Şimdi Ara

Philips TV Teknik Servis Sorunları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maegline

    Hakem heyetine başvurdum ancak almak zorunda kaldım ama dediğiniz işlemi bana soylemediler benimde aklıma gelmedi. Umarım başarıya ulaşırsınız lütfen bilgilendirin konu boş kalmasın herkes bilinçlensin philipse karşı.

    Banada dün arayıp 21. İş Gününde sizi daha çok mağdur etmeyelim size ürünü gönderelin tv siz kalmayın sorun devam ediyor fakat biz araştırmaya devam edip çözüm bulunca size ulaşırız dediler tv yi kabul etmedim bende tüketici mahkemesine gideceğim bakalım sonuç ne olur. Bu servis açıklamaları saçma ötesi Philips ten uzaaaaaak durun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serce -- 21 Aralık 2014; 6:12:59 >
  • serce kullanıcısına yanıt
    arkdaş böyle saçmalık olur mu sorunu çözemediysen ya para iadesi yapacaksın ya da yeni ürün vereceksin.Bence hiç vakit kaybetmeden tüketici hakem heyetine gidin onlar sadece insanı oyalıyorlar.Keşke philips alacağıma parayı çöpe atsaydım en azından böyle embesillerle uğraşmak zorunda kalmazdım.Ben tüketici hakem heyetine gitmiştim.Orada ki yetkili teslim alma fişine tüketicinin korunması kanunundan doğan haklarım saklı kalmak kaydıyla ürünü alıyorum yazın demişti.Bende bu şekilde yazarak ürünü aldım.Bence sen de aynı şekilde hem ürünü al hem de şikayette bulun.Ayrıca üründe kendiliğinden kapanma ve kapanıp belli bir süre sonra açılmama problemi vardı o geçmiş gibi gözüküyor yalnız tv nin yanında bulunana açma kapama düğmesi vb. düğmeler çalışmıyor.Önceden bu şekilde bir sorun yoktu.Bunu servise dedim.Adamlar tv yi bir kez daha almak istediler.Bende tartıştım artık size servis sağlamayacağım diyor.Burada bu yazıları okuyanlar varsa kesinlikle philips ten uzak dursun.Her şey görüntü kalitesi değil servisleri ve philips in kendisi en hafif tabiri ile sahtekar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zobu1907 -- 21 Aralık 2014; 12:09:31 >




  • zobu1907 Z kullanıcısına yanıt
    Philipsten tv aldığımıza bizde pişmanız. Servis ve İstanbul merkezi olarak sıfır diyebilirim gözümde. Bizimde tv kendiliğinden kapanıp açılıyor. Toplam 4 sefer servis geldi. İlk 2sinde tvyi sıfırladılar tv açılınca ışıkları bekleyin hızlı tuşlara basmayın gibi uyarılar yaptılar. Bizde öyle kullandık zaten. Daha sonra gelen 3. servis sıfırladı gene tv kapanmaya başlayınca mecburen söküp servise götürdüler. Biz tembihledik muşambasını giydirdik temiz çıkıyor temiz gelsin dedik sonuçta az buz para vermedik 3.800 lira. 1 hafta serviste kalıp geri getirdiler hiç bir tadirat veya tutanak tutulmadan sorun yok dediler. Muşamba ile giden tv muşambasız geldi. Ekran ortlarında tırnağa takılan ufak bir çizikte buldum.Tekrar aradık gelin çizmişiniz diye ilk başta bizim üstümüze yıkmaya çalıştılar sesini yükseltince olmuş olabilir die dükkana uğrayıp kendi tv suyu ve bezi getirip deniyeceklerini diyip gittikten sonra ne arayan oldu ne soran. Gene kapandı açıldı.
    Bu sefer 20 gün sürdü teknik servisten gelmesi bu sefer kenarlarını jilatinleyip güzelce muşambasını giydirip getirmişler. Aradan 9 gün geçmedi gene kapanıyor. Ve hala sorun yok diyorlar. Ben 20 gün servise gitmedne öncede video çektim geldikten 9 gün sonra kapanınca gene videosunu çektim Hala inanmıyorlar.http://www.youtube.com/watch?v=dkyGFD2TITs buda videosu.




  • 4everamazan kullanıcısına yanıt
    philips ve servisiyle uğraşılmaz tüketici mahkemesine başvuracaksın yoksa bu dangalak ve akıl seviyesi düşük insanlarla karakolluk olursun başka bir şey olmaz benim tavsiyem tüketici haklarına başvurmanız hatta bende video gösterdim kapanıp açılmasından dolayı inanmadılar 21 iş günü oldu serviste bana yapıldı diye getirdiler sorunu çözemediler bende mahkemeye verdim sonucu bekliyorum
  • zobu1907 Z kullanıcısına yanıt
    aynı şekil bizde pazartesi günü vericez. Yoksa sabır mabır kalmıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4everamazan

    aynı şekil bizde pazartesi günü vericez. Yoksa sabır mabır kalmıyor.

    Hocam ben Philips i tüketici hakem heyetine vermiştim.6 ay bekleme sonunda paramı bugün hesabıma yatırdılar.Tüketici hakem heyeti daha çok tüketicilerin yanında.Burada önemli olan firmaların yıldırma politikalarına aldırış etmeden hakkımızı aramak.Siz ne yaptınız alabilidiniz mi hakkınızı
  • yenibosna_34 Y kullanıcısına yanıt
    para iadesini çok önceden aldık. Hakem heyetine başvuru sonucu pek tınlanmadık. Onun üzerine avukata verdik ve avukat tek bir yazı yollayarak servisten değişim kağıdı aldık.
  • Philips tv almak isteyen arkadaslarim lutfen youtube kanalimi inceleyin oyle karar verin
    https://www.youtube.com/channel/UCVZLSIQoPX1f3cPvvowj1rw/videos

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philips tv almak isteyen arkadaslarim lutfen youtube kanalimi inceleyin oyle karar verin
    https://www.youtube.com/channel/UCVZLSIQoPX1f3cPvvowj1rw/videos

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.