Şimdi Ara

pink floyd için mp3 + kulaklık tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • davul bas klavye elektro veya akustik ve de varsa yine ekstra üretilmiş birkaç ses ve enstrüman var dinlediğim albümlerin yüzde 99 unda.. enstrümanların seslerinin temiz ve birbirine girmediği en temiz tını ve tonları duymak tek derdim, forumda sadece bas ağırlıktan başka tavsiye yok, pink floyd u mp3 den dinleyen forumlu hangi mp3 + kulaklık tavsiye eder ?



  • Butcenizi belirtirseniz daha saglikli oneriler yapabiliriz hocam.
  • Creative EP-630


    Kulak-içi gürültü izolasyonlu Kulak-içi kulaklık

    Creative EP-630 kulak-içi kulaklığı ergonomik olarak dizayn edilmiş yumuşak silikon kulak-içi tıkaçları ile mükemmel gürültü izolasyonu sağlar. Kaliteli Neodymium mıknatıs transistörler ile güçlendirilmiş olan EP-630, dijital müzik çalar için ideal olan olağanüstü bas ve yüksek-kalitede ses üretimi sunar.

    Sadece daha iyi bir duyum için yaptık

    9mm Neodymium mıknatıs transistörün sağlamış olduğu harika netlikte müziğin keyfine varın. Müziğinizin cinsi ne olursa olsun en iyi performansı vermek üzere özel olarak dizayn edilmiştir.


    Gürültü İzolasyonu
    Yumuşak ve ergonomik silikon kulak-içi tıkaçları sayesinde mükemmel gürültü izolasyonu sağlar, böylece müziğinizi daha iyi duyarsınız. Paket içinde olan değişik boyutdaki çift kulak-içi tıkacından size uygun olanı seçerek kulağınıza mükemmel uyumu sağlayın.


    Net iletim
    Altın-kaplama 1.2m paslanmaz bakır kablosu ile çalarınızdan kulak-içi kulaklığınıza net ve kesintisiz müzik iletimi sayesinde olabilecek en net sesin keyfine varın.

    Oksijen'den arındırılmış bakır kablo


    Paket İçeriği

    • 1 çift silikon yapıda kulak içi kulaklık
    • 2 çift alternatif boyutlarda kulaklık çengeli


    fiyatı ve performansıyla öne çıktığını düşünüyorum. Yalnız aldıktan 3-4 hafta sonra verimli çalışmaya başlıyor bana göre sesi biraz geç açılan bir kulaklık sana tavsiyem kulaklığı yastığın altına koy ve gunde 2-3 saat orta ses çalıştır...bunu 1 hafta yap sonra tadını almaya başlarsın... yastığın altına koy dememin nedeni :) ses kulağı rahatsız ediyor vızır vızır :D

    bir çok sitede fiyatı uygun.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.