Şimdi Ara

Ping degerleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cihaz içinde ağ ayarlarında çıkan ping değerlerini ve servis sağlayıcınızı paylasabilirmisiniz.
    Bende turknette 99 ms çıkıyor bu sebeple kapattım şimdi Superonline fiber altyapılı Vodafone fibere geçmeyi düşünüyorum ( tek 100mb veren o) fakat ping vodafone ile Superonline arasında karşılaştırınca durum nasıl acaba

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • gokhan-ya kullanıcısına yanıt
    Oradaki ping değerine bakıp ISS yi kapatıyorsan sen xbox kullanma derim. Oradaki test sonucu xbox’ın USA serverlarında bağlantı testi yaptığı için istersen 1Gbit bağlantın olsun ping düşük çıkmaz. Ama oyunlarda eğer Avrupa server larına bağlanırsan pingin 40-50ms arası olur. USA serverlarına bağlanırsan 100-150ms pinglere çıkarsın. Kısacası orada yaptığın test bir önem arz etmiyor önemli olan oyunda aldığın ping değerleridir. Mesela ben BF 1’i İrlanda ve Almanya sunucularında oynarken pingim 43ms iken USA sunucularında 143ms ye çıkıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kim Kitsuragi -- 17 Mayıs 2018; 9:30:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Santrale olan mesafeniz ve internet alt yapı kaliteniz büyük önem arz ediyor. Bunlar kötü ise istediğiniz servis sağlayıcıya geçin, çok bir şey fark etmiyor.

    Hepsini geçtim, yurt dışı çıkışlarda mutlaka filtreleme yapıyorlardır. Türkiye'de yaşıyoruz, hemen her gün sitelere erişimi kapatılan bir ülkeyiz. Port açmakta artık fayda etmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.