Şimdi Ara

Play Store Bağlantı Problemi Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba. asus zenfone 6 kullanıyorum telefonumda data paketi ve evimde ayrıca wifi internet mevcut. Play store'a data paketiyle sorunsuz bağlanıyorum buraya kadar sıkıntı yok ama datayı kapatıp wifiye döndüğüm anda "bağlantı zaman aşımına uğradı" hatası alıyorum. bırakın apk indirmeyi güncelleme yapamıyorum hatta oturum dahi açamıyorum. lütfen yardım edin sorun nerede?

    yaptıklarım:

    modem arayüzünden ve windows üzerinden dns ayarlarını değiştirdim,
    telefonu en son lolipop sürümüne yükselttim,
    uygulama ayarlarından play store'un güncellemelerini kaldırıp en son sürümünü yükledim,
    cihazı rootladım hosts dosyasını değiştirdim...

    çıldırcam lütfen yardımcı olun.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: mimajor

    merhaba. asus zenfone 6 kullanıyorum telefonumda data paketi ve evimde ayrıca wifi internet mevcut. Play store'a data paketiyle sorunsuz bağlanıyorum buraya kadar sıkıntı yok ama datayı kapatıp wifiye döndüğüm anda "bağlantı zaman aşımına uğradı" hatası alıyorum. bırakın apk indirmeyi güncelleme yapamıyorum hatta oturum dahi açamıyorum. lütfen yardım edin sorun nerede?

    yaptıklarım:

    modem arayüzünden ve windows üzerinden dns ayarlarını değiştirdim,
    telefonu en son lolipop sürümüne yükselttim,
    uygulama ayarlarından play store'un güncellemelerini kaldırıp en son sürümünü yükledim,
    cihazı rootladım hosts dosyasını değiştirdim...

    çıldırcam lütfen yardımcı olun.

    Modem'de sabit bir kanal seçin öyle deneyin, 9 numaralı kanal gibi... 11 ve üstü olmasın.
    http://www.chip.com.tr/haber/kablosuz-aginiza-ekstra-guc-1-farkli-kanallari-deneyin_45119_2.html



    edit: wipe cache 'te yapabilirsiniz.https://www.youtube.com/watch?v=ctFmIL-sLME



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exodusium -- 2 Ağustos 2015; 20:39:28 >




  • cevabın için teşekkürler. mesajını yeni gördüm denicem şimdi. ondan önce dün bi arkadaşım geldi oda benim bağlantımdan play store'a bağlanamadı birde akşam dışarı çıktığımda bulunduğum mekanın internetinden sorunsuz play store'u açtım. yani benim modemimle alakalı bir sorun var..
  • malesef sonuç alamadım. dsmart interneti kullanıyorum müşteri hizmetlerini aradım mtu değerinden kaynaklanıo dedi. benim kullandığım modeme destek vermiyolarmış kendim mtu değer ayarladım ama düzelmedi.. böyle saçma bişeyle karşılaşmadım daha önce arkadaşlar fikri olan çözümü bilen varsa lütfen yardım ediniz aramadığım yer kalmadı.
  • mimajor kullanıcısına yanıt
    Modemde sorun varsa, modem'i resetleyip(formatlayıp) öyle deneyin, hat sıkıntısı var ise müşteri hizmetlerinden destek alın, size yeni modem verebilirler sözleşmeli müşteri iseniz, eğer modeminiz çok eski ise size yeni modem lazım demektir ki benim gayet memnun olduğum ASUS modemlerden birini alabilirsiniz. Genelde WİFİ kanalları muhabbetlerinden veya şifreleme metodlarından dolayı cihazlar modemlere giriş yapamıyor, giriş yaptıkları zaman ise modem standart bağlantı(PPOE-MTU) ayarlarından farklı olduğu için internete giremiyor.

    Söylediğim gib bütçenize uyan bir modem, D-smart müşteri hizmetlerinizden hattınınız için arıza kaydı, sonrasında sorununuz kalmaz umarım.


    edit: MTU ayarını windows default modu olan 1500 yapın modemden bakalım, düzelecek mi ? Arıza kaydı da bırakabilirsiniz, hattınızda sorun olabilir. Modemi'de başka yerde deneme imkanınız varsa deneyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exodusium -- 3 Ağustos 2015; 16:10:35 >
  • tşk deneyeceğim söylediklerinizi umarım sonuç alırım...
  • arkadaşlar bende de tam tersi sorun var, wi-fi den bağlanıyor ancak vifi olmadığında tekrar dene bağlamtı sorunu diyor... fabrika ayarlarına döndürdüm... yine olmadı... ne yapmam gerek bilgi verirseniz sevinirim... asus zenfon 5 kullanıyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pinangul

    arkadaşlar bende de tam tersi sorun var, wi-fi den bağlanıyor ancak vifi olmadığında tekrar dene bağlamtı sorunu diyor... fabrika ayarlarına döndürdüm... yine olmadı... ne yapmam gerek bilgi verirseniz sevinirim... asus zenfon 5 kullanıyorum...

    benim wifideki sorunum modem kurulumunu baştan yapınca çözülmüştü tam olarak neyin sebep olduğunu bilmiyorum. seninkinde arkaplan verilerinin açık olduğunudan eminmisin yani sadece playstoremi sorun çıkarıo normal web sitesindedemi oluyor?
  • web siteside açamıyorum, playstorede açılmıyor, sadece whatsaap çalışıyor onun dışında hattın internetini kullanamıyorum, yani sadece vi-fi olunca sorun yok,,,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.