Şimdi Ara

PHP Programcısı Arıyoruz - Evden Çalışacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,


    Projelerimi geliştirmek üzere evden çalışacak PHP programcısı arıyorum. Aynı zamanda HTML, CSS ve MYSQL programlarında da orta - üzeri bilgisi olması gerekmektedir. İşe başvuracak arkadaşlar tüm PHP Kodlarını Class yapısında yazabilmeli. Bu iş için ayırabildiğim ücret Aylık 1250 TL ve 340 TL de SSK için ödeyeceğim. Önemli olan projeleri kısa sürede bitirmek.

    - İşe alınacak arkadaş için mesai saatlerini esnek tutabiliriz. Evde çalışacağı için sabahın köründe kalkmasına gerek yok. işe saat 10'da başlayabilir. Minimum 8 - 10 saat çalışma olacak.
    - Sürekli irtibatta olacağımız bir hattımız olacak. Mesai saatlerinde bu sohbet programı sürekli açık olacak ve iletişim halinde olacağız. Skype veya Gmail olabilir.
    - Projelerimiz hayata geçtikten sonra gelirimize göre personele ek ödemeler yapacağım. Eğer çalışma performansı yüksek ise projenin durumuna göre ek ödeme yapabilirm.

    Bu iş ile ilgilenen arkadaşlar aşağıdaki mail adresine özgeçmişlerini ve daha önce yaptığı işleri detaylı olarak gönderebilir mi ?

    abeklemez@gmail.com


    Çevrenizde iş arayan bu özelikte arkadaşlar ve ise mail adresini göndermenizi rica ederim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.