Şimdi Ara

PJD7828HDL mi TW5350 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, uzun süredir araştırıyorum fakat tecrübem olmadığı için emin olamadım bir türlü.

    Kontrast ve teknoloji olarak tw5350 daha iyi gibi duruyor fakat lümen değerlerine bakınca pjd7828hdl daha makul gorunuyor. Projektoru 3 4 metre mesafede kullanip gunduz de izleyebilmek istiyorum. Farklı model de olabilir. Tavsiyede bulunabilir misiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Koca forumda kimse yok mu bu işten anlayan? 3 bin tl civarı bütçe ile ev tipi full hd gece gündüz izlenebilecek bir cihaz ariyorum. Mümkünse yukarıdaki iki cihaz arasından yoksa alternatif önerinizi bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darksidici kullanıcısına yanıt
    bu modeller birbirine oldukça yakın olduğu için kesin bi şey söylemek pek mümkün olmuyor. bir çok kişi bunlar ve muadilleri denebilecek cihazlar arasında kalmaktadır.
    ışık gücü kontrast fan sesi gibi detaylara bakıp tercihi sen yap bence. aralarında bence küçük detay farkları vardır. üzmez ikisi de. gündüz meselesi de tartışmaya açık. bi arkadaş sinemada pencere mi var da gündüz projeksiyon izlemekten bahsediyosunuz demişti forumda. o kadar acımasız olmasak da gündüz en azında perde olmadan projeksiyon biraz zorlama olacaktır. sıradan bi perde bile gündüz izletiyor kaldı ki karartma perdeleri bu işi layıkıyla yapıyor. ama dersen ki ben tv gibi izliycem ..o henüz çok ulaşılabilir bi şey değil..bunların yanına bi de optoma hd 26 veya 28 koy sonra lg pf1000 veya pf1500 koy. ya da ikinci el bir üst segmet koy panasonic veya sony..kafan iyice karışsın:) seçenek çok olunca ne yazık ki iş çok zorlaşıyor..




  • Baktığınız modellerde Epson ev sinema modeli, VS ise data modeli. Öncelikle gündüz de kullanmak istiyorsanız kuvvetli ışık gücüne sahip bir model almanız lazım, bu da data model olacaktır. Kontrast ve parlaklık ters orantılıdır. Ev sinema modellerinde kontrastın yüksek olması gerektiğinde parlaklı düşüktür. Kararına göre, ev sinema modeli alacaksın listene HD26/28 ve W1110 alman lazım.Her iki modelde yukardakilerden daha performanslıdır. Data alacaksan, th670 e de bak derim.
  • Çok hassas gözünüz varsa dlp projeksiyonları mümkün olduğunca tercih etmeyin.Optoma hd26 kullanıyordum güzeldi ancak rainbow effect yüzünden elimden çıkardım.Birçok insan bu durumu farketmiyordu bile ancak benim için resmen kabus oldu.Epson tw5300 aldım rahata erdim.Tabi bütçem olsa tw9200 falan alırdım.
  • Bu iki cihaz arasında benim seçimim TW5350 olurdu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.