Şimdi Ara

Philips sceneswitch 3 renk yardım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar amazon.com dan 4 adet philips sceneswitch (3in one yani beyaz, sari, ve los sari) led ampul aldım.ürünler bugün ulaştı fakat evde bildiğim bir elektrik sorunu olmamasına rağmen ampuller sürekli pır pır ediyor.. Eski led ampulleri mi takıyorum sorun yok bunları takıyorum yine ayni..lütfen yardımcı olacak biri varmış? Boyutları aynı olmasına rağmen Amerika Türkiye arasında akım farkı yada başka bir fark mi var?
    Bu ürün

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • BlackAventador kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, Sorununuzu "Philips sceneswitch flickering problem" diye arattırdığımda, Gen2 modellerinde bu tür problemle karşılaşanlar olmuş. Tabii ki ABD gibi bir ülkede sorgusuz sualsiz Gen3 tipiyle değişim yapıyorlarmış.
    Açıkcası böyle bir durum var ise biraz şanssızlık olmuş sizin iş, çünkü Philips LED lerinde, deyim yerindeyse adam gibi driver kullanan tek tük markalardan birisi.

    Bu arada umarım ürünü bir dimmer ile kullanmıyorsunuz. Bilindiği gibi ( ev tipi )LED ler dimmerler ile pek iyi geçinemezler çünkü içlerindeki driverlar, "mecburen" minimalist tasarımları gereği, asgari şartları ancak karşılayabiliyorlar. Bu yüzden bir dimmer markası ile düzgün çalışan ampul bir başka marka ile sorun çıkartabiliyor. ( Markasız Dimmerlerden zaten bahsetmeye dahi gerek yok)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.