işe yararsa bende gönderirim.
    şimdi servisi aradım, şansa evimin 100mt ilerisinde bu akşam veya yarın bırakacağım. değişim yapılıyor mu diye sordum evet yapılabilir dedi.

    istanbuldaki servisin de verdiği akıl gerçekten çok iyi, kapağını açıp temizleyin garantiden çıkmaz, genelde tozlandığı için oluyor diyo
  • colaker kullanıcısına yanıt
    Ben açıp temizledim. Bi kaç gün sonra aynı ses devam etti. 7016b seri.
    Artık takmıyorum gittiği yere kadar.
  • Arkadaşlar Hepsiburada da ALB teknoloji nin sattığı PS 4 pro cihazlar var. 2900 TL. İki yıl garantili diyor. Euroasia değil sanırım. Alınır mı ? Ne diyorsunuz. Garanti problemi olur mu? Hepsiburada aracı ama tavsiye eder misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLII

    Fanın içini fön makinesi yada süpürge ile temizleyin ses dahada azalacaktır
    Bu dediginiz fon olayi cok zararli diye duydum. Cunku tozlarin iceriye kacmasina sebep olabilir. Ben alali 3 ay oldu. Dun ilk defa actim pervaneyi kulak pamukcuklariyla tek tek temizledim.
    Ayriyaten yukarda bir arkadas hava alamamasi ve cipsetleri isindirmasindan bahsetmis. Peki xbox one s yada x de durum nasil? Onda pervaneler acik sadece delikli bir sekilde koruma var. bende ki one s 22db de calisiyordu. 7216b pro 50-70 arasi calisiyor.... saka gibi . Xbox one x i bilmiyorum ama .

    Pro da benim bildigim kadariyla havayi yandan aliyor bu sonra icerdeki havayi pervaneyle yukari cikartiyor. Kapagi acinca Bunun neresi yanlis gidebilir ki cipsetlerle alakali? Tek cekincem icine bocek girmesi olur ki bizim ev bahceli ve cok var.
    PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 20 Mayıs 2019; 17:37:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hamunpatra H kullanıcısına yanıt
    Bu cihazda bence en önemli olan sony garantisi olması, en ufak sorunda kafa yormadan değişim yapıyorlar bence biraz fark verip sony garantilisini almak daha iyi olur .
  • Hocam arkadaşın o yazıyı okudum ama katılmıyorum, bir polemik oluşmaması açısından alıntı yapmadım. Buradaki olay fanın ne kadar temiz hava çektiği. Dediğiniz gibi ps'nin üst kısım açık olsa büyük faydası olur. Daha fazla soğuk havayı alıp içeriye vereceği için soğutması daha iyi olacaktır. Zamanında bende monster laptop vardı çift fanlı, oyun oynarken 90-95 arası ısınıyordu. Kasası dar ve alt kısımda fanın geldiği kısımda yeterli delik olmadığı için yeterli hava alıp soğutamıyordu cihazı. Alt kapağı açıp oynadığımda cihaz 80 derecelerde geziyor gerisini siz düşünün. Bazen mühendislerde hata yapabilir. Dış görüntüden ödün vermemek ve ekstra masraf yapmamak, maliyeti düşük tutmak için muhtemelen ps'nin üst kısmına delik açmamışlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 21 Mayıs 2019; 7:51:3 >




  • Arkadaslar konuyu dogru yere mi actim bilmiyorum ama ps4 oyunlarim kayboldu. Oyun tarihcesinden bahsediyorum. Bugune kadar oynadigim 70 kusur oyun var ama sadece 22 tanesi profilimde gozukuyor. Digerleri kayboldu. Kupa sayisinda azalma yok ama yine de sinirimi bozdu bu olay. Daha once basina boyle bir sey gelen var mi aranizda. Nasil bir yol izlemeliyim? Tskler.


    PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayberk_09 -- 21 Mayıs 2019; 19:22:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ayberk_09 kullanıcısına yanıt
    PS Plus'ı yeniledin mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Venomstr

    PS Plus'ı yeniledin mi?
    Bu ay oyunlar cok zayif oldugu icin almadim plus. Ama Onunla ilgisi olabilir mi acaba? Bu arada makinedeki yuklu plus oyunlari degil bahsettigim, bugune kadar oynadigim oyunlar eksik gozukuyor profil sayfamda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayberk_09 -- 21 Mayıs 2019; 19:29:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayberk_09 kullanıcısına yanıt
    Plus'ı yenilemezsen önceden plus ile verilen oyunlar gözükmez. Şuradan önceden sahip olduğun oyunları arat. Veya PS4'ten Store'den arat.

    https://store.playstation.com/tr-tr/home/games
  • Arkadaslar proda bazi internet sitelrinden film izliyemiyorum yani her medya programini desteklemiyor fast player gibi bir cozumu varmidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VoLTySoN

    Arkadaslar proda bazi internet sitelrinden film izliyemiyorum yani her medya programini desteklemiyor fast player gibi bir cozumu varmidir.
    Bu Pro ile alakalı değil. Playstation sistemindeki tarayıcı ile alakalı. HTML5 destekli sitelerde izlemeyi deneyin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LunarOgred

    Eğer onda da varsa anlamı yok ki kapağı çıkarıp oynarım daha mantıklı
    Arthur nikli arkadaşın dediği gibi onda da ses var ama 7116 ile 7216 içinde en sessiz çalışanı 7216 serisidir..
    Çok fazla 7116 serisi kullanan arkadaş var kimse malını kötülemek istemez ama gerçekler bunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buzmavili kullanıcısına yanıt
    Aldım artık hocam değiştiremem ki bu saatten sonra kapak açık takılcam artık

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 16521653165416551656
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.