Şimdi Ara

Pikap almaya karar verdim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıkta da belirttiğim gibi pikap almaya karar verdim fakat internette çok fazla araştıramadım tam bilgi sahibi değilim bu yüzden sizden öneri bekliyorum bulunduğum şehirde (aydın) sanırım pikap satan bir yer yok. Bu yüzden internet üzerinden almayı planlıyorum.
    Bütçem 350-400 tl civarı. Yardımlarınızı bekliyorum :)



  • SweeneyTood S kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam pikap işi çok sabır isteyen vede uğraş gerektiren bir iş eğer bu işi ilertmetmek istiyorsan bayağı para harcaman gerekecek yok ben 1 tane alayım çalsın yeter dersen o zaman başka öncelikle amfin veya hoparlörün var mı ? deck pikap mı alacaksın veya amfi+hoparlörü olan mı ?
  • amfi ve hoparlörüm yok deck pikap herhalde işimi görür şuanlık bu konu ile çok uğraşamam ama ilerde ilerletmeyide düşünüyorum tabi ki şu anlık öğrenci bütçesiyle ayda 1-2 plak alıp gerçek müziğin keyfini çıkarmak istiyorum.
  • SweeneyTood S kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam öncelikle deck pikap phono girişli bir amfiye ihtiyaç duyar sesi alman için ayrıca hoparlör alman gerekir amfili pikap ve hoparlörlü olanlar ise dual bakabilirsin onlarda oluyor genelde bende öğrenciyim bu arada ilk pikabımı geçen sene almıştım sonra sattım şuan güzel bir pikap için para biriktiriyorum yeni pikabımı ağustosta alacağım sen piyasayı araştır biraz ona göre bir yol izleriz :)
  • hocam bu gayet uygun geldi bununla amfi hoparlör vs kullanmadan müziğin keyfini alabilir miyim ?
    http://urun.gittigidiyor.com/antika-sanat/la-musica-ds-seri-pikap-white-01-hediyeli-107254272
  • SweeneyTood S kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam açıkçası bu ürün çalsın yeter mantığı var ayrıca fazla kalite bekleme ayrıca geliştirme imkanı olan bir pikap değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geliştirme olarak nasıl geliştiriliyor ki ben daha bugün araştırmaya başladım açıkcası senin önerilerin varmı böyle hem ucuz hemde iyi ve öğrendikçe geliştirebileceğim bir şey ?
  • SweeneyTood S kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam geliştirme derken şöyle kartuşu değişebilen bir tip genelde deck oluyor veya amfi hoparlör gerekiyor deck için amfi hoparlör olanlarda var yani eğer iyi bir şey istiyorsan aceleme etme derim bende senin gibi başladım sonra sarınca aldığım pikabımı geliştiremedim ve sattım iyi bir pikapta ağırlık anti skate ayarı olması şart çünkü tüm plakların basımı kalitesi aynı değil ona görede pikaptan sesi ayarlamak lazım tabi gene karar senin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama dediğim gibi zaten şu sıralar pek fazla bütçe ayıramam sadece aldığım plakları dinlemekten zevk almam yeterli benim için ilerde daha iyisini zaten alırım bir şekilde bir lise öğrencisi olarak pikap alabilmem bile büyük bir olay bence :)
  • çok uygun bir fiyata beatles plak'ı buldum mesela bu 250tllik pikaptan olması gereken kaliteyi alabilir miyim ? tek merak ettiğim bu...
  • SweeneyTood S kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam sende benim 2 yıl önceki halimi görüyorum :) bende pikabımı lise 3 te aldım :) kimse plakların yüzüne bakmazken mp3 dinlerken aramda çok ilginç bir bağ oldu :) sen doğru yoldasın devam et :) ilk etap için yeterli bir pikap o zaman :) her zaman yardımcı olurum sana mesaj da atabilirsin :) kalın sağlıcakla :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SweeneyTood S kullanıcısına yanıt
    Sen zaten yeni başlayacağın için çıkan ses sana yeterli gelir :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi des_955 -- 5 Nisan 2014; 22:17:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam o zaman bu pikapı alıyorum ben ayın 15i gibi bir sorun felan gelirse başıma sana özelden mesaj felan atarım bu arada bende 11. sınıfa gidiyorum ;)
  • SweeneyTood S kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam sana yeter maksat iste bir yerden başlamak zaten sonra zamanla gerisi gelecek :) elimden geldiğince yardımcı olurum :) bende 12.sınıfım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten benim amacımda ucuz bir pikapla başlayıp iyi bir arşiv yaptıktan sonra güzel bir pikapa geçip keyif yapmak ama bu pikap plaklara zarar vermez deme ? öyle birşey okudumda az önce
  • Merhaba hocam en doğrusu o zaten bende senin gibi başladım şimdi ise yazı bekliyorum hem arşiv yapacağım hemde pikap alacağım zarar verme işine de takılma fazla eğer fazla derinlere inersen cıkamazsın benden söylemesi :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi des_955 -- 5 Nisan 2014; 22:43:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam sonra pişman olmassam iyi çok teşekkürler şimdiden ben pikapı alınca yine iletişime geçerim seninle :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.