Şimdi Ara

PHP Eğitimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Veri Akademi
    bünyesindeki eğitmen, danışman veya yazılım geliştirici olarak çalışmakta olan çalışanımız; en yeni bilgi birikimi ile donanmış, uzman seviye sektör tecrübesine sahip bilgi teknolojileri profesyonellerinden oluşmaktadır.

    Takımımız; samimi, ihtiyaçlarınıza özel çözümler sunan, uzmanlıktan ödün vermeyen ve ekip çalışmasına önem veren bir profile sahiptir.
    Düşük riskli ve sonuç odaklı çalışan takımımız ile eğitim, danışmanlık ve proje ihtiyaçlarınızda yanınızda bulunmaktayız.

    PHP NEDİR

    Personal Home Page' in kısaltılmışı olan PHP dilimizde 'Kişisel Sayfalar' anlamına gelmektedir. PHP Linux, Unix Tabanlı işletim sistemleri üzerinde çalıştırılabilen bir programlama dilidir. Server (sunucu) tarafında çalıştırılarak sonuçlar yani verilerHTML olarak browseriniz (Browserlere Örnek; Internet Explorer, Google Chrome, Firefox, Opera) tarafından bizlere gösterilir.

    PHP ile yapılmış bir bir internet sitesini ziyaret ettiğiniz zaman yukarıda da bahsettiğimiz gibi php kodları server side yani sunucu içerisinde çalıştırılır ve bu php kodları istemci tarafından (internete bağlandığımız bilgisayarlar birer istemcidir) gösterilmez, ancak çalıştırılan sorguların sonuçları bize dökülür ve tarayıcılarımız (browserler) tarafınca yorumlanabilir. PHP ile yapılan internet sitelerine dinamik internet sayfaları de denmektedir.

    PHP Öğrenmek İstiyorum



    PHP Kursu
    : PHP, kavranması basit web programcılığının vazgeçilmez yazılımlarından birisidir.
    PHP Kursu ile; dinamik web tabanlı uygulamalar geliştirebilir, PHP konusunda uzman bir yazılımcı olabilirsiniz.


    PHP Eğitimi sonunda, dinamik web sayfaları oluşturabilecek bilgi ve beceriler edinirsiniz. PHP Eğitimi süresince, PHP ile ilgili olarak MySQL ve Apache yazılımları da temel olarak anlatılır.


    PHP Dersleri
    ile, PHP teknolojilerini kullanarak gelişmiş açık platformlu sistemler üzerinde örnek uygulamalar yaparak uzman PHP uzmanları yetiştirilmesi amaçlanır.







  • Bu konuda kesinlikle SmartPro'yu öneririm. Kurs içeriği çok detaylı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.