Şimdi Ara

Pixel 9, Adaptif Dokunma özelliği ile birlikte gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pixel 9, Adaptif Dokunma özelliği ile birlikte gelebilir
    Telefon ekranlarını yağmurlu bir günde veya eliniz ıslakken kullanmak genellikle zorlu bir deneyim haline dönüşebiliyor. Bu nedenlerle, birçok telefonda dokunmatik hassasiyetini artıran ayarlar veya en azından özel bir ekran koruyucu modu bulunuyor. Ancak görünüşe göre Google Pixel 9 ailesinde bulunacağı söylenen "Adaptive Touch" adındaki Adaptif Dokunma özelliği işi bir adım öteye taşıyacak.



    Pixel 9’da Adaptif Dokunma özelliği



    Android 14 QPR3 Beta 1 sürümünde keşfedilen bu Adaptif Dokunma özelliği adından da anlaşılabileceği üzere ekranın dokunma hassasiyetini çeşitli değişkenlere göre ayarlayabilecek. Belirtilenlere bu özellik etkin olduğunda dokunma hassasiyeti ortama, aktiviteye ve ekran koruyucuya göre otomatik olarak ayarlanacak.



    Pixel 9, Adaptif Dokunma özelliği ile birlikte gelebilir
    Şimdilik bu özelliğin hangi cihaza veya cihazlara geleceği resmi olarak belli değil ancak Android beta sürümünde incelenen kodda bu özelliğin “P24” olarak etiketlendiği görülüyor. Başka bir ifadeyle P24, doğrudan Pixel 2024'ü ifade ediyor. P23 ise Pixel 8 serisine ait bir etiketti. Dolayısıyla Google, bu özelliği sadece Pixel 9 telefonlarıyla sınırlı tutabilir.



    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S24 Ultra yok satıyor, Samsung Galaxy S24 serisi yüzleri güldürüyor



    Pixel 9 serisi bu yılın sonlarına doğru, Ekim ayında piyasaya sürülecek gibi görünüyor. Telefonlar hakkında şimdilik çok fazla bilgi olmasa da bazı sızan render görüntülerine bakılacak olursa Google’ın tasarımsal olarak önemli değişiklikler yapacağını görüyoruz.




    Kaynak:https://wccftech.com/pixel-9-could-come-with-adaptive-touch-sensitivity/







  • Google bu seriyi niye Türkiye’ye getirmiyor acaba. Rahat iyi bir pazar payı edecektir Google ismi yüzünden.
  • İlk adaptive apple serisinde çıkmamış mıydı? 3d touch özelliği bir nevi adaptivd touch özelliği değil miydi? Yanlış mı hatırlıyorum 🙄
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.