Şimdi Ara

PİYASADAKİ EN İYİ F/P ORANINA SAHİP TELEFON V30+ (KARŞILAŞTIRMALARLA) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
9
Favori
17.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Bu bir LG konusu değil. V30+ hakkında herhangi bir kronik hata, ısınma vb. sorun gördüyseniz belirtin ama belirtemeyeceksiniz. Kimse LG'nin eski telefonları sorunsuzdu demiyor zaten. Herkes biliyor onu. Biz V30'dan bahsediyoruz burada. Ayrıca iyi ki LG'nin önceki telefonları sorunluymuş ki bu telefonu böyle bir fiyata alabiliyoruz. LG senelerce sorunsuz telefonlar üretseydi bu telefon 3500-4000 G7 ise 4500-5000 olacaktı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 5 Kasım 2018; 16:44:5 >
  • Lg g6 kullanıyorum. G6 almamış olsaydım kesinlikle v30+ alırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon alma arafesinde olanlar ve f/p ürünü arayanlar kesinlikle v30+ alsın. Pişman etmez, yarı yolda bırakmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 5 yıldır Lg G Flex kullanıyorum. 2 kez telefonun anakartı değişti, 4 kez bataryası değişti bu süreçte ve birçok problemler yaşadığım halde Lg v30'a iyi gözle baktım almak istedim ama kamera odaklı telefon almak istediğim için (ön ve arka kamera önemli benim için) başka tercihlere yönelmek zorunda kalıyorum. Bu fiyat aralığında hem ön hem arka kameradan mükemmel işler beklemek doğru değil zaten.Aylardır da araştırıyorum. Fiyatlar ve piyasaya bakarak illa garantili telefon almak zorunda düşünmüyorum kendimi. Bu yüzden bana şuan en yakın modeller, Xiaomi note 3 , 2.el arkadaşım 1600 tlye satıyor garantili veya xiaomi note 6 pro garantisiz sıfır 1600 tl en son bu modeller arasında kararsız kaldım. İstesem bütçeyi 2500lere de çıkarabilirim fakat üst düzey bir fark yaratacak bir telefon göremiyorum tavsiyelere açığım. Teşekkürler...
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam insanlara önereceğim ama kronik arıza çıkarsa suçlu hissetmemek için öneremiyordum. Özellikle nerdeyse tüm lg'lerde çıkan sorunlardan sonra. Tabii bende nokia'dan önce g3 mini vardı ve nerdeyse hiç sorunu çıkmadı g3'ün kendisi bile problemli olduğu halde.

    Bir de ön kamera kötü diyorlar, benim için ön kamera olmasa da olur ama önereceğim insanlar bunu duyunca direk soğuyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    Night sight nokia 8'e port edilmiş. Düzgün port edememişler sanırım çünkü gcam'in hdr+ çok daha iyi sonuç veriyor. Night sight'ta kenarlarda kırmızılık oluyor, gcam'in hdr'da ise renkleri çok güzel vermiş ve kırmızılık yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lebendefrans L kullanıcısına yanıt
    Kamera ve bataryası iyi olsun diyen 2500TL bütçeli kişiye bile A2 öneriyor zaten.

    Kendini tatmin etsin hiç umrumda değil ama insanları yanlış yönlendirmesin bari. Adam hem kamerada hem de batarya bakımından çok daha iyilerini alabilecekken niye A2 ile yetinsin.

    Forumun her bölümünde var böyle tipler. Birçok insana yanlış tercih yaptırıyorlar ama yapacak bir şey de yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muammer816

    bende aynı süreçlerdeyim.max pro bekledim sonunda geldi.beklediğimden pahalıya geldi fakat malzeme kalitesi bana göre düşük geldi.fiyatına göre çok düşük hatta.ilk çıkış fiyatı 1500-1600 tl olsa tmm derdim malzeme-fiyat orantılı.fakat olmadı,üzdü.

    dün gittik kardeşimle vatan bilgisayara v30 plus ve zenfone 5 baktık,inceledik,karşılaştırdık.v30 plus güzel telefon,şuan f/p olabilir hatta o derece iyi.zenfone 5 den daha hafif,gri rengi uzaydan gelmiş hissi uyandırdı bende.fakat lg den ağzımız yandı,g2 den sonra perişan ettiler genel olarak.ayrıca zenfone 5 deki malzeme kalitesi bana çok üst düzey telefon hissi uyandırdı.çentik ilk etapta itici geldi fakat sonrasında kullanımı ve duruşu farklılık hissi oluşturdu bende.

    sonuç olarak kardeşim lg v30 plus beğendi.v30 64 gb modelini 2000-2100 tl li rakamlara satabilse ülkemizde şuan çok satar,g2 den sonra yeni efsanesi olabilir hatta.o derece özel bir telefon üretmeye çabalamışlar.arka kamerası inanılmaz mesela.ilk çıkış fiyatları 4000 tl lerdeymiş,bu durum önceleri biraz baltalamış cihazı sanırım.şimdilerde fiyatı daha alınabilir.

    ancak ben herşeye rağmen tercihimi asus tarafına kullanacağım büyük ihtimal.indirim bakınıyorum.bence kullanım ömrü bakımından (satın aldığım cep telefonunu 2-3 sene min. kullanmak isterim) asus bir tık ileride gibi.asus zenfone 5 in arka kamera performası biraz düşük mesela.ama bunun dışında feed back leri çok olumlu genel olarak(forumlardaki yorumlar,video incelemeler, diğer kardeşimin telefona sahip olması ve onun orijinal kullanıcı deneyimi).

    keşke bizlerde avrupalı sıradan insanlar gibi bir aylık gelirimizle(asgari ücretimizle) 200-250 dolar veya euro luk telefonlara kolayca sahip olabilsek.belki bu konular hakkında bu kadar zaman harcamayız ya da kafa patlatmayacağız.bi tanesini gidip kolayca satın alabilsek.inşallah o zamanlar da gelir.

    herkese tercihlerinde bol şans dilerim
    hocam bende asus zenfone 5 alacaktım tasarım özellikle ekranın keskinliği beyaz tonu göze ateş ediyordu mükemmel geldi gözüme diyebilirim.Daha sonra zam geldi vs kaldı.Şimdi de v30 bu fiyata düşünce önceliğim oldu.



    Ancak ikisini yan yana karşılaştırma fırsatım olmadı.



    V30 nun ekranı zenfone 5 kadar keskin ve beyaz tonlu mu?Güzel mi?G4 lerde bir ara ekran farklılıkları vardı ancak eşime aldığım ın ekranı sanki mat böyle soluk bir ekrandı?V30 da aynı olur diye korkuyorum.Edirne deki vatan lg satmıyor.Sanırsam korkuyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • bi de bildirim ışığı olsa dadından yinmez. lg halen dünyada tlf. satışlarında ilk 10 da zarar da etse kitlesi var. fiyat olarak güzel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nokia 8 =1990 tl v30 2600 tl üstünlüğü işlemci aynı ram aynı kamera aynı hatta ön kamera daha kötü. 500 600tl ciddi bir rakamdır. İşlemci ram farkı yoksa always on olmayıversin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: road35

    Nokia 8 =1990 tl v30 2600 tl üstünlüğü işlemci aynı ram aynı kamera aynı hatta ön kamera daha kötü. 500 600tl ciddi bir rakamdır. İşlemci ram farkı yoksa always on olmayıversin
    O kadar özellik arasından always on'u mu seçtiniz? :) 600 lirayı always on'a vermiyorsunuz zaten. OLED, IP68, 2. kamera, ekran/gövde oranı, quad dac, şarj süresi gibi bir sürü artısı var. Bu özelliklerin her biri para eder. Müzik tutkunu biri için quad dac 600tlyi rahatlıkla hak ederken fotoğraf tutkunu biri için ultra geniş kamera bu farkı hak eder. Diğer önemli özellikler de cabası olur.

    Bu arada ön kamerada Gcam'in farkını göstermek istiyorum. Görüldüğü üzere mesele kendi kamera uygulamasının ön kameradaki başarısızlığı. Arka kameradan gelen fotoğrafları bu kadar iyi işlerken ön kamerada niye aynısını yapamıyor bilmiyorum fakat Gcam seçeneği mevcut işte. İndirip inceleyebilirsiniz.

    Kendi kamera uygulaması:

    PİYASADAKİ EN İYİ F/P ORANINA SAHİP TELEFON V30+ (KARŞILAŞTIRMALARLA)

    Gcam (fu24-03a):

    PİYASADAKİ EN İYİ F/P ORANINA SAHİP TELEFON V30+ (KARŞILAŞTIRMALARLA)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 5 Kasım 2018; 23:37:44 >




  • Çok güzel bir konu tebrikler...



    Bu telefonda eksik gördüklerim:



    Ön kamera rezalet

    Bildirim ledi yok

    Stereo hoparlör yok.

    Hoparlör konumu kötü. Samsung a8 2018'deki gibi yanda ya da Alcatel A7'deki gibi önde olsa güzel olurdu.alttaki hoparlörü elim kapatıyor.çok sinir edici bir durum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    Hocam mi note 3 kullanıyorum satıp lg v30 almaya değer mi sizce?
  • Merhaba VYC Majoris. Biz tüketim çılgınları için sadece telefon değil alelâde bir ürünü seçmek bile zor iş. Zahmet edip benim sorduğum soruya verilen cevabı uzun uzadıya değerlendirmişsin. Ben de pek âdetim olmamasına rağmen sana cevap yazmadan edemedim. Tabi öncelikle cevap vererek benim gibi birçok kişiye yardımcı olmaya çalışan "RdvnKrc"ye teşekkür ediyorum. Onun düşüncelerini sorgulayarak alternatif sunduğun için de sana teşekkür ediyorum. Ben sorumda en önemli kıstas olarak "SAR" değerini belirtmiştim. Sen de bunu dikkate alarak kafa SAR değeri ile değerlendirme yapmışsın fakat pek çok kimse gibi ben de telefonu pek telefon olarak kullanmıyorum. Arama dakikalarım yerinde sayıyor. Yani bu koşullarda kafa SAR değerinden ziyade vücut SAR değeri önemli oluyor. Bu açıdan mi a2 listedeki diğer f/p telefonlarını ringin dışına gönderiyor. Bu işlerin uzmanı değilim, kullanıcı deneyimim de yok. V30+ güzel telefon mu? Evet, güzel telefon. Elbette mia2'den de iyi bir telefondur. Ses gücüyle, işlemcisiyle, ekranıyla öne çıkan bir telefon. Ama ben böyle bir telefon aramıyorum. Ne senin ne de RdvnKrca'nın tavsiyesi benim kanaatimce uygun değil. Ben halihazırda venus z10 kullanıyorum. Yani çok büyük beklentileri olan bir kullanıcı değilim. Telefonumun beni rahatsız eden noktaları yüksek vücut Sar değeri ve ois olmasına rağmen başarısız kamerası. Telefon tutkunu ve yahut telefon görgüsüzü olsaydım mi a2, v30+ veya nokia8 in yüzüne bakmayıp iphone alırdım. Ama öyle değilim ve gayet mütevazi bir telefon olduğunu düşündüğüm mi a2'yi şu an için biçilmiş kaftan olarak görüyorum.




  • yuemyusuf044 kullanıcısına yanıt
    Mi 8 garantisiz cihaz olabilir. Yada nokia 7plus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 haftadır bu telefonu araştırıyorum. Fena taktım bu telefona. Bundan öncede Nokia 8 e takmıştım. Neyse dün akşam bütün telefoncuları dolaştım,şehri alt üst ettim ikinci el zaten yok hak getire sıfır sadece bir tane buldum. O da Vodafone bayisi hat üzerinde veriyorlar ama elde kalmış telefon olmasına rağmen kazık fiyattan aylık 734 Lira ödemeyle. Müşteri temsilcisi 603 dedi listede 734 çıktı ben başta o fiyatı söyledim kendim insiyatif alıp o fiyattan vereceğim dedi. Yine de 3.600 küsüre geliyor. Kredi faizleri uçmasına rağmen kredi çekip amazondan alsam daha ucuza geliyor. Biraz safa yattım o yüzden hemen alın kaçırmayın yarın bu fiyattan vermem soran çok ayağı yaptı. Tabi yemezler yarın uğrarım dedim.



    Telefonun kutusu da açıktı. Aldım açtım telefonu kurcaladım. Ekran mükemmeldi. Malzeme kalitesi verdiği Hissiyat çok iyiydi. Kesinlikle parasının hakkını veren bir telefon. Ama gel gör ki madalyonun birde öbür yüzü var. Piyasası yok. Vodafone bayisinden çıkıp telefoncu dükkanı olan bir arkadaşa hem danışmak için hemde elinde varsa V30+ veya Nokia 8 sıfır ikinci el farketmez benim iPhone 7 ile takas ederim diye gittim. Telefoncu arkadaşın aynen dediğini yazayım. Lg yi al kutusunu açmadan bana getir yarı fiyata zor alırım dedi. Nokia hiç bulaşma. Ama o fiyata o özelliklerde başka telefon yok dedim. Herkes senin gibi değil işte Millet özelliklere bakmıyor piyasasına bakıyor dedi. Sen iphone nunu 1 sene sonra her türlü satarsın ama onu satamazsın. Beni dinliyorsan alma yine de sen bilirsin dedi. Peki ne alayım ne önerirsin dedim. Snapdragon 835 li en az 4 GB ram olsun dedim. Huawei Mate 10 lite önerdi. Baktım özelliklerine Grafik işlemcisi Mali nin iki çekirdekli ucuz versiyonlarından Lg V30+ ın yanından bile geçemez.



    Velhasıl u kelam satmam çöp olana kadar kullanırım diyorsanız (ki ben öyle diyordum ama vazgeçirdiler.) Alınır paşa paşa kullanılır. Ama yok para lazım olur satarım diyorsanız alınmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hocam telefon seçiminden hiç anlamam bir komşuma 900 liraya telefon almam gerekiyor. Sizce ne önerebilirim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bütçeyi 100 lira daha artırıp Meizu M5 Note almanızı tavsiye ederim. Bu civardaki diğer telefonlar 720p ekran, 3000mah pil gibi özelliklerle gelirken M5 Note'da 1080p ekran ve 4000mah batarya var.

    @eyozgurluk Telefondan memnunsanız masrafa gerek yok bence. Ama telefonunuzda beğenmediğiniz kısımlar varsa veya V30'un getirdiği ekstra özelliklere ihtiyaç duyuyorsanız değer tabii ki. Kişisel tercih yani.

    @Farfaraway21 Iphone konusuna çok girmek istemiyorum ama telefonların yatırım aracı olarak görülmesini mantıklı bulmuyorum. 5000 liraya alınan iphone da 1 senede en azından 1000 lira zarar ediyor. 2500 liraya alınan V30 ise 1 senede kesinlikle o kadar zarar ettirmez. Ama 5000 liralık Iphone ile 5000 liralık Huawei karşılaştırmasında Iphone daha avantajlı olur tabii ki.

    @ranix A2 tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacaksa daha fazlasını vermeye gerek yok zaten. Bu konu "herkes V30 alsın kimse A2 almasın" demek için açılmadı zaten. F/P olarak baktığımızda V30'un daha iyi olduğunu ve 2500 lira bütçesi olanlara bile o telefonların tavsiye edildiğini gördüğüm için açtım konuyu. Hayırlı olsun.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.