Şimdi Ara

Piranha Fuga'da usb bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İki gün önce Topkapı Vatan Bilgisayardan Piranha Fuga cihaz aldım.Stokta olmadığını söylediklerinden dolayı teşhir ürününü satın almak durumunda kaldım.Cihazda görünümde herhangi bir problem yok ama bilgisayardan Usb bağlantısı yaptığımda sürekli olarak otomatik kullan menüsü çıkıyor ve bir filmi 8-10 denemede güçlükle atabiliyorum.İki farklı usb kablosu ile denememe rağmen düzelme olmadı.Cihazı iadeye götürmek istiyorum ama harita etkinleştirilirse iade etme imkanım yokmuş(Tabii satışta bunu söylemediler)Usb bağlantısı ile ilgili soruna bir çözüm bulunabilir mi?Ayrıca cihazın harita güncelleme amacıyla kaydedilip edilmediğini nasıl öğrenebilirim?Yardımlarınıza teşekkürler..



  • 15 gün içinde istediğiniz ürünü iade edersiniz,haritayı ister etkileştirirsiniz ister yapmazsınız.Bu sizin sorununuz değil,cihazı iade etmek istiyorsanız edin gitsin.Kimse size kutuda bak böyle yazıyor diye almama lüksüne sahip değil.

    Tekrar yazayım,ürünü iade süresinde iade edersiniz.İyi o zaman herkes kutusuna kenara köşeye yazsın cihazı açarsanız iade olmaz,orasına dokunun iade olmaz.Sadece cep telefonları (o da IMEI klonlanmasına karşı yasaldır zaten),paketi açılmış yazılımlar iade alınmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gps.navigation

    15 gün içinde istediğiniz ürünü iade edersiniz,haritayı ister etkileştirirsiniz ister yapmazsınız.Bu sizin sorununuz değil,cihazı iade etmek istiyorsanız edin gitsin.Kimse size kutuda bak böyle yazıyor diye almama lüksüne sahip değil.

    Tekrar yazayım,ürünü iade süresinde iade edersiniz.İyi o zaman herkes kutusuna kenara köşeye yazsın cihazı açarsanız iade olmaz,orasına dokunun iade olmaz.Sadece cep telefonları (o da IMEI klonlanmasına karşı yasaldır zaten),paketi açılmış yazılımlar iade alınmaz.

    siz onu piranha cilara anlatın bakalım ben aradım güncellemeyi göremedim diye adı yasemin miş sordu?cihazı nezaman aldınız?? 15 gün oldu dedim orada kocaman yazıyor 1 ay olmadan cihazı pc ye baglamayın diye bagırdı üstüne telefonuda suratıma kapattı ... Gerçi ben bunlara bir mail atıp cihazın içindeki antenin yerini sordum (tabi cihazı söküp resimlemiştim)bana Pakize Özdemir adında birinden mail geldi ana kartı işaretlemiş anten bura diye tabi inanmadım sonraki maillere cevap yok




  • Az önce Vatan bilgisayar ile konuştum.Ürünün kendilerinde kalacağını,cihaz uyduyu gördüğünden dolayı değiştirme yapamayacaklarını sadece arıza varsa değiştireceklerini söylediler..Birazdan xp olan bir bilgisayarda deneyeceğim,bakalım düzelecek mi:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuneyt1977 -- 18 Eylül 2010; 17:14:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cuneyt1977

    Az önce Vatan bilgisayar ile konuştum.Ürünün kendilerinde kalacağını,cihaz uyduyu gördüğünden dolayı değiştirme yapamayacaklarını sadece arıza varsa değiştireceklerini söylediler..Birazdan xp olan bir bilgisayarda deneyeceğim,bakalım düzelecek mi:)

    yasal olarak bunu koşulsuz iade süresinde geri almak zorundalar piranha'nın eksikligi iade olan cihazlarını navNgo da kaydını sıfırlatamıyor demekki başka hiç bir ıgo yazılımlı satılan cihazda bu yok alırsın begenmedin yasal sürede iade edersin garip bir durum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cuneyt1977

    Az önce Vatan bilgisayar ile konuştum.Ürünün kendilerinde kalacağını,cihaz uyduyu gördüğünden dolayı değiştirme yapamayacaklarını sadece arıza varsa değiştireceklerini söylediler..Birazdan xp olan bir bilgisayarda deneyeceğim,bakalım düzelecek mi:)


    Gidin tüketici heyetine şikayet edin,öyle her önüne gelen 2 satır yazıyor diye iade alınmaması diye bir şey yok arkadaşım.Ya tutarsa,geri veremezler uğraşmayalım diye yapılan 2 satır yazının bir bağlayıcılığı yok
  • Şu an XP ile transfere devam ediyorum,bir filmi sorunsuzca aktardım,kesin sonucu yazacağım ama galiba sorun win7 ile ilgili..
  • slm bende piranha fuga aldım bugün elime geçti usb ile pc ye taktığımda sürücülerden biri çalışmadığı için bağlanamıyo diyo acaba nerde hata hapıyorum 5 6 tane pc denedim olmuyo
  • aynı sorun bendede var ama iki pc var birinde yapıyo birinde sorun yok piranhayla ilgili değil bence
  • Siteye girmekte sorun yaşadığım için cevap yazamadım kusura bakmayın.Win7 kurulu Acer laptop'a navigasyon cihazını bağladığımda 2 tane çıkarılabilir sürücü görüyor(Biri cihazın kendisi,diğeri de hafıza kartı)Transfere başlandığı zaman genelde uyarı sesi geliyor ve cihazları yeniden algılıyor dolayısıyla transfer yarım kalıyordu.Xp kurulu farklı bir laptop ile yaptığım denemelerde sorunsuzca aktardım.Sorun nerde anlıyamadım.
  • işyerimdeki pc lerin birinde aynı anlattığınız durum mevcut. diğer pc ye bağladığım zaman sorunsuz çalışıyor. sanırım sorun bilgisayarlarımızdan kaynaklanıyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevizkabugu -- 6 Ekim 2010; 12:40:20 >
  • bir çözümü yok mu bunun?
    Uzun denemeler sonunda ancak tanıtabildim bilgisayara.

    Piranha destek merkezinin yazısı
    '' B1031: Cihazımı PC’ye bağladığımda, PC tarafından algılanmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

    Cihazınızı USB aracılığıyla PC nize bağlayınız. GPS cihazının ekranına gelen USB modu seçeneğini seçiniz.


    PC niz cihazı çıkarılabilir disk olarak görecektir. Eğer sorun devam ederse farklı bir USB kablo ile test ediniz. ''
    çok yardımcı oldular
  • benimde fuga navigasyon cihazım var bende de aynı sorun var .cihazı usb ile bilgisayarıma bağladıgımda cihazı görmüyor ve not recognize diyor.çıldıracagım..
  • bugun ben de güncellemeye çaliştım.
    Piranhanın kendi tarif ettiği şekilde cihazı kesinlikle tanımadı ama naviextras.comdan cok kolay bir şekilde kayıt olup programlarını kurup güncelledim herhangi bir sorun olmadı.@
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.