Şimdi Ara

Picture in picture

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Ben icinde scart ve hdmi'yı aynı anda görüntülebilecegim şekilde picture in picture özelliği olan iyi bir 40 veya 37 inch LCD veya LED arıyorum. Önerebileceğiniz bir model var mı? HDMI'dan Ps3 ve PC baglı ve Scarttan Digiturk baglı olacak. Hep samsung alırım diye düşünüyodum fakat forumda okuduklarımdan sonra Sharp'a da kaymaya başladım. Sharp'ta PiP var mı??

    Teşekkürler



  • babagi bir arandım. bikaç tv'de test ettim. Ozellikle sony ve samsung a baktım ve bunu yapabilen bi tv bulamadım. TVler hep kablo ve pc veya hdmi arasında pip yapıyo. bayagi bi umutsuzlastım bu konuda.. eski Vestel millenium 32" TV nin yaptıgını yapan bi TVnin olmaması bayagi aci bence..
  • picture in picture

    aynı zamanda mesela kanal d açık iken altta sağ köşede starın tv nin görntüsü olması değilmidi ? bu özellik hangi tv lerde var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nicomedia66

    picture in picture

    aynı zamanda mesela kanal d açık iken altta sağ köşede starın tv nin görntüsü olması değilmidi ? bu özellik hangi tv lerde var


    Bu dediğiniz iş için 2 tane tuner lazım. Tek tuner sadece tek kanalı gösterebiliriyor. Sadece uydu alıcılar için bir özel durum var. Aynı transponder içindeki diğer kanallar tek tuner üzerinden gösterilebiliyor.

    Lcd tv olarak sony w5820 serisinde ve panasonic gw10 sersis plazmada DVB-S tuner var. Kullanan arkadaşlar eğer yorum yazarlarsa hep beraber öğreniriz.
  • Sony w5500 u diil ama z5500ın uzaktan kumandasını kontrol etme fırsatım oldu. hdmi acıkken scart(AV1 ya da AV2) acmayı denedim. Fakat alt ekranda sadece analog kanallar arasında gidebiliyodum.. hicbir source'a gecemedim. Samsungda da aynı sekilde. Philips 9000 serisnde ozellik olarak "pip:text dual screen" yazmıslar fakat teknosada denedigimde pip'ı acamadık bile.. "text dual screen" ne demek acaba..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.