Şimdi Ara

philips lcd tv pc baglantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.philips 9603 lcd tv ye(full hd) masaüstü pc mi baglamak istiyorum.(ekran kartım zotac gtx280amp)dvı-hdmı kabloyla baglantıyı yaptım o gün.tv nin kendi baglantı kurulum uyarılarını izleyerek yaptım baglantıyı.kısa bir süre görüntü aldım daha sonra görüntü sürekli gidip gelmeye başladı.sorun pc nin ayarlarından sanırsam.konuyla ilgili bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa minnettar olurum.şimdiden teşekkürler.



  • arkadaş aynı sorun bende de var 46 inç philips var yeni aldım geforce ekran kartım var ama görüntü gidip geliyor dediğin gibi ama power supply dan da kaynaklanabilir die düşünüorm..Yardım edicek biri yok mu forumda ya ne sorunmuş kimse bilmio =).
  • Bilgisayar kapalıyken; kablonuzu iki cihaza da bağlayıp açtığınızda otomatik olarak görüntü gelmesi lazım. Gelmiyorsa pc'yi tekrar önceki kullandığınız monitörünüze bağlayın. ekran tazeleme hızını 60 hz indirin.. masaüstü çözünürlüğünü de 800*600 1024*768 vs... gibi tam formatlara ayarlayın. Sonra tekrar bilgisayarınız kapalıyken monitörü söküp lcd tv'nize bağlayın. muhtemelen görüntü gelecektir. sonra istediğiniz formata çevirebilirsiniz çözürlüğü... lakin yüksek formatlarda hz'i düşürmeniz gerekebilir. görüntü alamazsınız çünkü..
  • eraypi teşekkür ederim yardımın için akşam deneyeyim umarım olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.