Şimdi Ara

PHİLİPS PUS 7502 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
4
Favori
6.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • holyjohn kullanıcısına yanıt
    55 pus7303 kullanıyorum, mesajınız üzerine test ettim, bağlantı hızım 24mbit, modeme pc, uydu alıcısı ve Tv bağlı iken TV üzerinden youtube girip 4-5 4k 60fps video test ettim ancak her hangi bir takılma gözlemleyemedim. Yazılım güncel.
  • Liman-Liman kullanıcısına yanıt
    Yarın evdeyken size bir video atayım da siz de benim gibi yapar, karşılaştırırsınız hocam. Aynı model televizyonu kullanıyormuşuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Televizyonunu hic servise gonderen var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55PUS7502 aldım. Televizyon gercekten çok güzel, şimdilik fazlasıyla memnunum. Fakat Digiturk kumandasindan info tuşuna bastığımda televizyonun rehberine giriyor. Tekrardan Digiturke geçmek için source tuşuna basıp hdmi seçmek gerekiyor. Bu sorunu düzeltmek için ne yapabilirim? Biraz rahatsız edici bir durum. Bu sorunu daha önce yaşayan kimse var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arcturuscan A kullanıcısına yanıt
    tv nizi güncelleyin, çözülecektir..
  • Sürümü güncelledim ve yaşadığım sorun düzeldi. Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Ben de 55pus7502 ile aranıza katıldım.

    - Harici hard disk ile oynattığım 2160p ve 1080p dosyalarında herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Sadece 2160p'de filmi ilk açtığımda 2-3 saniyelik takılma yaşıyor ve düzeliyor.

    - Youtube üzerinde 4k videoları takılmadan oynatıyor.

    - Daha önceki tv'de netflix'i açtığımda bir süre bekler sonra açılırdı. Bunda ise bekleme süresi yok. Netflix tuşuna basınca direkt açılıyor.

    - Ben duvara monte ettim ama tv ince olduğu için hdmi ve usb girişleri duvara çok yakın ve biraz geride kalıyor. o girişlere kablo bağlamak çok zor oluyor benim için.

    - harici olarak izlemek istediği videolarda altyazı boyutunu değiştiremiyorum. Bunun bir çözümü var mıdır?
  • Arkadaşlar selamlar saygılar. 7502 serisini almayı düşünüyorum uzun zamandır tv arıyorum bu tv eksileri ve artıları sizlere göre nasıldır ben internetten film ve youtube için düşünüyorum. bazı yerlerde okudum kumanda algılamadığından şikayet edenler var tv fişini çıkarıp takınca düzeliyor filan denilmiş bunun gibi bazı yazılar ve siz değerli kullanıcı arkadaşlar fikirlerini belirtirse sevinirim.vatan bilgisayarda 49pus7502 fiyat 3500 tl var en uygunu sanırım burda yardımlarınızı bekliyorum fiyat olarak iyimidir.
  • osidimenia kullanıcısına yanıt
    Bende 7502 var . Ama ben memnun degilim onun yerine 8602 ler var bende daha mantikli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv sini duvara asan var mi. Asan varsa tv de eğilme yamulma oluyor mu öğrenmek istiyorum. Tv yi duvara monte etmek istiyorum ama kararsizim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 8(Oreo) güncellemesi gelmiş.
    PHİLİPS PUS 7502
  • merhaba benim bir sorum olacaktı.pus7303 modelini bugün kullanmaya başladık.deneme amaçlı ps4 takmıştım ancak tv nin yanında yer alan hdmi 1 ve 2 kısmına takınca ps4 ün görüntüsü tv de açılmadı.arkadaki hdmi 3 ve 4 kısımlarına takınca açıldı.Acaba sıkıntı nedir ?
  • Arkadaşlar ben hiçbir şekilde TV'yi güncelleyemedim.
    55PUS7502 bendeki. İlk geldiğindeki yazılım var. 2017'den kalma.
    Internetten güncelle diyorum bulmuyor. Sonra TV'nin fişini çekip taktım. Sonra Internetten güncelle deyince güncelleme geldi. Ama güncelle dedikten sonra hata veriyor. İndirme başarısız güncellenemedi diyor.
    USB bellek ile ne kadar denersem deneyeyim otomatik olarak asla başlatmıyor. Ayarlardan "Yerel Güncellemeler" den yapmaya çalıştığımda da hata veriyor. Başarısız diyor. Ne yaptıysam olmadı. Nasıl güncelleyeceğim ben bu TV'yi?
    En son seçenek kablolu olarak internete bağlayıp denemek kaldı. Şu an kablom yok. Kablo alınca bunu da denedikten sonra yazarım sonucu. Müşteri temsilcisi yaptıklarımı tekrar bana yapın diye mail attılar. Servis eve gelip güncellerse de ücret alırlar dedi. Nasıl iş anlamadım.
  • Arkadaşlar Android 9 u 7502 ye yükleyebilir miyim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.