Şimdi Ara

PIRANHA (FİYASKO!) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
36.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • minton kullanmıştım yıllar önce, gayet kaliteliydi... ancak malum seri üretime geçince kalite 2. sınıftan 4. sınıfa düştü
  • Herkese Merhabalar,
    Yaklaşık 6 senedir mütevazi Siemens S75 telefonumdan gayet yeterli bir şekilde mp3 dinliyordum.Telefon hala çalışıyor ama geçenlerde çekelemekten kulaklıgı bozuldu.Ehh artık piyasada böyle bir telefon olmadığı için kulaklığıda kalmamış.
    Müzik dinleme ihtiyacımı karşılayacak aynı doğrultuda uygun fiyatlı bir mp3 çalar almak istedim.En fazla 50 Tl lik bir bütçem vardı.Arkadaşlar şimdi görünce diyecekler enayilik,kandırmaca vs...Ama bende en az sizin gibi bilirim Bir Creative Zen,Sony.Sennheiser.Bose kulaklık vs...Ama sonuçta çalışmıyorum şu an o kadar yüksek paralar verecek halim yok.Tamamiyle müzik ihtiyacımı gidersin gittiği yere kadar gitsin.Daha sonra iyi birşey alırım dedim.
    Baktım hepsiburada.com da bir Piranha modeli;79.90 dan 49.90' a düşmüş 4 gb'lık ''Piranha Valkyrie Ultra 4gb Black''.Benzer fiyatta Ingoo ile Touchmate vardı ama daha önce web cam'ini kullandığım için dedim Piranha alayım.
    Bugün itibariyle elime geçti.Çıkardım paketten basıyorum açma dügmesine tık yok! Usb ye taktım belki şarjı yoktur diye ama Pc'de görünen hiç birşey yok!Benzer donanımları takıyorum göruyor ama Piranhayı takınca hiç bir şey yok..Kullanma kılavuzuna baktım teknik servis diyor.Çaresizce kendim kargo parasını ödeyerek arıza formu,kutusu içinde herşeyi,garanti belgesi-fatura ile gönderdim.Bakalım nasıl bir gelişme olacak ama teknik servis ile ilgili kabus gibi yorumları okuyunca dedim ''geçmiş olsun oğlum'' :).Buradan gelişmeleri paylaşacagım sizinle...Yaww bende bu akşam takarım kulaklığı yatarken şöyle dinlerim diyordum ama kısmet degilmiş.....




  • Yaklaşık 15 günlük bir servis beklemesinden sonra Mp3 çalarım bugün elime geçti.Ups kargo ile göndermişler.Tabii kargo ücreti ödemeli.2.50 tl verdim.Cihaz arızalı olarak belirtilip garanti kapsamında sorunu gidermişler.Şimdi hiçbir sorunu yok.Menü geçişleri,usb veri aktarımı problemsiz.
    Valkyrie Ultra,hafif bir mp3 çalar ancak tuş takımı sesli,Komut tuşlarının üzerindeki yazanla yaptığı işlem tutarsız.M harfi var Vol yazısı var alt üst bir şey anlaşılmıyor ilk başta ama hemen alışıyorsunuz.Ekran kalitesi yeterli.Fotograflara bakmak ve video izlemesem de bu özelliktede şimdilik sorun yok.
    Ses kalitesine gelince:Standart gelen kulaklık kaliteli değil,illede bu kulalıktan dinlerim derseniz çok kötü ses vermiyor sonuçta cihazla uyumlu.Cihazın ses kalitesi ise yeterli düzeyde.Bir benzetme yaparsak Nokia 6300 dan müzik dinliyormuş gibi seviyede kalitesi var.
    Ben ekstra olarak orta seviyede Sony MDR-E11LP kulaklık aldım.Bunu kullanınca bass ve arka sesler biraz daha belirginleşiyor.Zaten daha da fazlasını vaadedmiyor Piranha.15-20 TL degerinde bir kulaklık iş görür diye düşünüyorum.
    Bazı arkadaşların dediği gibi bu Piranhanın ürettiği yerli malı bir ürün değil."Jingwah Digital Tech.Co.Ltd" adında çinli bir firma üretmiş.Sadece ithalatçısı Piranha o kadar.Çin ürünlerinin kalitesi malum.azla tartışmaya gerek yok.Sonuç olarak orta seviyede bir cihaz ancak alırken dikkatli olmakta fayda var.Mümkünse denenmeli ama paketide bozulan tipte yapılmış onada pek imkan yok.Şans işi diyebiliriz aslında...




  • valla minton ilk ciktiginda iyiydi basliktada belirtmistim guncellemistim bule bundan 6 yil kadar onceki urunumdu... Ama buyuk markanin + si farklidir..

    Benqsiemens telefonum vardi duruyordu batarya olmus.. Zamaninda ronaldonun reklaminda oynadigi bir urundu... Batarya aradim firmasinda bile yok dusunun... 400 tl lik mal cop suanda...

    Iste firmanin buyuk olmasi burada onemli...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.