Şimdi Ara

pioneer mehmet cam filmi rezaleti! (Ankara) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
13.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bir akadaşın referansi ile gitmiştik, gitmez olaydık. Giden 150 tl ye oldu, allah bu tarz adamların eline düşürmesin ne diyeyim...
  • bizim arkadaş konya yolundaki skoda servisinde 200 tl ye yaptırdı. arka cama çektirmedi kapı başına 50tl ye yapıyorlar çokta kaliteli
  • akula06 A kullanıcısına yanıt
    O Konya yolundaki dediğiniz yerde serviste aracımın boya korumasını mahvettikleri için servisin bunu tazmini amacıyla boya koruma yapıldı; aracıma boya koruma yaptılar sözde, arabayı mahvettiler. Bir daha üste para verseler oraya aracıma küçük bir nokta için bile el sürdürmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam.
  • Sayın Admin

    Ankara da 20 yıldır hizmet veren firmamız bugüne kadar müşteri memnuniyetini hep ön planda tutmuştur müşterinin mağduriyetini gidermede ekibimiz her türlü desteği ve hizmeti vermektedir. forumda konusu geçen cam filmi rezaleti konusunda yazılan şikayetin tamamiyle gerçekle yakından uzaktan ilgisi bulunmamaktadır. o olayda müşterimizin şikayeti üzerine cam filmleri sökülerek tekrardan yapılmış fakat arka camdaki ısı rezizdanslarından dolayı arka cama film çekilmemiştir. fakat müşteri bu ikinci sefer yaptığımız iyiliği suistimal ederek yersiz yere hakkımızda aslı astarı olmayan şikayetlerde bulunmuştur. bu asılsız yazılar markamızı maddi ve manevi zarara uğratmaktadır. böyle mağduriyete sizin aracı olmanızı istememekteyiz Avukatımız öncelikle forumdan bu asılsız şikayetin kaldırılmasını talep etmemizi söylemiştir. ona istinaden size bu yazının ve konunun kaldırılması talebinde bulunuyoruz. gereğini yaparsanız çok seviniriz.




  • Pıoneer_Mehmet P kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

    Hakaret ve küfür içermediği sürece her türlü olumsuz yoruma verilmektedir, forum tecrübe ve fikirleri paylaşmak için vardır.

    Size de cevap hakkı tanındığı ve siz de açıklamanızı yazdığınıza göre karar diğer kullanıcılarındır.

    Yazı kaldırılılmasını gerektiren herhangi bir durum yok ortada.
    Ancak resmi bir başvuru olursa yazı/konu kaldırılır.

    İyi forumlar,
  • Zaten cam filmi yasak. Cam filmi cekmek nasıl yasak olmuyor. En başta çam filmi çeken yerler denetlenip ceza kesilmeli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pıoneer_Mehmet P kullanıcısına yanıt
    Arka camda zaten sizin cektiğiniz film vardı beyefendi siz ne dediğinizin farkında mısınız? Sıfır aracıın arka camınada diğer 4 camla beraber sizin personeliniz film cekti ivedik şubenizde. Şaşmazdaki şubenizde yetkili kişi arka cam filmini sökersem rezistans bozulabilir sorumluluk almam dedi. İşinizi düzgün yapmıyorsanız sorumluluguda alacaksınız. Aradan bu kadar zaman geçmiş, ben arabayı satalı yili geçmiş buradan boş boş yazıyorsunuz. Hem ne demek aslı astarı olmayan? Şu günde 10 gram Allah korkunuz varsa doğruyu konuşun bu toprağın altıda var. Yaptığımız iyilik ne demek? Rezalet bir şekilde her tarafı tozlu kirli ve kabarcıklı filim çek, sonra hatayı düzeltmek için yeniden film çekmeyi iyilik olarak görüyorsanız sizini mantalitenizi okuyan herkez anlar zaten. Ben sizin yüzünüzden maddi zarara uğradım. Bunuda potansiyel müşterilerinizle paylaştım. Bugün olsa yine paylaşırım. Tek derdim hakkı olup müşteri memnuniyeti için çalışan kurumlarla, sizin gibilerin farkını anlasın tüketiciler. Hemen avukatınıza söyleyinde bir dava açsın beklediğiniz kabahat. Fotograflar, yazışmalar, kart slipi hepsi duruyor. Ne tip bir işletme olduğunuz adli olarak ortaya çıkar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grattis -- 14 Temmuz 2015; 9:29:25 >




  • Bu forumlar iyi oldu,artık kötü esnaf korksun,tüketim toplumunda insanlar bir ürün almadan veya uygulama, İnternet ortamında araştırıyor ve kötü firmalar apaçık forum sayfalarında çıkıyor. Bilinçli tüketici de bu yazıları kendi süzgecinden geçirip, o malı ya almıyor yada işlemini orada yaptırmıyor.
  • işi doğru yapmıyor kendi hatasını düzeltmenin adına yaptığımız iyilik olarak yazabiliyor, siz önce aldığınız paranın karşılığını tek seferde yapmayı öğrenin.avukatınız bence en önce size işinizi doğru yapmanızı tembihlesin sonra bu tip şikayetlerin olmayacağını da konuşmanın sonuna eklesin yok elinizden iş gelmiyorsa kapatın dükkanı vatandaşta rezil olmasın.
  • İlginç aradan 1 yıldan fazla geçmiş adamların aklına yeni gelmiş. İvedik şubenizde bende bir kez tesisat işi yaptırma hatasında bulunmuştum. Yaptığınız işten saatlerce bekletilip (benim araca başlayıp arada sürekli farklı gelen müşterilerle ile ilgilenip) yarım saatlik işi abartısız 7 saatte bitirip üzerine sıkıntı yaşayınca bir daha sizinle alışverişimi kesmiştim.
  • Etlik KASALAR da BASKENT TUNING diye bir yer var, aracıma Cam Filmi cektirmistim çektirmez olaydım , bütün camlarda hava kabarcığı var, sakın ola önunden bile geçmeyin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pionner mehmet den bir sinyal ampulu bile almam,

    -montaj yaptıkları yerlerde tornavida ile kanıttırma izleri

    -kırıp döktükleri yerler

    -kontrol etmeden teslim sonrasında git gel zaman kayıpları

    -ve abi montajı yapanlar bizden değildi demeleri,
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.