Şimdi Ara

Philips pus6412 mi samsung mu7000 mi?Arada kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir süredir televizyon bakınmaktayım.Şimdilik bu iki model arasında kaldım.Forumda iki tv için ayrı forum var ama bir kıyaslama yok.
    Ben şöyle bir kıyaslama yaptım.

    https://www.epey.com/televizyon/karsilastir/54219-75629-79713-79714/samsung-40ku7000_philips-43pus6412_samsung-40mu7000_samsung-43mu7000/


    Ama yine de ikisini de kullanmadığım için kullanıcılardan yorum rica ediyorum.Ona göre sipariş vereceğim.Daha iyi olduğuna inandığınız tavsiyelerinize de açığım.
    Bütçe max 2500tl
    isteğim;
    4k ultra hd
    mümkün olduğunca sorunsuz bir tv







  • Senin kıyasladğın cihazlar arasında değil ama az çok bütçene uyan bir tv kıyasladğın cihazlardan daha iyi bir model yanında gelen magic kumandasıyla internet kullanımı daha hızlı cihazın genel kasa tipi kıyasladğın cihazlardan daha iyi. mu 7000 samsung un zaten giriş cihazı ve paneli 8 bit önermem philips android kullandığı için önermem. Bence 43uj701 i bir araştır.
  • Ben 3 hafta önce 55 mu 7000 aldım almaz olaydım. Şahsen önermiyorum 50 hz görüntüde titreme çok oluyo ışık sızma var çok rahatsız ediyor bunlar. Bende zaten servisi çağırdim iade etmek için elimden geleni yapcam. Lg önerebilirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhanguney2 -- 22 Aralık 2017; 18:57:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Micr0line

    Senin kıyasladğın cihazlar arasında değil ama az çok bütçene uyan bir tv kıyasladğın cihazlardan daha iyi bir model yanında gelen magic kumandasıyla internet kullanımı daha hızlı cihazın genel kasa tipi kıyasladğın cihazlardan daha iyi. mu 7000 samsung un zaten giriş cihazı ve paneli 8 bit önermem philips android kullandığı için önermem. Bence 43uj701 i bir araştır.

    bu adamı kaale almayın arkadaşlar teknik olarak hiçbirşey bilmez sadece su bulandırır samsung düşmanıdır..


    bir tv den temek beklenti renkleri düzgün vermesidir ama lg oledleri satmak için giriş seviye modellerde rgbw dizlim diye bişey uydurup maliyetten kar edeyim dedi ve tüm tv lerde kullanılan rgb dizilim yerine rgbw kullandı buda renklerin yumuşamasına doğru gösterilememesine sebep oldu ayrıca tüm renklarda bi beyazlık hakim ama bu adam bunları bilmediği için lg biraz daha üst model olduğu için lg daha iyi sanıyor ve öneriyor aynı durumlardada samsungu beğenmiyor bu adama uyupta paranıza yazık etmeyin..

    https://forum.donanimhaber.com/2017-model-lg-tv-alacaklarin-dikkatine--127538225




  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Kimin parasına yazık edip etmediği ortada sizin nasıl birisi olduğunuzu da insanlar yavaş yavaş anlıyor daha anlıyacakta sizin çöp dediğiniz tv leri alanlar memnun ama siz hala susmuyosunuz susmayacaksınız sizi burdaki forum üyeleri susturucak merak etmeyin sizin açtığınız o konunda niye açıldığını herkez çok iyi biliyor. Marka kötülemekten başka bi işe yramazsınız.



    İnsanlar sizin önerdiğiniz cihazı almayınca deliriyosunuz buda çok normal. Çünkü sıkıntılısınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Micr0line kullanıcısına yanıt
    psikoloğa görünmende fayda var
  • Bende bu cihazlar arasında kaldım yarın alacağım bilen veya kullanan kişiler yorumlarsa sevinirim.

    Edit: Bir de şu model var;https://www.epey.com/televizyon/philips-43pus6262.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ehlika -- 27 Aralık 2017; 1:22:42 >
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    sizin psikoloğunuzun numarası var ise bana isterseniz özelden yazın. Bana lazım değil ama size lazım ona bazı tavsiyelerde bulunucam sizin iyliğiniz için.
  • Ehlika kullanıcısına yanıt
    üstad 6262 modeli çok zayıf bi cihaz aynı zamanda cihazda android bile yok yani philips in geliştirdiği bir yazılım var yani daha yavaş ve kullanışlı değil diğer yazılımlara göre. aynı zamanda cihazı almadan önce mağazada bir bak derim 6262 için konuşuyor kasma yapıyor görüntülerde.
    43mu7000 serisini zaten önermiyorum ufak bir açı kaybında ne renk kalıyor ne bişiy bence biraz daha düşün derim farklı cihazlara yönel.
  • Merhaba n11 den pus6412 modelini aldım arkadaşlar.Halen incelemekteyim.Aşağıda bu ürünün formu var ben sonradan gördüm :) neyse lazım olursa aramayın diye veriyorum
    https://forum.donanimhaber.com/philips-pus6412-12-kullanici-yorumlari--127813489-10#130595290

    Arkadaşlar karanlıktaki bu görüntüler normal mi sizce? Üstte iki noktada ışık sızması var mı sizce de? O iki yerde elimle hafif bastırınca beyazlık ekran üzerinde genişliyor,çerçevenin diğer yerlerini de kontrol ettim başka yerde öyle bir sey olmuyor.Sanki o iki noktada çerçeve paneli sıkıştırıyor gibi !?

     Philips pus6412 mi samsung mu7000 mi?Arada kaldım Philips pus6412 mi samsung mu7000 mi?Arada kaldım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geryol -- 28 Aralık 2017; 11:20:55 >




  • Micr0line kullanıcısına yanıt
    arkadaşa sorsanız gidip incelemiştir bu modelleri ama daha 43mu7000 hangi paneli kullanıyor ondan haberi yok 43mu7000 ips paneldir ve tüm ips paneller gibi açı konusunda en başarılı paneldir renkler görüntü kolayına bozulmaz ama va panellerde bu durum böyle değildir arkadaş gidip incelemeden burda başkalarının yorumlarını okuyup ordan burdan gördükleriyle öneride bulununca böyle oluyor..

    arkadaşlar böyle iki günde bilirkişi kesilen tipleri kaale almayın gidin mağazalara kendiniz inceleyin panel bilgilerine internetten bakın yine bulamazsanız böyle konu açıp hiçbişey bilmeyen insanlardan bilgi alacağınıza ya tv tavsiyeleri konusuna yada direk tv modelinin kendi konusuna yazın çok daha bilgilendirici doğru cevaplar alırsınız..
  • geryol G kullanıcısına yanıt
    bu panel sıkıntılı değişim isteyin ips de olsa bu kadar dengesiz sızma normal değil
  • NNNNR N kullanıcısına yanıt
     Philips pus6412 mi samsung mu7000 mi?Arada kaldım


    Saygı Değer RNNNN Bey hiç üşenmedim gezerken bu işi halledeyim dedim defalarca söylüyorum sizin gibi insanlar malesef insanlara yanlış bilgiler vermekte. aşşağıda resmi bulunan cihazlar vestelin herhangi bir modeli zaten önemli değil o görmeni istediğim olay şu 45 derecelik bi açı kaybında 43mu7000 in renk kalitesi. sol taraftaki cihazımızda 43mu7000.Nasıl renkleri güzel mi beğendinmi. ?




  • NNNNR N kullanıcısına yanıt
    tamam sen en iyisini biliyosun bu arada konuşmalarınada dikkat et forum yöneticleri seni banladıkça yeni hesap açıp gelip burda ortalığı karıştırıyosun. biz burda insanlara doğruyu objektif bir şekilde sunmaya çalışıyoruz seninki gibi mahalle ağızıyla boş muhabbet yapmıyoruz.
  • Micr0line kullanıcısına yanıt
    google ara kopyala yapıştır hadi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.