Şimdi Ara

PHP özel ders almak isteyenler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyigünler,

    Bilişim ve yazılım konularında Matematik Mühendislerinden destek alabilirsiniz. PHP, Java, JSP, Servlet,C#,ASP.NET ve daha birçok yazılımdan özel ders almanız mümkün. Lütfen aşağıdaki linklerden formumuzu doldurarak uzmanımıza ulaşınız.



    Matematik Mühendisleri Sitesi İçin Tıklayın

    http://www.matematikmuhendisleri.com/ozelders.php








  • 1. PHP Gibi Web tabanli Bi Programlama Dili Icin Ders Verebilecek Seviyeye Gelip Banner Ile Logonun Ust Uste Durmasi Ilginc.
    2. Her Topic e Ayni Postu Atmayin, Topic Acmi$siniz I$te Meraklisi Bulur,Okur.
    3. Bu Bolumun Adi Yazilim Geli$tirme "Yazilim Geli$tirme & REKLAM" Degil.
  • Merhaba,
    Hayatın kendisi ilginç aslında.
    Bilişim konularında özel dersleri kadromuzdaki birçok uzman veriyor. Ben bu uzmanlardan sadece biriyim.
    Ve hepimizin uzmanlık alanları farklı. Zannediyorum bu 1. yorumun cevabı olabilir.
    Ayni topicten birden fazla açmak reklam olarak yorumlanabilir, haklısınız. Fakat diğer topiclere sadece destek olduğumuzu ve kendimizi tanıtmak için yazdık. Çünkü bazı kişiler forumları yazdıkları yazılara yorum geldiğinde mailden haberdar olarak takip ediyorlar. Dolayısı ile bizim açtığımız topicten haberdar olmayabiliyorlar. Ayrıca birçok kişi forumlarda aratma yapmayıp sadece başlıkları takip edebiliyor. Dolayısı ile topic başlığı ile bizi görmeyenler başka fakat ilgili bir başlık altından bizi görebilirler. Sonucta o topic in icerigine uygun bir cevaptir bizim yazdigimiz. Bu bölümün adı yazılım geliştirmedir, doğrudur, fakat biz yazılım konusunda destek verebileceğimizi belirtmek için bu şekilde bir yaklaşım içindeyiz, sonuçta bir kişi yazılım ile ilgili bir problemini bizimle çözecekse, bir eksiğini bizimle tamamlayacaksa bu forum üzerinden bize ulaşmasını sağlayacak bir sistematik içinde mesajlarımızı göndermemizde sakınca olmayacağı düşüncesindeyiz. Sonuçta önemli olan faydadır ve bu şekilde fayda sağlanmıştır. Ha tabiki bu başlık altında bisiklet satan bir siteyi övseydik bu %100 reklam olurdu. Bunlar biryana yinede öneri ve görüşleriniz için teşekkür ederiz. Ayrıca size gönderdiğimiz özel mesajıda cevaplarsanız seviniriz. iyi çalışmalar dileriz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.