Şimdi Ara

Phono girisli avr onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Basliktada belirttigim gibi phono girisli bir avr ariyorum arkadaslar. 2000 tl ye kadar butce ayirdim. Fakat 1500e falan cozebilirsem bu isi beni cok zorlamadam halletmis olurum. Phono giris istememin sebebi avr ye pikapta baglamak istemem. Cihazda airplay yada bluetooth baglantisida olursa tadindan yenmez. Simdiye kadar yapmis oldugum arastirmalarda karsima onkyo tx nr 626 ve yamahanin bir modeli cikti. Onkyonun tr fiyatina ulasamadim. Bu konuda yardimlarinizj bekliyorum. Onerebileceginiz her turlu marka modele acigim. Belli bir marka takintim yok bunkonuda.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Arkadaslar hıcmı onerınız yok bu konu hakkında?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pikabınızda kullandığınız kartuş MM mi MC mi?

    genelde phono katını üst modellere koydukları için maliyetli olur avr ler ,örneğin kullanmış olduğum Pioneer LX 86 mevcut

    ama size önerim bütçeniz dahilinde bir avr alıp sonrasında sadece işi phono pre olan bir phono stage almanız.İkinci elde uygun bulabilirsiniz.
  • astramastra kullanıcısına yanıt
    pikapın kartuşu mm. Benim istediğim her türlü cihazı tek bir amfiye bağlayıp,cihazları tek elden kontrol edebilmek. Bu konularda da son derece acemi sayılırım.
    Ardaığım özelliklerde bir amfiyi, ayırdığım bütçeyle türkiyeden almak zor gibi görünüyor.
    Yutdışından hollanda dan getirme şansım yüksek. onkyonun hollanda fiyatı 390 euro en kötü ihtimal bu amfiyi hollanda dan alacağım.
  • lament L kullanıcısına yanıt
    Dostum benim de almayı planladığım AVR onkyo 626. Kendin zaten yazdığın için ve başka bu fiyatlarda bir model bilmediğim için öneride bulunamadım. Kusura bakma

    Bu arada kesinlikle yurtdışından alma şansın varsa bu şekilde al. Buradaki fiyatı 2,5-3 bin tl civarında olacaktır. Bende bu şekilde Onkyo 509'u Fransa'dan getirmiştim. Şimdi bu Avr'yi sattım ve Almanya'dan getirtmeyi planlıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgilenirseniz pioneer lx73 amfim satilik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt
    400euroluk alet turkiyede 2.5 , 3 katina satiliyor. Aklim almiyor bu durumu. Hic bu kadar buyuk bir urunu yanimda getrmemistim. Acaba gunrukte falan problem cikarmi elektronik oldugu icin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lament L kullanıcısına yanıt
    Bu tarz elektronik eşyalar için sınır 420€. Bu sebeple takılsanda sorun olmaz. Ekstra vergi ödemezsin.

    Bu arada Hollanda'da havalimanında tax refund bölümüne uğrarsan %12 vergiyi sana geri verirler. Bu şekilde fiyat düşmüş olur. 40-50€ kadar geri alırsın. Bunu unutma.

    Birde amfiyi çok büyük valizlerin ayrıca verildiği bir bölüm oluyor. Buradan verirsen daha sağlam gelme ihtimali yüksek. Bende öyle olmuştu. Ve de her tarafına kırılabilir etiketinden yapıştır.

    Bu arada Almanya'da aynı fiyatmış.
    http://m.saturn.de/shop/de/DE/catalog/AV-Receiver-475820/ONKYO-TX-NR-626-B-schwarz-639627/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Millet Yurt dışından alsın Almanın hollandalının ingilizin satışı 1 adet daha artsın Memleketim iyice dibe gömülsün ... Sonra Tr de neden ürünler pahalı diye soralım birbirimize Tr deki esnaf nelerle uğraşıyor bir bilseniz %16 bandrol % 37 ötv , taşıması vs Peki bu vergiler neden bu kadar yüksek çünkü bakkalım restorantım , pidecim bir sürü esnafımız fatura kesmiyor vergi kaçırıyor Devlette ya Allah vergisini ödeyene yüklen Allah Yüklen Neyse mümkün olduğunca bu tip ürünleri burda pazarlık yaparak araştırarak alın 2.5 - 3 bin tl ye onkyo 626 olmaz hocam milleti korkutmayın o kadarda değil 3 bine Pioner lx serisi satılıyor giriş seviyesi onkyo o paraya satılırsa Tezat olur bu gün yarın yeni onkyo distribitör fiyatları açıklanacak ondan sonra sitelerde anında yazılır rakamlar sonra arayınız firmayı pazarlık yapınız Şu an emin olun bir çok üründe avrupa fiyatlarına ürün bulunabilmekte bunun devamlılığı için memleketin satış sayısının Üretici nezdinde artması Tr nin pazar payının iyi yerlere gelmesi gerek , Hadi len bizmi kurtaracaz memleketi demeyelim azıcık ucundan birey olarak tutabilirsek emin olun herkese faydası olacaktır . Lütfen bu yazımdan yanlış yorum çıkartmayın Benimkisi Yıllardır bu avrupa ülkelerine karşı bu anlamdaki haksız ezikliğimize kızgın olmam ,,, Yine isteyen Alır yurt dışından sonuçta onada hak veririm para zor kazanılıyor Ama Unutmayalım Vatan Çok Daha zor kazanılıyor ...

    Burdan Çıkacak Ana Mesaj : Çiğit bile satın alsanız Fişini Faturasını İsteyin , İsteyinki Yarın Kendi Evladınızın Ödeyeceği vergi daha az olsun Daha ucuza bir şeylere sahip olsun

    Selamlar.

    Phono Girişli olarak

    1 YAMAHA RX-V773 ( 1.750 - 2000 tl arası bulunabiliyor )
    2 ONKYO 626

    Benim İlk önerilerim olur .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0sedan -- 24 Ekim 2013; 13:59:02 >




  • Dostum çok doğru söylüyorsun, işin bu boyutu da var. Ama sitelere insanları kandırır gibi 3000tl fiyat yazarlarsa ben de gider yurtdışından alırım. Adam gibi fiyatları yazsınlar, buna göre insanlar da ne yapacağını bilir. Ben de 300-500 tl fazla verip garantili ürün almak isterim.

    Ha işin vergi kısmını konuşmuyorum. Hiçbir halt üretmeyiz, tüketim toplumu oluruz. Ondan sonra da gariban halktan vergiyi toplarlar. Sesini çıkardığında da çapulcu olursun. Herneyse konuyu dağıtmayalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende türkiyeden almak isterim,bende isterim burdaki esnafım kazansın, hem garanti mevzusuda var. Ama arada 2 yada 3 kat fark olunca ve yurtdışından alma gibi bir şansınızda olunca insan alternatifleride düşünüyor.
    YAMAHA RX-V773 ( 1.750 - 2000 tl arası bulunabiliyor ) demişsiniz, bu fiyat aletin 2.el fiyatımıdır. Çünkü nette baktığımda 3000tl gibi fiyatlar görünüyor çoğu sitede.
    Eğer dediğiniz gibi onkyo nun fiyatında uçurumlar olmadığı sürece türkiyeden almak isterim bende ürünü. Sonuçta büyük ve ağır bir ürün , garanti için yurtdışına getirip götürülmeyle uğraşılmaz.
    Tahminen fiyatlar ne zaman açıklanır 0sedan ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.