Şimdi Ara

Pioneer AppRadio 3 (SPH-DA110 / 210 v.b) Almayı Düşünenler ve Kullanıcıları Kulübü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
17
Favori
27.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: impreza2004

    Cihazım geldi şimdi sıra android box veya stick almaya tavsiyelerinizi bekliyorum birde geri görüş kamerası içinde tavsiye lütfen ürünü kendim monte edicem eski cd çaları söktüm bağlantılardan yana problem yok kalıp gibi oturacak yerine cihazla birlikte gelen kabloları Torpido gözüne atıp android cihazı geldimi hemen baglayacagım birde detaylı gösteren bir video istiyorum yapabilecek arkadaşlardan o unchained appradio reloaded nasıl nerden yüklenecek bunu yükledikten sonra tamamen tablet gibimi olacak androidin bütün uygulamaları kullanılabilecekmi? Şimdiden çok teşekkürler çok çok ucuza kaliteli bir multimedya sahibi olduğum için

    Cihazınız hayırlı olsun, gule gule kullanın.

    Merak ettiğim ürünün kutusu nasıldı. Yani kutu acılmıs gibimiydi. Zira hb bir suru cihaz sattı ve cogu arkadas geri yolladı. Son 5 tane kalmış ve, world puan ve avantajix le birlikde 430 tl gibi bir fiyata sipariş gecmeyi düşünüyorum.

    Ayrica mhl kablo ile telefonuma baglı olarak kullanmayı dusunuyorum. İlerde sorun cıkaran bu S3 mu değiştirirsem temelli torpidoda yatırırım telefonu. Simdilik oyle idare ederim gibi. Belkide adroid box alırım duruma göre ama açılma süresi canımı sıktı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aqresifim

    Ek Olarak iphone 5 cihazımla app radio özelliğini kullanmak için aşağıdaki ürünün siparişini verdim.

    Ürün :http://www.ebay.com/itm/400743528901
     Pioneer AppRadio 3 (SPH-DA110 / 210 v.b) Almayı Düşünenler ve Kullanıcıları Kulübü




    İphone 5/ 5s 6/6 Plus desteği için aşağıdaki 30 pin to Lightning çevirici siparişi geçtim

    Ürün :http://www.ebay.com/itm/WHITE-30-PIN-APPLE-IPOD-TO-LIGHTNING-ADAPTER-CABLE-POWER-DATA-TRANSFER-CONNECTOR-/331391188762
     Pioneer AppRadio 3 (SPH-DA110 / 210 v.b) Almayı Düşünenler ve Kullanıcıları Kulübü





    Ben doğrudan doğruya orijinal Lightning Digital AV Adaptör satın aldım, çek puan vs ile 100 liraya geldi, siz de dolambaçlı şekilde ucuza almışınız, ancak o çeviriciler orijinal olmadığı için bazen işe yaramıyor, ben riske girmedim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: impreza2004

    Cihazım geldi şimdi sıra android box veya stick almaya tavsiyelerinizi bekliyorum birde geri görüş kamerası içinde tavsiye lütfen ürünü kendim monte edicem eski cd çaları söktüm bağlantılardan yana problem yok kalıp gibi oturacak yerine cihazla birlikte gelen kabloları Torpido gözüne atıp android cihazı geldimi hemen baglayacagım birde detaylı gösteren bir video istiyorum yapabilecek arkadaşlardan o unchained appradio reloaded nasıl nerden yüklenecek bunu yükledikten sonra tamamen tablet gibimi olacak androidin bütün uygulamaları kullanılabilecekmi? Şimdiden çok teşekkürler çok çok ucuza kaliteli bir multimedya sahibi olduğum için

    ben şu ürünü satın aldım.http://www.n11.com/geri-vites-kamerasi-gece-gorusluucretsiz-kargo-P12861772

    Ayrıca ürün özellikleri aynı yazılan fakat fiyatı 10 lira daha ucuz olan bir ürün var, daha çok ucuz olan satılmış, satıcıya farkını sordum, biri hd özellikli, diğeri normal dedi. Ürün twogo-go 120 modeliymiş.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bana gelen kutu daha önce açılmış her halinden belliydi ama içindeki malzemeden eksik yoktu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • impreza2004 İ kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun ürün, güle güle kullanın.

    Appradio Unchained Reloaded Google Play Store'da mevcut oradan ödeme yaparak alabiliyorsunuz.

    Öncelikle Android Stick root lu olmalı. Kingoroot şeklinde Google araması yapınca bulabileceğiniz uygulama ile root edebilirsiniz.

    Ben RockChip 3188T işlemcili iki ayrı stick ile sistemi kurdum kendi arabama ve bir arkadaşımın arabasına.
    Problemsiz çalışıyorlar bence. Bluetooth olmasına dikkat edin alacağınız Stick'te. Bir de quad core olarak pazarlananlar daha yeni ve daha sorunsuz.
    Eski tiplerde Wifi ve Bluetooth problemleri olabiliyormuş anladığım kadarıyla. Yeni çıkan RK3288 çipli ürünler gördüğüm kadarıyla 3A akım çekebiliyor
    dolayısıyla beslemek biraz zor olabilir. Bir de o kadar güçlü bir ürüne en azından şu an için çok gerek yok gibi.

    Ben sürekli açık bıraktığım için alet (Android Stick) ısınıyor bunu biraz azaltmak için no-frills CPU programı ile çalışma frekansını 1.4GHz den 1GHz e indirdim. Hem daha az akım çekiyor hem de biraz daha az ısınıyor.

    Dikkat edilmesi gereken 3 nokta...

    1- Montaj esnasında cihazın kablolarından birisi normalde El Freni sensörüne bağlanmak için düşünülmüş. Eğer bu kabloyu şaseye bağlamaz iseniz alet El Freni çekilmemiş olduğunu düşünüyor ve Hareket halindeyken görüntü izlemek yasaktır benzeri bir mesaj vererek HDMI dan görüntü almanızı engelliyor.

    2- Android bağlayacak olduğunuzda, Pioneer'ın menüsünde settings kısmında App Connection Settings kısmında OTHERS seçili olmalı.
    (Eğer burada seçim yapmanıza izin vermiyor ise tüm bluetooth profillerini silin, hdmi bağlantı var ise sökün ve öyle deneyin.)

    3- AppRadio Unchained Reloaded programı ayarlarında Invert X,Y Axis gibi bir seçenek var onu tick lemeniz gerekiyor. Ayrıca tabii Autostart on Boot ' da seçili olmalı. Mock locations ile ilgili tick e gerek yok. Bir kez Android Stick ayarlarında Developer kısmına girip Mock Locations'ı açmanız yeterli. (Türkçe kullanıyorsanız sahte konum bilgisi falan gibi bir şey sanırım)

    Son olarak aklıma gelen, launcher olarak ADW launcher kullanmanızı tavsiye ediyorum. Gerçi belki başka launcherlarda da vardır, ICON size %150 yapınca araba kullanımı için çok uygun oluyor ICON boyutları. Hem desktop hem de uygulama listesi çok kullanışlı oluyor...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: virtue28

    Almış olsak, buna baglayacagimiz android box nasil olmali. Olmazsa olmaz ozellikleri (android surumu, Bluetooth, hdmi cikis, root olabilmesi, yazilim destegi vs) gibi seyleride dusunursek turkiyede satilan ne olabilir ? mesela;http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/4-cekirdekli-2gb-ram-android-4-4-2-kit-kat-wifi-133821156?gclid=CP_wu4u7wcICFUjJtAodxkEAAQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

    Acikcasi suan Doğu illerinden birindeyim, bunu araca baglayabilirler mi bilemiyorum. Hele o acma.kapama anahtari meselesini hic sanmiyorum.

    Size direksiyon kumandasi, acma.kapama anahtari, geri donus kamerasi, android box vs vs bin tl yi gecti sanirim.

    Bir ara geri dönüş kamerasini gormek icin bir kac foto olsun cekersen sevinirim sana zahmet. Nasil duruyor merak ettim

    Verdiğiniz linkteki ürünü tavsiye etmiyorum. Kendi aracımda ve arkadaşımın aracında bu sistemi kurdum. Arkadaşımdakinde sizin linkteki ürünü kullanıyoruz. Kablosuz sinyalinde bir problem var Wifi 3-4 m den zor çekiyor. Bir de Wifi/BT chipi eski model bir ürün RTLxxxx dolayısıyla firmware de bulmak zor oluyor...

    Kendi aracımda aşağıdaki ürünü kullanıyorum daha memnunum... (Örnek olarak linki verdim, ben sahibinden.com üzerinde ikinci el aldım)

    http://www.ebay.com/itm/MK809IV-Mini-PC-Smart-TV-Box-Stick-Android-4-4-Quad-Core-2G-8G-XBMC-DLNA-WiFi-EU-/141461031066?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item20efbc089a

    Gerçi resimde gözüken plastik kutunun altına ne konulmuş olduğunu elinize alıp kutuyu açıp kart üzerinde entegrelerin modelini görene kadar bilemiyorsunuz. Yani dış görünüşü linkteki gibi olup içinde RTL chip olabilir :(

    Benim ürün AP6210 Wifi/BT chipli ve memnunum.

    http://www.freaktab.com/showthread.php?14714-MK809III-KitKat-4-4-SMIC717394-1080p-ROM

    Bu adresteki firmware i kullanıyorum....

    Direksiyon kumandası Ebay üzerinden İngilteredeki bir satıcıdan aldım yaklaşık 110 TL
    Açma kapama anahtarı sanırım 5 TL . Montaja toplam 80 TL verdim
    Geri görüş kamerası halihazırda vardı ama 100 TL ye falan bulunuyor sanırım...
    Android Box 150 TL... Beklemek istemidiğim için Sahibinden.com üzerinden aldım yoksa 50-55 USD Ebay de...
    2 adet 12V-5V DC/DC çevirici aldım USB çıkışlı.. 19 TL x 2

    Yani henüz 1000 TL olmamış :)

    Bir de webcam aldım Logitech c170, şimdi onu konsolda nereye tutturabilrim diye bakıyorum :) Araç içi DVR olarak kullanacağım.
    İstanbul'da araba kullanırken her gün bol bol HighOne'a denk geliyorum, onların videolarından bir arşiv yapacağım :)

    Geri görüş kamerasının kendisini mi yoksa Pioneer üzerindeki görüntüsü mü merak ettin?




  • Verdigim linteki daha onceki dediginiz chipsetli diye sormustum. O ürünü kullanip sorunlu diyorsaniz baska bakmak lazim. Aslinda araca teli baglayacam ama cagri geldiginde yada araba bende degilken sorun olacak.

    montaji box ve geri donus kamera olmadan da yaptirmak istemiyorum aslinda. Karar veremedim. Bu arada siparisi az once gectim bakalim ins sorun olmaz.

    Link olarak önereceginiz box varsa inceleyelim. Ayrica pioneer uzerindeki görüntüyü merak ediyordum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 14 Aralık 2014; 14:33:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün montajı tamamladım konsola cuk oturdu çerçeveye gerek kalmadan hemde usb ve hdmi kabloları da torpido gözüne delik delerek geçirdim, önce torpido gözünü söktüm sonra ateşte kızdırdığım bir bıçakla küçük bir delik açtım fakat elfreni için olan kabloyu hiç bir yere baglamadım boşta duruyor ayrıca geri görüş kamerası da baglamadim android stick le beraber sipariş geçeceğim cihazı bağladıktan sonra bluetooth üzerinden telefon görüşmesi yaptım harikaydı ayrıca cihazın ayarlar menüsünde "güvenlik modu kapalı açık"gibi bir şey var bu modu kapattigimizda elfreni sensörü nü baglamadan hareket halinde video seyredebilirmiyiz acaba diye düşünüyorum. benim aracımda direksiyon üzerinde kumanda tuşları yok fakat pioneer ın direksiyon kumandaları var bluetooth üzerinden çalışanhttp://www.ebay.com/itm/Pioneer-Cd-Sr110-Steering-Wheel-Remote-Control-With-Bluetooth-/271651972351?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item3f3fb824ff acaba bizim cihazla uyumlumudur, gerçi her şey bluetooth a sırtını yaslayacak böyle oluncada telefon, android stick dokunma verileri, gps sinyali kafası karışmasın aletin, kaç cihaz bağlanabilir acaba bluetooth üzerinden?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • impreza2004 İ kullanıcısına yanıt
    Güvenlik ile ilgili olan seçenek ne yazık ki el frenine çözüm olmuyor. Tecrübe ile sabittir :)

    3 adet cihaz eşleşebiliyor. Bence çalışacaktır ebay de bulduğunuz kumanda. Ama yine de denemeden emin olmak pek mümkün değil...

    Hayırlı olsun yeni sisteminiz....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • impreza2004 İ kullanıcısına yanıt
    O kumandanin aynisi ama bluetooth lumu bulemiyorum hepsiburada.com da 70 tl ye görmüştüm sanki. Yurt dusi garantisiz almakdansa dusunulebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • virtue28 kullanıcısına yanıt
    Bence de linktekinin fiyatı biraz yüksek aslında...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: virtue28

    O kumandanin aynisi ama bluetooth lumu bulemiyorum hepsiburada.com da 70 tl ye görmüştüm sanki. Yurt dusi garantisiz almakdansa dusunulebilir

    Sanırım bahsettiğiniz ürün bu:http://www.hepsiburada.com/liste/pioneer-cd-sr100-pioneer-direksiyon-kumandasi/productDetails.aspx?productId=otblccdsr100&categoryId=26080&SKU=OTBLCCDSR100

    Bende de direksiyonda kumanda yok, aslında böyle birşey alıp denemek istiyorum, şarj biraz sorun olur sanırım, kablolu çözüm nasıl olur acaba ya da bunun yerine kablolu bağlamak mümkün mü?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: melih06

    quote:

    Orijinalden alıntı: virtue28

    O kumandanin aynisi ama bluetooth lumu bulemiyorum hepsiburada.com da 70 tl ye görmüştüm sanki. Yurt dusi garantisiz almakdansa dusunulebilir

    Sanırım bahsettiğiniz ürün bu:http://www.hepsiburada.com/liste/pioneer-cd-sr100-pioneer-direksiyon-kumandasi/productDetails.aspx?productId=otblccdsr100&categoryId=26080&SKU=OTBLCCDSR100

    Bende de direksiyonda kumanda yok, aslında böyle birşey alıp denemek istiyorum, şarj biraz sorun olur sanırım, kablolu çözüm nasıl olur acaba ya da bunun yerine kablolu bağlamak mümkün mü?

    Sr100 ve sr110 farklı ürünler sanırım 110 olan bluetooth üzerinden çalışırken 100 olan infrared olarak çalışıyor galiba bundan dolayı bizim cihazla çalışmaz cd-sr100 modeli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impreza2004 -- 15 Aralık 2014; 19:23:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sirjohn78

    Güvenlik ile ilgili olan seçenek ne yazık ki el frenine çözüm olmuyor. Tecrübe ile sabittir :)

    3 adet cihaz eşleşebiliyor. Bence çalışacaktır ebay de bulduğunuz kumanda. Ama yine de denemeden emin olmak pek mümkün değil...

    Hayırlı olsun yeni sisteminiz....

    Cihazın arkasındaki elfreni kablosunu şaseye bağlayın demişsiniz acaba hangi renk biliyormusunuz şase dediğiniz akünün artı kutbu mu yoksa topraklama kablosu gibi birşeymi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim cihaz da geldi, sanırım her taraf kablo olacak, 1 hdmi kablo, 1 gps anteni kablosu, 1 mikrofon kablosu, 1 usb kablosu, 1 iphone 5 bağlamak için kablo olmak üzere 5 adet kablo olacak. Bu kabloları torpidoda mı topluyoruz? note 3 bağlamak için mhl adaptör satın almak gerekiyor sanırım, note 4 için ise mirrorlink özelliği olduğu için doğrudan doğruya micro usb ile bağlantı yapmak mümkün. note 3 için bu adaptör iş görür mü?http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-note-3-n9000-hdmi-kablosu-mhl-138206869
     Pioneer AppRadio 3 (SPH-DA110 / 210 v.b) Almayı Düşünenler ve Kullanıcıları Kulübü

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • melih06 M kullanıcısına yanıt
    Bu kablo yeterli olmasi lazım.

    Birinci mesajda arkadaş fotoğraf eklemiş yeterince, malesef durum bu. HDMİ ve usb haricindekiler başka yere montelenmesi lazım,
    Benimki de yarından sonra elimde olur sanırım. Yalnız geri dönüş kameram ve birde android box almadan montajı düşünmüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: impreza2004


    quote:

    Orijinalden alıntı: sirjohn78

    Güvenlik ile ilgili olan seçenek ne yazık ki el frenine çözüm olmuyor. Tecrübe ile sabittir :)

    3 adet cihaz eşleşebiliyor. Bence çalışacaktır ebay de bulduğunuz kumanda. Ama yine de denemeden emin olmak pek mümkün değil...

    Hayırlı olsun yeni sisteminiz....

    Cihazın arkasındaki elfreni kablosunu şaseye bağlayın demişsiniz acaba hangi renk biliyormusunuz şase dediğiniz akünün artı kutbu mu yoksa topraklama kablosu gibi birşeymi

    El freni kablosu sanıyorum yeşil beyaz olan kablo. Üzerinde bir etiket vardı diye hatırlıyorum. Onu arabanın negatif kutup (ground) olan, herhalde siyah oluyor, bir noktasına baglayacaksiniz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sirjohn78 S kullanıcısına yanıt
    Bagladik ditelim, el fireni cekili degil, seyir halindeyiz diye cihazi kullanmmamizi engelleyecek mi yani. Olur ya sarki degistiririz, videoya gecebiliriz vs vs

    orayi tam anlayamadim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: virtue28

    Bagladik ditelim, el fireni cekili degil, seyir halindeyiz diye cihazi kullanmmamizi engelleyecek mi yani. Olur ya sarki degistiririz, videoya gecebiliriz vs vs

    orayi tam anlayamadim

    Eğer bu bağlantıyı yapmazsanız HDMI dan görüntü almaya çalışınca ekranda hareket halinde video seyredemezsiniz gibi bir uyarı çıkıyor. Geçemiyorsunuz da o uyarıyı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sirjohn78


    quote:

    Orijinalden alıntı: virtue28

    Bagladik ditelim, el fireni cekili degil, seyir halindeyiz diye cihazi kullanmmamizi engelleyecek mi yani. Olur ya sarki degistiririz, videoya gecebiliriz vs vs

    orayi tam anlayamadim

    Eğer bu bağlantıyı yapmazsanız HDMI dan görüntü almaya çalışınca ekranda hareket halinde video seyredemezsiniz gibi bir uyarı çıkıyor. Geçemiyorsunuz da o uyarıyı...

    Firmware güncellemesine de yapamadım bügün herhalde elfreni kablosunu baglamadigim için cihaz izin vermiyor. üzerindeki sürüm 8.02 güncel sürüm 8.05

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.