Şimdi Ara

Pil Kalibrasyon Sorunu, 2 Pil Kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Samsung Galaxy S I9000 cihazım var. Yeni orjinal pil aldım. Pili kullanmadan önce telefon kapalı bi şekilde yaklaşık 10 saat şarj etmem gerekiyormuş fakat ben yapmadım. Çalışıp çalışmadığını görmek için hemen telefona takıp denedim. Şarjı %30 civarlarındaydı. Şimdi pil %30 civarlarında geldiğinde %0 olmuş gibi algılıyor ve telefon kapanıyor. Şarja takıp açtığımda %0 olarak görüyorum. %30 civarına kadar şarj ettikten sonra teli açıp kapatınca %50'leri gösteriyor. Yani kısacası pil göstergesinin alt ve üst sınırlarında oynama var. Eski pili taktığımda bu sorun yok. Defalarca tam boşaltıp tam şarj yaptım, uygulamayla kalibre etmeye çalıştım, en son cyanogenmod romunu tekrardan yükledim olmadı. Ne yapmam gerekiyor bu sorunu çözmek için?

    Eski pilin şarjı bittiği zaman yenisini takıp kullanıyorum. Bu şekilde 2 pili beraber kullanmamda bi sorun olur mu acaba?



  • tam bilmiyorum ama bi telefoncuya danış bir resetleme yapılıyor başka pille kablo vs ile bağlanarak sıfırlanıp tekrar şarj ediliyor diye biliyorum bi araştır lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.