Şimdi Ara

Pİranha Pathfinder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.uzun zamandır evde duran ve bi işe yaramadığını düşündüğüm gps cihazımı elime aldım biraz kurcalayım diye .Coreplayer programını yükleyemedim indirdiğim hiçbir versiyonunu kurmadı bilgisayar üzerinden yada kendi içinde cab dosyası olark. i kinci olarak aletin başlangıcındaki yfshell programını kaldırıp direk explorerle açmaya çalıştım onuda yapamadım çünkü hiçbir registry programınıda alete yüleyemedim bir kez becerdim ondada açılıp kapanınca yok oldu.ve pc üzerinden programla registry değiştirmemede müsade etmedi. bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.teşekkürler.



  • ben de şuan pathfinderımla uğraşıyorum. Tam olarak istediğim şeyleri yapamadım ama senin bir iki soruna cevap verbilirim.
    Ben internetten bir coreplayer dosyası indirdim ve onu sd kart'ına attım. Başka hiçbir işlem yapmadan cihazın windows desktop undan coreplayer.exe'yi bulup çift tıkladığımda program çalıştı.
    cihazın registrysini değiştirmek için "ceregedit" diye bir program kullandım.
    gelelim windows dektop u nasıl açtığıma; cihazın yanındaki düğmeden off-on yapıp(hard reset), açılırken volume dümesi yukarı+menü düğmesine basılı tutarak açtım.
    http://resim.donanimhaber.com/m_23222932/tm.htm bu link'in ilgini çekebileceğini düşünüyorum.




  • Allah razı olsun murti82 kardeşim, benim pathfinder'i Windows modunda nasıl açacağımı aramadığım forum kalmamıştı. Hay bin yaşa :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.