Şimdi Ara

Pilin Bağlantı Kablosunu Çıkarana Kadar Ekran Gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese iyi günler dilerim.
    https://www.youtube.com/watch?v=P-C04eICk6Y şu linkte görebileceğiniz Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) tablet sahibiyim ve teknik bir sorunum var ve çözüm bulamadığım için destek arayışındayım. Hikayesi çok ilginç; çözümü bulan olursa gerçekten tebrik edeceğim. Hatta teknik destek ücreti ne ise ödemeye de razıyım.

    2-3 ay önce pili ömrünü tükettiği için yeni bir pil satın aldım fakat fason üretim idi ancak pili taktığımda sorun çıkarmadan açıldı ve kullanılıyordu. Fakat bir süre kullanımdan sonra ekran gitti. Geri tuşunun ışığı ve uygulama dokunmatiğinin ışığı, güç düğmesine basınca ve orta düğmeye basınca yanıyor yani tepki veriyor. Fakat ekran gelmiyor. Tabi kullanım sırasında ekran bir anda gitmiyor. Kullanmayı bitirip tableti bir yere koyduktan sonra tekrar açmak için düğmeye basınca açılmıyor.
    Ardından pilin kısa devre yapmış olabileceğini düşünerek bağlantılarını çıkarıp geri taktım ve ekran geri geldi. Yine bir süre kullandım fakat ardından ekran yine gitti. Muhtemelen şarjı çok düşük olduğunda ekran gidiyor.
    Sonra dedim ki herhalde pil arızalı ve eskisini takayım. Eskisini taktım fakat durum değişmedi. Yani bir süre gidiyor ekran. Eğer şarjı azalmadan şarja takarsak o zaman kapanmadan günlerce yoluna devam ediyor. Fakat eğer ki şarjı azalırsa ekran yine açılmıyor.
    Tek çözüm, tabletin pille olan güç bağlantısını yerinden sökmek ve takmak; bunu yapmadan kalıcı olarak nasıl çözebileceğimi bulamadım.
    İlk anlattığım işlemi yapmadan önce böyle bir problem yoktu; değişiklikten sonra meydana geldi. Yaptığım aramalarda bu şekilde sorun yaşayan hiç duymadım.

    Yardımcı olursanız sevinirim, dediğim gibi eğer teknik servis ücreti isterseniz onu da öderim. Yeter ki cihaz düzelsin.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.