Şimdi Ara

Plate giyen tank için meslek? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • tankla ench+jc, taurenle de mining+bs kasıcam gibi... teşekkürler cevapler için.


    ne başlık açsam "kim daha iyi tank" sohbetine dönüyor...http://forum.donanimhaber.com/m_29915216/tm.htm burada böyle oldu.
  • 2si birbirine para gönderebiliyorsa doğru seçim
    ama farklı serverlardaysa ench-jc yapma
    bu arada en iyi tank prot pala ve warr
    (adet yerini bulsun)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tritone

    2si birbirine para gönderebiliyorsa doğru seçim
    ama farklı serverlardaysa ench-jc yapma
    bu arada en iyi tank prot pala ve warr
    (adet yerini bulsun)



    ikisi de aynı serverda... kimseyi kırmadan bütün meslekleri kasmış olacam böylece :)
  • Druid'e nerf diye yaptiklar suydu aslinda.. ring, trinket, cloak, silah vs..vs.. itemlarin uzerindeki armorlar bear forun 4.2 carpani ile carpilmayacak dediler..
    Onun yerine Survival of the fittest talent'ina ekstra 1.6 armor carpani eklendi.. Sonuc'ta armor degerleri biraz dustu, ama yan etki olarak druidlerin cat gearlari ile bear formdaki armorlar bear gear armorlarina yaklasti.. Yani cat gearleri ilede tanklik yapmaya basladilar..

    O yuzden su anda en iyi OT'lar druidler.. Ayni spec ve ayni equipmanlar ile
    Bear formda %40+ dodge, 35k+ armor 35k+ can.
    Cat formda da 3k+ dps cikarabiliyorlar..
  • Mining ve Blacksmithing kas ;)
    Mining'in verdiği HP bonus'u ve Blacksmithing'in eldiven ile bracer'a ekstradan socket açabilme özelliği ile HP'yi tavan yaptırırsın.
    Bir başka seçenek: Mining+ Jewelcrafting. Jewelcrafting ile 41 stamina gem kullanabiliyosun 3 adet sanırım. JC trinketleri de kullanışlı oluyo genelde ;)
  • Sakın BS kasma,oyunun en gereksiz mesleği.Hem 450 BS hemde Armorsmith kasmış birisi olarak söylüyorum.O dedikleri eşyaların hepsi BS olmadanda yaptırırsın ve kullanırsın.Enchanting-JC veya Mining-JC her zaman parayı vuracak mesleklerdir.
  • server'a gore degisir muhtemelen para getirisi. ben BS'den cok para yaptim hem de mining'im olmadan. 40g'e malettigim blue boe pvp gear'lari 130-140g'e satiyorum, gunde 4-5 tane satiyorum rekabete gore.

    ayrica BS+enchant isen boe leggings'i 7g'e malediyorsun eger malzemeyi AH'den alirsan (patchten once 4g falandi maliyeti) disenchant yapiyorsun dream shard. bizim serverda min 14g'e satiliyor, depozito da yok garanti kar

    gerci ben sifir grinding yaptigim icin boyle bir secim yaptim, vakit yok mining vs.. ama sirf mesleklerim ve AH al sat ile haftada net 10k+ yapiyorum.
  • jewelcraft + BS yada jewelcraft + enchanter. Biraz açacak olursam jewelcraft kendine muazzam socketler yapabılıyor BS'de 2 fazladan socket yerı acabılıyor LW ıle asla kıyaslamayın. enc ise yzüklerine stamina +All stat, spell power vb seyler basabılıyorsun ben olsam ki tankım BS jewel kas derim. sana ortalama 3K'ya yakın fasla hp gelir egerki şu anki progresi bitirip o gearın warsa (nax25-OS25-malygos25) gearın warsa...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.