Şimdi Ara

Piranha Ultra Tab II 9.0 Tablet İçin Düşünceleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Masaüstü ve ev teknolojileri hakkında ciddi anlamda donanım tecrübem var fakat cep telefonu ve tabletler hakkında malesef çok da tecrübeli değilim. Halen 2011 yılında almış olduğum Iphone 4'ümü kullanıyorum ve açıkcası artık telefon güncel uygulama ve oyunlara cevap verecek nitelikte değil. Zaten telefonda oyun oynamak o kadar zor geliyor ki, hem ekranının ufaklığı hem de ergonomik olmayışı beni medya odaklı kullanım için tablet almaya zorladı. Bu sektöre girerken önce deneyim edinmek amacıyla fiyat/performans ürünlerine yönelik bir araştırma yapmaya çalıştım. Bu araştırmalarım doğrultusunda da Piranha Ultra Tab II 9.0 Tableti uygun buldum.

    Antutu, Quadrant benchmark sonuçlarını incelediğimde yeterli düzeyde gördüğüm bir işlemci performansına sahip. Bunun yanı sıra IPS Led ekranının da vasat ve memnun edici olduğunu söyleyebilirim. Fakat tabletle ilgili güncel donanımların ne düzeyde olduğunu, kullanıcı bazlı incelemelerin ne kadar memnun edici olduğunu ve genel değerlendirmesi hakkında henüz bir fikre sahip olmadığımdan sizlerin yardımına ihtiyacım var.

    Kullanan ve deneyim eden kişiler en azından benim adıma bir değerlendirme yapabilirlerse çok sevinirim.

    Bu arada tableti kargo ücreti ve tüm masraflar dahil özel bir kampanya ile Piranha'nın kendi sitesinden 175,00 TL'ye aldığımı bilmenizi isterim.







  • hayırlı olsun.

    forumda ayrıca firmanın destek elemanları da soruları cevaplıyor.

    bilginize

    http://forum.donanimhaber.com/m_53810392/mpage_102/key_Piranha+Ultra+Tab+II/tm.htm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 13ATMACA

    hayırlı olsun.

    forumda ayrıca firmanın destek elemanları da soruları cevaplıyor.

    bilginize

    http://forum.donanimhaber.com/m_53810392/mpage_102/key_Piranha+Ultra+Tab+II/tm.htm

    Firma yetkilisinin vereceği cevaplar ne kadar şeffaf olabilir ki? Onun yerine kullanıcı yorumlarına daha fazla değer veriyorum.
  • ben kullanıyorum ve çok memnunum. Otg kablo ile avea jet modem MF667 uyum sağladı. Kendi telefon hattımı 3g modemin içine takıp internete girebiliyorum.Aveanın 500 dakika 2GB internet 23tl olan paketi ile hem internet hem konuşma hepsini hallettim.
    Tavsiye ederim.
  • berk.121 B kullanıcısına yanıt
    Yorumlarınız ve düşünceleriniz için teşekkür ederim. Ben cihazı halihazırda telefonumun hot spot özelliğinden faydalanarak kullanmayı düşünüyorum. Zaten çalışma alanlarımın tamamında WiFi erişimleri mevcut.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.