Şimdi Ara

Pil ile çalışan veya şarjlı araç kamerası var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aracıma kamera takmak istiyorum daha çok güvenlik amaçlı. Yani ben aracı park ettiğimde kullanmadığımda olanı biteni çekecek kamera lazım var mı önerebileceğiniz bir şey?



  • Sürekli çekim yapıcak bir kamera olduğunu sanmıyorum şarjı biter mutlaka ancak sarsıntı sensörü olan kameralar var. Siz araçta yokken bir sarsıntı hissederse kayıt yapmaya başlıyor.
  • Pilli olanlar senin istediğin kadar kayıt ömrü tutamaz. Arabayı açığa koyuyorsun kayıt istediğine göre sıcak bataryasını mahvediyor kısa sürede alet çöpe gidecek.

    Sana lazım olan park kayıt özellikli kapasitörlü bir kamera obd-2 portundan güç alacak akü bitmeden kendini kapatacak 128gb sd kart destekleyebilecek birşey iş görür bir kamerayla maliyeti en az 400-500tl yi bulur...
  • yok mu şöyle en az bir iki hafta kayıt yapacak bir sistem dedim bulamadım zamanında. terebaytlık harddisk önerdi arkadaşlar torpido gözüne kurulan bir sistemle ama o da sıkıntı akü falan...
  • PatlıcanMusakka kullanıcısına yanıt
    Onlar nasıl biseymis acaba hocam örnek bir ürün var mı
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Aküyü geçen hafta bitirdik zaten teyp açık kalmış o yüzden akünün bitmesi korkulu rüyam oldu. Daha sonra akü değiştik. Benim aradığım şey aküden harcamasın çok bir de ben bazı günler aracı çıkartmıyorum bahçede bekliyor araç 1 veya 2 gün.
  • Arkadaşların dediği gibi hareket sensörlü olanları olur. Onlar da akü voltaj korumada mevcut. Fakat ben verim alamadım,güneşin altında aşırı ısınıyor kamera güvenemedim sıkıntı olur diye. Aracı gölge bir yere çekerken kullanmalı bir de Akdeniz iklimi gibi sıcak bir yer olmaması gerekiyor,gölge bile olsa çok sıcak oluyor yine aracın içi. Aşağıdaki konuda model bilgileri var,incelersiniz.
    https://forum.donanimhaber.com/arac-ici-kamera-tavsiyesi-1-msj-hep-guncel-black-friday-firsatlari--74988670-1394#141064248
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kutsal Libido

    Onlar nasıl biseymis acaba hocam örnek bir ürün var mı
    https://www.hepsiburada.com/mi-70mai-pro-akilli-arac-ici-kamera-140-genis-aci-lens-1944p-gece-gorusu-sesli-kontrol-global-versiyon-pm-HB00000HCZ9W



    Park esnasında sarsıntı hissederse kayıta giriyor. Kullananlar diyor ki senin arabadan inerken kapıyı kapatmanıda sarsıntı zannedip kayıt başlatarak kendi şarjını bitiriyor.




  • Park modu olan kameralar var, aracın aküsü belirli voltaja düşene kadar keydediyor.
    Bir de powerbank ile gece kayıt yapanlar var. Detaylı bilgiler için kamerarehberi.com ve bu sitenin facebook sayfası.
  • Viafo A129 gibi kaliteli çekim yapan kameraların park modu var. Gece harekete duyarlı şekilde çalışabiliyor. Aküyüde bitirmiyor. Tabi iş malitette bitiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.