Şimdi Ara

Plati.ru ininal sorunu.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba kısa zaman önce bu sık kullanılan plati.ru ucuz fiyatlarla oyun alma fırsatı sunduğu için denemem gerektiğini düşündüm.Ancak ininal kartım ile alışveriş yapamıyorum.

    Plati.ru ininal sorunu.

    bu hatayı alıyorum.İninal hesabıma yeni bir sanal kart oluşturup bile denedim yine aynı hata yine aynı hata.Arkadaşlarım ise ininal kartlarını bu sitede kullanabildiklerini söylediler.Herhangi bir bilgiyi yanlış girmiyorum ve bu site de kredi kartı da kullanmak istemiyorum. sorunu bir türlü çözemedim lütfen yardım edin







  • Kartınız içinde yeterli miktar yok uyarısı bu. Yani kartında 87.45 rub karşılığı olan TL yok demek istiyor. 87.45 rub sanırım 5.54 TL. Bu uyarıya göre site kartınız da 5.54 TL çekemiyor. İşin aslıda aslında yaklaşık olarak 50-60 kuruş fazladan bir çekim yapacak.

    İninal kart ile veya herhangi bir limit ayarlanan kartla yabancı bir siteden bir şey alacaksanız atıyorum kur üzerinden hesapladığında 5 TL ise alacağın şey senin kartında biraz daha fazla para olması gerekir 50 kuruş veya 1 TL gibi çünkü o miktardan daha fazla çekilir.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler yardımın için!! yeni görüyorum kusura bakma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.