Şimdi Ara

Pi Network - Telefondan Coin Madenciliği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu an yatırım aşamasında ve henüz piyasaya çıkmamış olan, mobil olarak madenciliği yapılan ilk ve tek kripto para.

    Google Play Store ==> tıklayınız.

    App Store ==> tıklayınız.

    Mobil uygulamayı kurduktan sonra üye olabilmeniz için ya Facebook ya da cep telefonu seçenekleri var, istediğiniz iki seçenekten biri aracılığıyla üye olunabilir. Bu aşamadan sonra üyeliğin devamında mecburi " REFERANS CODE " istiyor,

    bu kısma ise REFERANS CODE: "ismlkooc" yazarak destek olursanız sevinirim

    Uygulamayı kurup üyeliği bitirdikten sonra resimde de görüldüğü gibi en üst kısımda ne kadar pi biriktiği, sağ altta yeşil ile işaretlenmiş kısımda ise saatte ne kadar mining (maden) yapıldığı görülüyor.

    Pi Network - Telefondan Coin Madenciliği


    Pi Network hakkında bilgi verecek olursak;

    telefondan kazılabilen ilk coin. daha önce hatırlarsanız electroneum da aynı iddia ile gelmişti ama onunki sahte bir kazımdı. pi network’ün arkasında stanford’da doktora yapan birkaç eleman olduğunu biliyoruz. kazım sürecinin sistemdeki insan sayısı her on katına ulaştığında zorlaşacağını da biliyoruz. şimdilik herhangi bir borsada listelenmiyor ve total supply belli değil.

    2019 sonunda borsalarda listelenmesi beklenen pi network’ü denemekten zarar gelmeyeceğini düşünüyorum. hakkında google sonucu bile yok henüz. oldukça erken kazabildiğimiz kadar kazmamız lazım.

    yaklaşık 20 gündür kazıyorum ve uygulamanın telefonu yıpratmadığını arkada açık kalması gerekmediğini günde bir kere açıp kapayarak pi kazmaya devam ettiğini söylemek isterim. scam bile olsa eninde sonunda borsada bir ederi olacak bu coinin.

    şimdi referans linkimi vereceğim hemen dilenci diye etiketleyeceksiniz ama ileride güvenlik çemberi oluşturacağımız için referans üzerinden kaydolmanız sizin için de olumlu bir durum diyor ve hepinize yakşamlar diliyorum.

    uygulamanın ios ve android marketlerinde olduğunu belirtmek isterim. telefon doğrulamasının türkiye için çalışmadığını mecbur facebook ile girmeniz gerektiğini belirteyim. yüklerken referans olarak leavesoccer kullanıcı adını girerseniz çok memnun olurum. girmezseniz de canınız sağolsun.

    ekşi sözlük alıntı: sabaholsadauyusak



    edit: 2020 ilk çeyreği ya da ortaları gibi piyasaya gireceği ve 1-5 dolar arası bir değere sahip olacağı söyleniyor, taş attınız da kolunuz mu yoruldu. Bence denemeye değer büyük bir fırsat


    Telefonuza indirdiğiniz bir uygulama ile mining yapmaktasınız. Yukardaki resimde olduğu gibi yeşil olan yeri günde bir defa aktif etmeniz yeterli olmaktadır. (24 saatte bir)

    Üye olurken ad soyad kullanıcı adı ve sizden bir adet referasn adı istenmektedir. Dilerseniz "ismlkooc" yazarak sizde bize destek olabilir veya başka isimler ile devam edebilirsiniz.

    Mantık olarak kişi sayısı arttıkça ürettiğiniz sayı azalacak ve belli bir süre sonra dahada azalacak. Ne kadar erken üye olursanız, o kadar çok biriktirme şansı elde edersiniz.



    Pi Network - Telefondan Coin Madenciliği



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismlkoocc -- 23 Kasım 2019; 15:8:39 >
  • Kayıt olurken referans isteyecektir oraya mhmtnsyksl yazarsanız birlikte güvenlik çemberi oluşturup daha fazla kazabiliriz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pi network için kullanıcı adım Bgurcan86
    Beni de referans ekleyebilirsiniz.
  • Pi Network uygulaması için ertugruleef kullanıcı adıyla referans ekleyebilirsiniz. Güvenlik zinciri hakkında ayrıntılı bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uygulamaya bir kullanıcının referansı yoluyla giriş yapılabiliyor ancak. Siz de kendi güvenlik çemberinizi oluşturursanız saatte kazandığınız pi miktarında artış olacaktır. Tek yapmanız gereken 24 saatte bir uygulamayı açıp mine tuşuna tıklamanız. Öyle alarm falan da kurmanıza gerek yok, 24 saatlik mining süresi dolunca uygulama bildirim veriyor.

    Daha fazla bilgi için özel mesaj atabilirsiniz.

    Üye olmak için size referans olan bir arkadaşınız yoksa Buseferzenginim referans linkimi kullanabilirsiniz.

    minepi.com/Buseferzenginim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrt4209 referans kodum

    İsterseniz kullanabilirsiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • minepi.com/Dustbones link tıklayıp uygulamayı telefonunuza indirerek başlayabilirsiniz.

    Sormak istediğini bir şey olursa yardımcı olabilirim. 2 haftadır kullanıyorum uygulamayı. Telefonda herhangi bir sorun yaratmıyor. Kaynak sömürmüyor, internetinizden yemiyor. Günde bir kez girip tıklamanız yeterli.
  • uygulamadan ve coinlerden gelir elde etme şansı ne kadar acaba?
  • phorever kullanıcısına yanıt
    Şu an için bir değeri yok ama 2020 ilk çeyrekte borsaya açılacağı söyleniyor. Şimdilik sadece mining yapılıyor.
  • dustnbones kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Eski bir telefonum var onda mı denesem diye düşünüyorum. Kişisel bilgi çalınması, işlemciyi zorlama vb. olursa yeni telefona bir şey olmasın.
    10 dolar bile olsa kardır :)
  • Referans kısmına " MaDJeR1903 " yazıp üye olabilirsiniz.. Şuan bir borsada var , fiyatı vs. ile ilgili bilgi almak için beni referans olarak ekleyebilirsiniz.. detaylı bilgiyi için program içinden chat bölümünden bilgi vereceğim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDJeRo -- 6 Nisan 2020; 2:44:34 >
  • Merhaba Arkadaşlar
    Sizlere bugün yeni çıkan bir sistemden bahsedeceğim.
    FreeMining sitesi bedava Btc kazımı yapıyor ve sanırım yatırımsız çekimde sağlıyor.
    Biraz kazımımız biriktikten sonra isteyen ufak yatırımda yapabilir.K
    azım hızı gayet güzel.Kayıt için buradan ulaşabilirsiniz.
    Bol kazanlar. Link: :https://freemining.co/26217





    Merhaba Arkadaslar
    Sizlere yeni bulduğum kazan sistemini sunmak istiyorum.Bu sistemde şehir kurarak ister ruble ister dolar kazanabilirsiniz.
    Yapmanız gerekenler sistemin içinde mevcut.Sizlere günlük destek için sörf yaparak kazanma fırsatıda tanıyor.
    Sehrini kur sende kazanmaya başla.Sorularınız İçin bana yazabilirsiniz.Oyunumuzun adı COASTAL CİTY' dir.

    LİNK: https://tr.link/vRyI
    Telegram Grup lİNKİMİZ:https://t.me/joinchat/LEgJiBgj82JNR9rQWm3OFg
  • Merhaba, referans kodu olarak


    mbmutlu


    girerseniz sevinirim...
  • pi, yeni bir proje olup şu an da büyük ilerleme kaydetmekte. uygulamayı indirdikten sonra sizden tel no ya da facebook üstünden giriş yapmanızı istiyor. her ikisi üstünden giriş yapabilirsiniz tabi tel no ile giriş yaparsanız sizin için daha iyi olur. en azından şifre unutma gibi durumda tekrar hesabınızı aktif edebilirsiniz.

    şu an değeri olmasa da ilerde değerlenebilir ihtimalini düşünerek indirip giriş yapın derim. kaybedeceğiniz bir şey olmaz. uygulamaya giriş yaparken davetiye kodu ile giriş yapıyorsunuz. daha sonra 24 saatte bir yeşil yıldırım butonuna tıklayarak pi coin kazanmaya başlıyorsunuz.

    davetiye kodu olarak benim davetiye kodumu kullanabilirsiniz. 'steven3406'
    kazanç sağlamanız için sürekli aktif olacağım. umarım bol kazançlarımız olur.
  • Pi Network uygulaması,
    Yeni bir proje olup şu an da büyük ilerleme kaydetmekte. uygulamayı indirdikten sonra sizden tel no ya da facebook üstünden giriş yapmanızı istiyor. her ikisi üstünden giriş yapabilirsiniz tabi tel no ile giriş yaparsanız sizin için daha iyi olur. en azından şifre unutma gibi durumda tekrar hesabınızı aktif edebilirsiniz.

    şu an değeri olmasa da ilerde değerlenebilir ihtimalini düşünerek indirip giriş yapın derim. kaybedeceğiniz bir şey olmaz. uygulamaya giriş yaparken davetiye kodu ile giriş yapıyorsunuz. daha sonra 24 saatte bir yeşil yıldırım butonuna tıklayarak pi coin kazanmaya başlıyorsunuz.

    davetiye kodu olarak benim davetiye kodumu kullanabilirsiniz. 'ahmetbksmz veya steven3406'
    kazanç sağlamanız için sürekli aktif olacağım. umarım bol kazançlarımız olur.
  • Arkadaşlar bitcoin 2009 2010 yillarinda ciktiginda 3tl idi. Elimde 10 adet vardı ama geleceği göremedim. Bee network Pi network ve timestope bu sıçramayı yapabilecek potansiyeli var. Geç olmadan yerinizi alın. Ücretsiz uygulamadır reklam vs yok ne kaybedersinizki.Şuan Tek yapmanız gereken günde 1 kez girip kazıyı devam ettirmek.Telefonunuzda hangi uygulamaya günde 1 kez girmiyorsunuz ki . Şans verin derim. Emeksiz ekmek olmaz. Referans kodum (fullcoin).Şimdiden Teşekkür ederim.bol kazançlar.ytd
  • Timestope de 1 coin şuan 0.013 $ değeri var. Daha borsaya düsmedi 2022 yilinin ekim ayinda cikacak ozamana kadar kazmaya bakın. Günde hiç referansin olmasa bile 24 t coin birikiyor
  • Arkadaşlar merhaba dogecoin kazmak için

    https://www.gumhash.com/goodboy/register?ref=754879&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

    linkinden üye olup uygamayi indirip kazanmaya başlayabilirsiniz.



    Günlük referans olmasada 20 dogecoin kazıyorsunuz ve para karşılığı var. Şuan borsada bir dogecoin 0.4 tl günde 8tl kazancı var ayda 240tl bunuda binance bittürk paribu gibi cüzdan oluşturup satabilirsiniz.



    Tabiki yatırım yapıp yada referans ekleyerek daha fazla kazanabilirsiniz.



    Biliyorsunuz yakın zamanda elon musk un desteği ile yüzde 800e yakın değer kazandı. Gelecek vadeden bir coindir.



    Hepberaber kazanalım.



    Referens olarak

    https://www.gumhash.com/goodboy/register?ref=754879&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber



    Arkadaşlar refsiz günde 20 dogecoin kasiyorsunuz ayda 600doge yapar. Lakin şunu belirteyim bunu çekebilmeniz için sisteme 500doge yatirim yapmaniz lazim . 1 ay kazın 500 amorti ettiğinizde çeker yatırırsınız. Şunuda belirteyim yatırdığınızı çekemiyorsunuz. Yoksa sistem nasıl kazanacak? Yatirim yaptikca daha çok kazim yapiyorsunuz o yüzden sisteme güvenmeyen arkadaşlar önce 500dogeyi amorti eder oyle yatirim yapar. Ayrica sisteme 3 gün  girmeyen hesaplar siliniyor. Lütfen referans olacaksanız yatırım yapın. Teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.