Şimdi Ara

Philips led tv servis rezaleti, ben yandım siz yanmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben yandım siz de Phlips alıp yanmayın diye yazıyorum

    Bozulan Philips Led tv’min (6 aylık) tamiri için 15.09.2014 tarihinde philips’i arayarak arıza bildirimi yaptım. Servisin benimle randevu için iletişime geçeceği söylendi, tabi arayan soran yok. Israrlı aramaların sonrasında servis 2 gün sonra nihayet geldi ve televizyonu evden aldı. Kendilerinden televizyonu aldıklarına dair bir makbuz vermelerini istedim ama yanlarında olmadığını söylediler(nasıl bir servis anlayışı!); neyse ki evimin güvenlik kameralarında kayıtları var.

    Televizyonun sorununu ve tamir süresini öğrenmek için günlerdir Philips eskişehir servisini arıyorum ama beni her gün aynı sözlerle geçiştiriyorlar “televizyonunuz ustamızın tezgahında ama usta şimdi burda değil, birazdan usta gelince sizi arayarak bilgi vereceğiz.” Tabi hiçbir zaman arayan olmuyor. Bir haftadır tv ustanın masasında, daha nesi var diye bakılmamış bile muhtemelen. Bu nasıl bir servis ve müşteri memnuniyeti anlayışıdır?

    Şikayetvar.com’ a, facebook sayfalarındaki şikayetlerin altına yazılan cevaplar da hep kopyala-yapıştır. Şikayetin altına kopyala yapıştır bir cevap ile hiçbirşey çözülmüyor malesef, önemli olan müşterinin sorununa çözüm üretmek.

    Philips'ten teleizyon aldığıma çok pişmanım







  • Özellikle LCD TV geçiş sonrası, Eski servisler bu teknolojiyi kaldıramadı. Eskiden Tv servisleri kart onarımları üzerinden para kazanıyorlardı ve ezbere tamircilik vardı. LCD ve LED Tvlerde artık kart değişimleri versiyon güncellemeleri vb. konular mevcut. Teknolojiye ayak uyduramayan bir sürü servis mevcut. Teknik Personel yetersizliğinden kaynaklanıyor. Philips'de Türkiye pazarında çok etkin olamadığından servis olarakta maalesef yetersiz kalıyor.
  • Keske bende bu yaziyi philipse bulasmadan once okumus olsaydim :-(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.