Şimdi Ara

Phillips 37PFL7605 ve nettv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba

    PFL 7605 model phillips tv var. Bununla ilgili sıkıntıma yardımcı olacak başka bir kullanıcı arıyorum.

    Sorum şu. - Ağa bağlı notebook tan mkv uzantılı bir dosyayı tv' den nasıl açabilirim?

    Tv ağdan notebook'u görebiliyor. Çeşitli klasörler falan var. Örneğin tv, notebook ta bulunan videolarım diye bi klasör görüyor. Ben bu klasörün içine açmak istediğim .mkv uzantılı dosyayı atıyorum ama tv bu dosyayı görmüyor.

    Çözümünü veya sorunu bilen ve yorum yazanlara şimdiden teşekkürler



  • Hocam mesaj tozlanmış ama ben de şimdi bu tvden almayı dusunuyorum, o yuzden arastırma yaparken rastladım..
    Eger agdan klasorleri vs. goruyosa klasorun içindeki videoyuda sanırım formatını tanımasa bile boş bi icon seklinde vs. gormeli sanırım.. ya da bu tvnin mkv destegi varmıydı.. PCden video formatını video Converter programlarıyla(TotalVideoConverter tavsiyem) mpeglere veya desteklenen diger formatlara cevirip izleyebilirsiniz.. en olmadı uygun formatta hazırlayıp usb bellekten takılabilir diye dusunuyorum..
    Bu arada nasıldır kardes bu tv. memnunmusun genel ozellliklerinden tavsiye edermisin? artıları eksileri nelerdir...
  • cvp için teşekkür ederim. tv'de .mkv desteği mevcut. aldım diye söylemiyorum ama tv 'nin görüntü olarak performansı inanılmaz güzel. Özellikle hareketli görüntülerin akıcılığı ve ghosting durumunun olmaması ve kontrastının ve parlaklığının yüksek oluşu beni acaip memnun etti. Ben daha önce lcd plazma satışlarında 2 sene görev yapmıştım. Oradan da tecrübem vardı zaten. Hiç düşünmeden alabilirsin. HD performansı muazzam. Benim en çok merak ettiğim sd deki performansının ne olacağıydı. Dandik led lerde (lcd'lerde) sd performanslarında görüntüde bir kaynama oluyo normalde.. bunda öyle bir durum kesinlikle yok. nettv yi de hala kullanmaktayım. keşke şu olsaydı veya keşke şunu alsaydım dediğim bir durum yaşamadım. Bir de ambilight spectra II özelliğini tecrübe etmediysen daha önce, o özelliğiylede seni bayağı şaşırtacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !soulreaper@@ -- 26 Mart 2012; 13:07:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.