Şimdi Ara

Pi Network - Bee Network - TimeStope - Eagle Network - Mobil Madencilik - Bedava Coin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda ilgimi çekip araştırdıkça geç kaldığımı fark ettiğim kripto para piyasasından biraz bahsedelim. Başta bitcoin olmak üzere ethereum, litecoin, dash gibi sayısız para biriminin piyasada canlı olarak bir değerinin olduğunu biliyoruz. Günümüz koşullarında giderek daha fazla internet ağına dahil olup neredeyse çoğu işimizi online gördüğümüz bu dönemde geleceği tahmin etmek zor değil. TR ve global ekonomide de döviz kurlarındaki sürekli dalgalanma, enflasyon gibi etkenler insanları döviz/altın yatırımına çekimser hale getirmiştir. Sonuç olarak kripto paralar uzun vadede oldukça fazla kazanç sağlayabileceğimiz yatırım araçları olarak kendini göstermektedir.

    Bitcoin 2009 yılında ortaya çıkmıştı ve ilk değeri 1 $ = 1.309,03

    BTC idi. 2020 aralık ayında BTC'nin satış değeri $23.056,0000dir.


    Şimdi herhangi bir yatırım yapmadan sadece

    günlük ziyaret ve bir tık ile ileri bir gelecekte piyasaya girmesi düşünülen

    birkaç kripto paradan bahsedelim. BEE NETWORK .

    Playstore ve Appstore dan kolayca indirip 24 saat aralıkla giriş yaparak kazanç

    sağlıyorsunuz. 2021-22 hedefinde piyasaya girmesi beklenen bu coinler gelecekte

    büyük kazançlar sağlayabilir veya sağlamayabilir. Ancak aksi halde tek kaybınız

    24 saatte bir girip döngüyü başlatmak için basacağınız bir tık oluyor. Denemeye

    değer görüyorum. Aşağıdaki referans kodunu indirdiğiniz uygulamaya giriş yapmak

    için kullanabilirsiniz.


    Gayet iyi projelerdir.

     

    ✅Pi Network 💰

    https://minepi.com/unsiii

    Referans (Davet) Kodu: unsiii


    ✅Bee Network 🐝

    https://bee.com/download

    Referans (Davet) Kodu: unsiii


    ✅Bee Network 🐝

    https://timestope.com/download

    Witness (Davet) Kodu: unsiii


    ✅Eagle Network 🐝

    https://eaglenetwork.com/download

    Witness (Davet) Kodu: unsiii








  • up

  • Tesekku ederim uye oldum ama referansinla degil :)
  • Cidden mi? Hani 31 Mart 2021 de piyasada olacaktı?? https://parakonusalim.com/pi-coin-nedir-guvenilir-mi/

  • Hicbir zaman 31 martta cıkıcak diye resmi bir haber olmadı. 2022 içerisinde çıkıcak.

  • up

  • up

  • sizi düşündükleri için kendilerini düşündükleri için mesaj atıp duruyorlar üye olmayın bunların linkleriyle referans toplayıp kendileri daha çok kazanıyor size bir katkısı yok
  • up

  • up

  • up

  • quote:

    Orijinalden alıntı: meerkmen

    Cidden mi? Hani 31 Mart 2021 de piyasada olacaktı?? https://parakonusalim.com/pi-coin-nedir-guvenilir-mi/

    o tarihte walletlar yani cüzdanlar test için herkese açılacaktı ki açıldı zaten... ingilizce öğrende adamların ne dediğini iyice anla ;)


    adamlar 3. aşama için yani mainnet için en erken bu yıl sonu hedefleri var, olmadı 2022 başı bu da illaki marketlerde listelenecek anlamı taşımıyor, transfer edilebilri vs olacak isterseniz birileri ile anlaşıp satabilirsiniz tabi ama coin lerin düşüş trendine de gireceği düşünüldüğünde 3-4 yıl daha beklemek mantıklı olabilri iyi fiyata satılması için


    geçen yıl listelenen HNT 0.2 dolar civarından çıktı geçenlerde 17 dolardı 1 yılda geldiği nokta...




    linkteki video da olayı anlatan adamın projeyi incelemeden uzaktan yorum yaptığı verdiği detaylardaki hatalardan belli ...

    saadet zinciri olayı yok, para vermiyorsun kimlik bilgisi de vermiyorsun (YOTI üzerinden yapılıyor kimlik doğrulama), ayrıca benim davet ettiğim kişinin davet ettiklerinden ben birşey kazanmıyorum, davet zorunluluğu vs diye bişey yok, adamların 100milyon kullanıcı hedefi diye birşey de yok ki ulaşılamayacak 3.aşamaya geçene kadar (en son 18milyon geçildi ama yıl sonnua kadar max 25 milyon da kalır bence) , cideo da projenin başındakiler sizden önce sahip oldukları coinleri satarsa aycayı yersiniz diyor bi yandan da arz yok kim alacak diyor, kimse almayacaksa adamlar kime satacak? değeri zaten sıfır olur o durumda yani BOŞ BOŞ SALLAMIŞ! adamların bu iş için harcadıkları parayı da göz önüne alırsanız onlarda kazanmak isteyeceklerdir illaki, en son 100bin kişiye YOTi kimlik doğrulama daveti dağıttılar, ki yoti paralı bi servis, kişi başı kimlik doğrulama 1 dolar olsa 100bin dolar masraf, ben şimdiye kadar pi netwrokte tek bi reklamda görmedim ki projeye 2 yıl önce 100bin kullanıcıya ulaşılmamışken başlamıştım... cideoyu çeken sallamış bol kepçeden... projeyi yapanların şimdiye kadar 1 kez bile fiyat hedefi vermediler hatta her seferinde şuan listelenmiyor değeri yok dendi.... instagram whatsapp vs vs tüm bilgileri takip ederken bu uygulamaya isim telefon email adresi veriliyor, başka bi bilgi verilmiyor, whatsapp gibi konuşmalarımızı takip etme vs ihtimali de yok, bilgi hırsızlığı veya bilgi satma konusu olsa zaten çoğu forumda daha fazla bilgim mevcuttur.


    hee ayrıca videoda madencilik lafına takılmış bunda kazım yok vs vs boş yapmış.. evet kazım yok ve günde 1 kez bassan yetiyor, bu projeye katıldığını hergün onaylama anlamı taşıyor ... birader o zaman hali hazırda değeri olan aynı mantıkla çalışan uygulamalar var onlara ne kılıf uydurucan? değri düşük vs mi diyecen? PHT/phoneum var, bu uygulama haftada 1 kez bassan yetiyor, aynı mantıkla coin kazanıyorsu nve bi değeri de var, hadi buna bi kılıf uydursun şimdi.







    Phoneum /PHT coin -->> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cloud.earning şuan değeri olan, 2 markette alım satımı yapılabilen bi coin, yine Pi Network ile aynı mantıkta, haftada 1 kez basıyorsun o kadar... hatta oyunlarıda var bu şekilde daha fazla coin kazanılabiliyor..... davetiye kodu 48t2x4sn (oyununu oynarsanız aynı kod geçerli)


    Pi Network zaten bu tip uygulamaların ilk çıkanlarından stellar tabanlı, en son walletlar herkese açıldı TEST amaçlı olarak.

    https://minepi.com/xpugur davetiye kodu xpugur


    Bee Network de Pi Network sonrası ortaya çıkan uygulama arkasında çinli firma var.

    bee.com davetiye kodu xpugur (play storeda da var)


    TimeStope, koreliler yapıyor, pi network benzeri ama şuan ekosistemi biraz daha iyi gibi(harita üzerinde arsa alma vs gibi yani stake olayını başlattılar ve yeni şeylerde geliyor yakında) değeri 0.013 dolara sabit deniyor ama listelenince alım satımlar sırasında fiyatı ne olur henüz belli değil.

    https://www.timestope.com/download   davetiye kodu xpugur


    bitranium, türklerin yaptığı bi coin, tarayıcı üzerinden kullanmak yeterli uygulama yüklemeye gerek yok, yol haritaları güzel biraz daha iyileştirmeye başladılar siteyi ve açıklamaları, bekleyip görücez.

    https://cuzdan.bitranium.com?ref=06FF9FB1174


    Presearch https://presearch.org/signup?rid=2491322 pc de tarayıcıya eklenti olarak kurulup, arama yaptığınızda PRE token veriyor, belli bi miktar toplayıp kenarda tutucam.



    "hi" dollars da yeni bi proje daha 100bin kullanıcıya ulaşmamışlardı, şuan günlük 25 hi dollars veriyor ki bu yaklaşık 3,6 dolar gibi bi değeri varmış (herhangi bi yerde listeleinyor mu emin değilim), yapanlar baya bilindik isimler bu yüzden baya iyi yerlere gelebilir. (( Alibaba, Morgan Stanley, ve Bitcoin.cōm kurucuları tarafından başlatılan proje)). henüz yeni olduğu için verdiği miktar yüksek, olabildiğince toplamak gerekli :) ayrıca ilk katılımcıalra 3milyar dolarlık coin dağıtımındanda bahsediyorlar (bu diğer coinlerden de olabilir).

    Telegram içerisinde kullanılıyor yani ayrıca bi uygulama yüklemek gerekmiyor.

    davetiye kodu xpugur https://hi.com/xpugur



    ant network(antcoin) ve alpha network var, ama bunlar hakkında çok bilgim yok, davetiye kodları xpugur




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpugur -- 7 Haziran 2021; 10:40:39 >




  • up

  • up

  • arkadaşlar üye olmayın kendi çıkarı için referans kasıyor sizin bir şey kazanacağınzı yok emın olun

    telefonuza virüs girmesini istemiyorsanız uzak durun ben patladım siz patlamayın
  • up

  • up

  • up

  • up

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.