Şimdi Ara

Pioneer 2013 - 2014 YENİ SEZON SİNEMA AMFİLERİ VSX-323 , VSX-423 , VSX-528 , VSX-923 .... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
9
Favori
12.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Olaya nereden baktığınıza bağlı, ilk bluray filmler 2006 yılında çıkmaya başladı bu da eder 8 yıl, 2010-11 olunca artık birçok filmin blurayleri çıkmaya başlamıştıki ki hala imdb de 3-4 puan alan filmlerin bile bd si çıkıyor, ben download vasıtasıyla izliyorum o yüzden türkçe altyazısı sıkıntısı yok 4k çıkınca ona senkronlanır, siz orijinal bandrollüden bahsediyorsanız elbette türkçe içerik sıkıntısı yaşanacaktır doğrudur, aklı havada derken beni kastetmediğinizi düşünüyorum doğru mudur? 4k deyince benim aklıma star tv nin 4k sı gelmiyor onu bekleyen daha çok bekler gibi, benim söylediğim şey 4k bluray filmlerin 2015te çıkacağı söylendi ben de bilgi mahiyetinde arkadaşa söyledim, sektör buna ne kadar önem verir blurayde oldugu gibi kıçı kırık filmlerin bile 4k sı çıkar mı çıkmaz bilmem, 3d de oldugu gibi sönedebilir.. 4k blurayin standart özellikleri açıklamadan oynatıcı/avr alınması taraftarı değilim çünkü 4knin specleryle yani özellikleriyle tam uyuşmama alınan ürünün elde patlama olasılığı var..




  • Kesinlik le burası dogru

    sektör buna ne kadar önem verir blurayde oldugu gibi kıçı kırık filmlerin bile 4k sı çıkar mı çıkmaz bilmem, 3d de oldugu gibi sönedebilir.. 4k blurayin standart özellikleri açıklamadan oynatıcı/avr alınması taraftarı değilim çünkü 4knin specleryle yani özellikleriyle tam uyuşmama alınan ürünün elde patlama olasılığı var

    Bende tam olarak bunu kastet tim acil bir ihtiyac degil yerine çok daha ust model eski bir cihaz almalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sight S kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam eğer 528 fiyatı 529 a göre düşük olacaksa tercih edilebilir fakat aynı ise 529 alınır birde bütçenizi yükseltebilirseniz vsx-924 modeline bakabilirsiniz veya denon x-2000 de olabilir
  • eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Tüplü tv ile yola devam eray bey nerde bizde 4k tv, bu arada bizim aklımız havadada seninki maşallah çok yerinde ilgi ile takip ediyoruz seni devam..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 23 Kasım 2014; 16:53:29 >
  • Neden sub alacağınız da 2 ay yalvar yakar pm Ler atıp duruyorsunuz sonra sub vermeyin ce düşmanca bir tutum sergiliyorsunuz daha once anlayamadığım gibi

    Gecen günde Lx 76 istediniz onuda size vermedim gene avr alınca tavrınız değişti tekrar saldırıya gectiniz bunu da anlamış degılim.

    Işiniz düştüğünüz de kırk turlu mesajlar ısınız bitince düşmanca tavır almanız çok enteresan

    Ha aksini söyleyecek olursanız pm leri burda paylaşırım yanlis yazmadığımı her kes görür bence yaptıgım yorumlara ve yazılara müdahale etmezseniz Yada blok lar sanız sevinirim

    Kolay gelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Hakikaten şu mesajınla kendini aştın güzel kardeşim. Benim yaşım 47 ben her sözümün arkasında dururum. Hiç bir şeyi inkar etmem. yalvar yakar sub istedin demek nasıl bir terbiyesizliktir. Sen dahil istedigim sub olan forumda bir çok kişiye yazdım. Çünkü o sub çok istiyordum. Sonunda sub yüksek fiyatla degerinin üstünde aldım.
    Avr olayına gelince senle diyalogumuz oldu anthem dedin hatta ikinci el anthem bulursam alıcam dedin bende net olarak öyle bir durum olursa bende avr almadıysam satarsan ben alırım dedim. İstedin vermedimmi oluyor bu şimdi?
    Sana düşmanca tavır göstermiyorum o kadar agresif mesajlar yazıyorsunki ayıp, ne demek bazılarının aklı havada demek? bu hakaret olmuyormu? avr olayından bir hafta önce sana pm den yapma böyle insanları küçük görerek kalp kırma diye yazmadımmı? seni ben bloklasam ne olur bloklamasam ne olur yazdıkların zerre kadar umurumda deil burdan işi uzatma pm den yada telefondan halledelim sorunumuzu.




  • Benim kimse ile sorunum yok fakat değişen tarzınız çok dikkatimi çekti bende yazdım

    Yazdığım dada budur

    Pm ile telefonla da gerek yok görüşmeye neyse o gizli saklı degil her sey ortada burda olsun

    Ha söyleyecek leriniz zerre kadar benim umrunda degil diye telefona ve pm de gerek yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 23 Kasım 2014; 19:09:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.