Şimdi Ara

plakası çıkmış hiç binilmemiş sıfır km yazan araç alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bir çok bayi yıl sonu kotalarını doldurmak amacı ile araçları satış gösterip kotalarını doldururlar . Böylece bidahaki sene kotalarında düşüş olmadan hatta artış yaptırarak daha çok araç isteyebilirler fabrikadan .


    sırf kotaları dolmasın diye araçları satılmış gösterip plakalı şekilde gösteriyorlar.
  • Kota doldurmak için yapmışlardır.Biraz daha pazarlık ypıp daha uygun alabilirsiniz.
  • 1.000 tl icin degmez guzel bi indirim olursa dusunun derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sure81

    renault bayisi zaten satıcı. plaka neden çıkmış iade falan mı yoksa ödemesi yapılamamış mı bilemiyorum ki. garanti etkilenir mi o yüzden mi diyorsunuz %10 indirim diye? sıfır fiyatı 40.800 diyor renault 2013 liste fiyatında.

    Bayiler hedef tutturmak icin bazen araclari satilmis gibi gosterip uzerlerine aliyorlar bu aracta yuzde doksan o araclardan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşuna kafanızı yormayın. Dediğim gibi almadan bir eksper götürün arabayı incelesin. Kilometresine baksın. Kullanılmış arabanın kilometresiyle bile oynasalar suçtur ve test aracı olarak kullanılan araba, tozu, çapağı, çiziğiyle şöyle bir incelemede saptanır zaten. Endişeye mahal bir durum yok. Ben aldım aynı böyle durumda daha geçen hafta. Ama çok iyi bir ustayı götürdüm 15 dakika incelettim arabayı. Henüz 15km'deydi. Motoru cillop gibi, içi dışı çiziksiz pırıl pırıl. İçeriden de bir tanıdığa arabayı sordum. Sakın kaçırmayın sorunsuz araba diye önerdi. Kafam da rahat bu yüzden. Ama eksper olmasa tabi şüphe olurdu. Yalnı birşey söyleyeyim. Sadece mikron kalınlığı ölçen aletle yetinmeyin. Çünkü yeni yeni o aletleri de belli ölçüde yanıltabilecek boya teknikleri kullanılıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapmayın etmeyin 40 bin lira sümbüle verilirmi
  • sıfır fiyatindan ne kadar indirimli aldınız acaba? 40.800 tl liste fiyatli arabaya 40500 demisler. ne kadar indirim isteyeyim sizce? tşk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sure81

    sıfır fiyatindan ne kadar indirimli aldınız acaba? 40.800 tl liste fiyatli arabaya 40500 demisler. ne kadar indirim isteyeyim sizce? tşk.

    Biz hanım için A4 aldık. 2.0tdi... 2013 model. Kasım ayının ortasında gelmiş. Sizin için verdikleri fiyat 2014'e göre anlamlı bir indirim içeriyorsa arabayla detaylarla kafa yormanıza değer. Ama tabi şöyle birşey var, bazı arkadaşlar yazmış, taşınırken tamponu vurup boyadılarsa falan diye. Bu risk 2014 sıfırlarda da var. Yani memleketin şu halinde onu da bir şekilde ekspere baktırmak iyi olur. Bir de tavsiyem internetten bu arabayı aldığınız şirketle ilgili şikayetleri okuyun... Ayıplı araç x şirketi diye. Böyle birşeye tevessül etmişlerse ilk siz değilsinizdir. Satıcıya bu konudaki endişenizi söyleyin, gerekirse daha güncel bir araba da alabiliriz ve eğer bir sorun yaşarsanız bundan sıkıntı doğacağını söyleyin. Kontrol ettirip içinize siniyorsa alın. Tüm bunları yapınca pek bir mesele kalmaz zaten.
    Biz birkaç nedenle böyle aldık. Bir defa BMW'de 320i bitmişti, mercedes'de c180'de kalmamıştı 2013 modeller. 2014'e mart hatta nisana gün verdiler. E euro kuru mart nisanda 3,5'i rahat bulur. Liste fiyatı da modelden ötürü ciddi olarak artar. Vel hasılı kelam ekspere de kontrol ettirip, içeriden de bilgi alıp advance paketi 121'e aldık arabayı. Benzer bir arabayı arasam da bulmam gün geçtikçe imkansızlaşacaktı. Eminim fiyat da 140'a rahat dayanırdı bir iki aya... O yüzden iyi bir yatırım oldu gibi geliyor bana... Nokta kadar bir çizik ya da sıkıntısı yok. Bizim durum da böyle oldu.

    Ben liste fiyatındaki 300₺ indirimi anlamlı bulmadım değmez o paralar için. Tabi 2014 liste fiyatına da bakmak lazım. Bir de şirket kendi üstüne aldığı için araç ikinci el olarak kredilendirir. Eğer kredi kurumu 0 araçla aynı kredi oranını pazarlıkla vermezse o 300liralık farkın hiç anlamı kalmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EagleWing -- 26 Ocak 2014; 11:29:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şahsen almazdım,1000 tl daha öder,içim rahat olurdu.

    O değilde eski kasa symboller çok daha güzeldi bu yeni kasadan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sure81

    plakası var sıfır km diyor bu araç alınır mı fikri bilgisi olan ustalar var mı? sıkıntı olur mu? plakadan bir şey olur mu? almayı düşünüyorum da.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-plakali-sifir-symbol-1.5-dci-90bg-151675399/detay

    Clio sümbül`ü sevmezdim,
    Logan sümbül`ü de sevmem.
    40bin tl ye 1-2 yaşında az km li C sınıfı bir araç daha iyi olmaz mı?
    .
    Auris 1.4 dizel
    308
    C4
    Focus
    Laguna3
    Megane3

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dacia bozması Sümbül ve 40.000 TL. Allah akıl fikir versin.
  • vazgeçmek üzereyim dediğiniz gibi tipten kaybediyo galiba. önü yerde arkası havada tasarım pek iyi değil yorumlardan edindiğim fikir 40.000 tl biraz fazla görünüyo! kornası da direksiyon üstünde değil far ayarı kolunda imiş enteresan şekilde renault 12 style.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sure81 -- 26 Ocak 2014; 23:59:46 >
  • resmi olarak 2. el olduğu için kaskosu çok çıkar. bilginize... kazandığınızın 500 ü kasko farkına gidebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akorkmaz11

    Aynı modeli bayiden pazarlık sonucu 0 km plakasız olarak ne kadara alabiliyorsunuz en düşük onu öğrenin. Daha sonra bu araca o fiyatın %10 düşüğünü önerin, razı olursa alın bence.

    Bı tanıdıgımda boyle 2013 punto almıstı fıyat bıraz makuldu gayette memnun kaldı herhangı bı sıkıntı olmaz bence alabılırsınız
  • Temmuz ayında aynı durumda olan i20 dizel jump modeli liste fiyatı 37-38000 tl civarı iken 33500 tl ye almıştık, ama sizin bahsettiğiniz şekildeyse fiyat farkı çok az hiç bulaşmayın bence
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.