Şimdi Ara

Ping Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 50mbs ye kadar internet bağlattım 1 hafta oluyor cat 5 kablo çektirdim resimdeki test e bakar mısınız ? Oyundaki pingim en düşük 80 çok fazla neden böyle oluyor.

     Ping Sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhe -- 3 Ağustos 2016; 22:49:29 >



  • alman topluluk sunucularında falan kaç alıyorsun? benim eu east pingim 120. alman serverında 60, ingiliz serverında 75 alıyorum :/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 3 Ağustos 2016; 23:19:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam oyun bul dan devam yani hangi sunucu olduğunu nerden anlıyabilirim ? oyun ayarlarındaki max ping 65 üstelik nasıl oluyor anlamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhe -- 3 Ağustos 2016; 23:24:39 >
  • huhe kullanıcısına yanıt
    konsola status yazarsan east west north oldugunu görürsün. valve serverlarının routerları problemli olabiliyor. bazılarında ping yüksek, bazılarında düşük. bağlantıda genel olarak sorun olup olmadıgını anlamak için yabancı topluluk sunucularındaki pingini ögrenmen lazım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam genelde hep east geliyor ve pingim yüksek ama topluluk sunucularında sıkıntım yok o kadar fazla.
  • hocam speed test te hız ölçümü yaptığınız zaman o pingin 2-3 ms çıkması lazım en fazla.

    15 çok fazla.
    bende de aynı sorun var. 24 megabit download 2megabit upload hızım var vdsl kullanıyorum speedtestte 15-20 ping çıkıyor çoğu zaman. mm de 80 ping alıyorum fix, faceit almanya hollanda serverları 55-70 arası.

    bu ping değerinin düşürülmesi lazım speedtestte çıkan. onun için port mu açıyolarmış eve gelip bişey mi yapıyolarmış öyle duydum sanki. ben de arıycam turkcelli.
  • hysteria_ kullanıcısına yanıt
    alakası yok 10-15 normaldir şehir içi. normalde kablolama düzgün olsa 5-7 ms arası alınır tabi ama türkiye şartlarına göre normal.
  • yani yapabileceğim bişey yokmu arkadaşlar sonuç olarak rekabetçide bu şekilde işkence oluyor oyundan hiç zevk almıyorum. Bolu'dayım ben bu arada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhe -- 7 Ağustos 2016; 23:08:12 >
  • ben bu ping işini hala anlamadım. bazen 60-70 oluyor. bazende 120-150. bazen öyle bi 120 ping oluyor ki. attığım merminin gidişini izliyorum yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nightwish34

    alakası yok 10-15 normaldir şehir içi. normalde kablolama düzgün olsa 5-7 ms arası alınır tabi ama türkiye şartlarına göre normal.

    kuzenimde ve arkadaşımda ping 1 ms. biri anadolu yakası biri ankarada oturuyor. superonline kullanıyolar. speedtestteki hız testinde ping çıkmaması gerekli 2-3 ms olması gerekli en fazla.
  • hysteria_ kullanıcısına yanıt
    eve kadar fiberse eğer öyle ama bakır kablo için 10-15 arası normaldir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nightwish34

    eve kadar fiberse eğer öyle ama bakır kablo için 10-15 arası normaldir.

    lanet gitsin ki fiber yok bakır kablo bizdeki de. onların da fiber değil ama bakır da değil galiba daha yeni altyapıları. bazen şöyle 5-6 pingli adamlar geliyor aklımı kaçırıyorum 5 pingle oynamak nasıl bir duygu acaba. lan game gibi oluyodur heralde bizim gibi gitmiyor mermiler diye ağlamak yok sene 2016 internetin rezilliğine bak.
  • Kardeşlerim ping servera göre farklılık gösterir. Speedtest teki ping pek bir şey ifade etmiyor csdeki ping için. Trace route yaparsanız en büyük gecikmenin yurt dışı kaynaklı olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca 80 ping o kadar da kötü değil. Gerçi 50 gören de var türkiyeden fakat çok nadir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.