Şimdi Ara

pioneer deh-8350sd (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
148
Cevap
0
Favori
30.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşında dediği gibi harici teyp çerçevesi var.İlk önce bulamamıştım öyle takıp kullandım tabi kötü bi görüntüydü.Dün çerçevem geldi hemende taktım zaten.Ses,görüntü gerçekten mükemmel.Şiddetle tavsiyemdir.En kısa zamandada kaliteli bi fotoğraf makinesiyle foto çekip eklerim buraya...
  • Çok sevinirim @Puntojet.
  • 9350sd aldım ve teypte rds yok. Ancak fazla radyo dinlemiyorsanız problem yok. Çekişi falan güzel. Kesinlikle tavsiyeediyorum. Ses ayarlarını yapabilirseniz mükemmel bir ses elde ediyorsunuz. Sadece joystik tuşu güven vermiyor. Ses yönünden beklentimden fazlasını aldım diyebilirim.
  • arkadaşlar 8350sd pioneer teybi yeni aldım. ama birşey kafamı karıştırdı. saat düğmesine ilk basmada saat ikinci basmada kronometre gibi bir şey var. bu ne işe yarıyor acaba yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşlar şuan jbl 16cm lik mid takımı var ama yüksek seste dağıtıyor.Önere bileceğiniz iyi bir mid takımı varmı???
  • media markt'da dinlediklerim arasinda en iyisi kenwood du. Tizleri oldukca soft baslarda performansliydi. Onumuydek hafta alicam. Daha ayrintili bilgi vermeye calisirim. Ama sunu anladim ne piooner nede jbl isimleri her yerde ama o kadarda iyi degiller.
  • Yorumlarını bekliyorum.Dediğin gibi isim yapmışlar ama eskisi gibi performanslı değiller.Bende jbl in mid baslarıdan hiç memnun değilim.Ses konusunda çok iyi ama bas konusunda belli bi yerden sonra dağıtıyor.Hoperlör basını en düşük seviyeye almama rağmen üstelik...
  • sonunda onlere hoparlor aldim. Kenwood s703p media markt 209 tl. Cogu hoparlor gibi 16.5 cm degil 16 cm arac modelim accent era old icin on kapilara cuk oturdu montaji kendim yaptim. Merak edenler icin hoparlorun miknatis boyutu 90 buda dusuk frekanslarda daha guclu ses uretmesini sagliyor. Hoparlorlerde crossover yok. Sadece tizlere giden ufak bir devre var. Ses sisteminde amfi kullanmiyorum.
  • Hayırlı olsun arkadasım ıyı gunlerde kullan. bende aynı aracın dızel modelıne sahıp ım de merak ettıgım konu on hoparlor ler 16cm degıl mı ? 16 cm hoparlor aldıgımızda uygun oluyor.. ayrıca one aldıgın hoparlorlerı orjınal teyp e mı bagladın acaba ?
  • Pardon yukarıyı sımdı okudum.. 9350sd aldım yazmıssın kusura bakma.. pekı nerden aldın kaca aldın merak ettım dogrusu ? bende 8350sd dusunuyorumda oyuzden soruyorum.. saygılar..
  • urunu 1 haftalik olarak ikinci el aldim. Teybe direk bagldim. Teyp guzel ancak beklentileri cokta yuksek tutmamak lazim. Eger ses olara ayniysa 8350 derim cunku usb bagliyken cd degistirmek istersen kafa one yattigi icin usb verisi kesiliyor. Ayrica joystik tus olayi arabayi kullanirken cok zorluyor. Aklima gelenler simdilik bunlar. Baska sormak istedikleriniz varsa seve cevaplarim. Araclarimiz ayniysa eger su anda onler kasnak geretirmeden oturan 3 marka var. Infinity 6030(bulamadim) jbl gto 608(tizler cok sert yuksek serlerde dagitiyor) son olarakta kenwood s703p var. Eliniz yatkinsa montaji kendiniz yapin. Cunku ne istediginizi en iyi kendinz bilirsiniz.
  • elımın hıc yatkın oldugu soylenemez. acıkcası daha yenı yenı gırmeye basladım bu ıslere . daha once sadece dınleyıcıydım sımdı ıste aracıma sıstem yaptırmaya karar verdım.. oncelıkle sormak ıstedıgım sesın aractakı durumu? nasıl yalıtım ıstıo mu arac ? yalıtım olmadıgı zaman ses bozuluyor mu?
  • Elim hiç yatkın degıl bu konulara oyuzden bır arkadasımın yakın tanıdıgı var sıstem yapan dukkanı var ona yaptırmayı dusunuyorum.. ama ıste daha arastırma devresındeyım.. sana sormak ıstedıgım bıkac sey var ..oncelıkle yalıtım gereklımı bızım araclara? ses bozuluyor mu ? tıtreme yapıyor mu? ses de herhangı bır problem varmı?
  • Şu parayı bi biriktirsem 8350SD me kavuşsam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zzzer

    quote:

    Orijinalden alıntı: djkubi

    8350sd mi! 9350sd mi. cd olayı bittiği için ekranı aç kapa lüzüm kalmıycak.


    Ben de ikisi arasındayım.

    9350'deki "music browser" tam olarak ne işe yarıyor anlamadım. Bu özellikle şöyle yerli müzik>a tarzı müzik>b sanatçısı>c albümü>d şarkısı seçimi yapılır mı? Yoksa 8350'de de bu şekilde şarkı seçimi yapılıyor mu? Aynı şekilde sadece bir albümü tekrar çalma özelliği var mı? Daha önce hiç özellikli bir oto teyp kullanmadığım için bilmiyorum.

    Ben müzik arşivimi çok düzenli tutan birisiyim. Bu sebeple böyle bir seçim şansım varsa çok sevinirim.

    Bunun dışında 9350'de RDS yok galiba ama bundan feragat edebilirim. Ekran ölçüleri de önemli değil. Bir de 9350 daha şık bence.

    Yorumlarınızı bekliyorum.






    2 teyp arasındaki kararımı verip GG'den sipariş vereceğim. Üstte yazdığım sorulara cevap bekliyorum. Bir de RDS olup olmaması radyonun çekim performansını etkiliyor mu?

    Zaman bulup görerek inceleme fırsatı bulamadım. Sizin yorumlarınıza güveneceğim.

    Herkese selamlar..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MustangGT39

    Montajcının bağlamasıyla değişir o.
    Yani direk de bağlanır, kontaklı da.
    Teyplerin 3 besleme kablosu vardır; şase, akü, kontak şeklinde.
    Direk bağlamada kontak ve akü kablosu birlikte aküye bağlanır, teybin ön paneli alınmadığı sürece teyp aküden akım çeker, yani teybi kapamak yetmez.
    Teybi kapatıp açtığınızda ya da arabayı stop edip çalıştırdığınızda şarkı kaldığı yerden devam eder.
    Montajcı kontak ve akü kablosunu ters bağlarsa kontağı kapatınca teyp kapanır ve tüm ayarlar sıfırlanır, şarkı kaldığı yerden başlamaz, ilk parçadan çalmaya başlar.


    ben de deh8350 aldım ve teybin görünüm ve kullanımından memnunum. yalnız yukarıda da konusu geçen bir problemim var.

    evet kontağı kapattığımda teyp hemen kapanmıyor. 5-10 dk sonra kendini kapatıyor. yalnız bir süre sonra aracı tekrar çalıştırdığımda ilk parçanın başından başlıyor. her defasında ileri alıp kaldığım parçaya gelmek beni çok rahatsız ediyor. bu tüm teyplerde böyle mi? başka bir yolu veya ayarı falan yok mu?




  • Montajcı yanlış bağlamış, teyple alakalı bir durum değil yani.
    Zaten alıntı yaptığınız mesajımda açıklama mevcut.
  • ufak capta yalitim gerekebilir. Bikac yerden zirilti geliyor.
  • ufak capta olarak kastın 2 on kapı ve bagaj kapagı mı?bıraz acabılırmısın nerelerden tıkırtı gelıyor?
  • on kapilarin icinde posetler var bunlar biraz ses yapiyor. Bagajin acilma sistemine ait iki cubuk var bunlar birbirine carpabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.